Teljesen igazad van. ameddig meg nem tiltják itthon addig éljen vele mindenki belátása szerint.
Tegnap hátulról meglőttünk egy fehér audit, de mikor elment mellettünk akkor fékezett egy nagyot......valami lehetett benne, mert minket nem látott, tehát nem azért fékezett................már késő volt neki.
Csak egy bizonyos pontcsoport törlődik 3 évente. Tehát amit 2007.01.01.-én kaptál az törlődik 2010.01.01.-én amit 2008.01.01.-én kaptál az csak 2011.01.01-én fog törlődeni.
Nem , 3 évente tőrlődik, de csak az , amit pont 3éve adtak. Nekem most ezzel összejött vagy tizenöt. Egy 2008as kiadmányu adat szerint , utánképzésnél az elméleti órák 1600ft- be kerülnek, mig a gyakorlati órák pedig, az adott gyakorlati óra dijának az ötszörösébe.
Ha valaki tud biztosat, h manapság mennyibe vannak ezek az óradijak, akkor ne fogja vissza magát.
Honnan tudjam nem vagyok rendőr, majd pohi, vagy thebeer megmondja a frankót Mer te tudod mennyi egy fecske repülési sebessége? Mondjuk tökkel? Nem mi? Naugye
A sok pontért a mai világban már lehet nem is utánképzés jár, hanem villamosszék. Persze előtte teljes vagyonelkobzás mert kell a 14 milliárd.
Persze a villamosszék nem biztos
Lehet, hogy kötél...
Rendben, Te is nagyon ügyes vagy és szerencsés , am csak azt szerettem volna tudni, h mennyi időt és pénzt vesz igénybe, ha elmegyek erre az önkéntes utánképzésre, mert erről nem találtam még semmi infót.
Szóval nem is tudom, napokban van meg 3 éve a hiace(márhogy mer az előző is az volt) 30 ezer fölött járok vele évente, de 3 év alatt ma azaz máma állítottak meg előszőr a 44-esen Békéscsaba felé reggel. Egy sün és néhány nkh-s Na mondom tuti bukta, majd most bepótolom az eddigi lemaradásokat. Persze papírok rendben vannak, de ilyen apróságok, hogy térelválasztó rács az pl. nincs, nem is volt. A menetlevél úgyahogy kitöltve, szállítólevél meg nem volt nálam a szállított cucról. Gondoltam ez csecs lesz...
Végül is mondták, hogy nyissam már fel a motorháztetőt. A mondom micsodát? Aszondja jóhalotta. Na mondom tán motorszámot vagy alvázszámot akarnak nézegetni, de ráérnek mínusz 15 fokban. Végül is kiderült azért állítottak meg mert azt hitték xenon lámpa van benne, de csak egy sima h4, aminek a fénye tényleg kicsit hasonlít rá... Majd meglátták a leaser fejeket is arról kérdezősködtek, megmutogattam neki láttam az írígy tekinteteket Rendesek voltak, viszaadták a papírokat, jó utat kívántak. A következő településen már szólt is a kisműszer: - fáma 3-as leaserrel bemérték a blokkolás aktív kérem lassítson De sosem lassítok Úgyhogy ma két szerencsém volt, bár ha mérnek ahhoz nem szerencse kell, hanem technika...
Tegnap hátulról meglőttünk egy fehér audit, de mikor elment mellettünk akkor fékezett egy nagyot......valami lehetett benne, mert minket nem látott, tehát nem azért fékezett................már késő volt neki.
Ha közeledik pontok elérhető maximuma,alapból kiértesítenek?
Ha lehet valaki olyan válaszoljon,aki tutit tud
Bittos tengerész vagy
Ha valaki tud biztosat, h manapság mennyibe vannak ezek az óradijak, akkor ne fogja vissza magát.
És nem nullázódik?
Én ezt így hallottam....
A sok pontért a mai világban már lehet nem is utánképzés jár, hanem villamosszék. Persze előtte teljes vagyonelkobzás mert kell a 14 milliárd.
Persze a villamosszék nem biztos
Lehet, hogy kötél...
Végül is mondták, hogy nyissam már fel a motorháztetőt. A mondom micsodát? Aszondja jóhalotta. Na mondom tán motorszámot vagy alvázszámot akarnak nézegetni, de ráérnek mínusz 15 fokban. Végül is kiderült azért állítottak meg mert azt hitték xenon lámpa van benne, de csak egy sima h4, aminek a fénye tényleg kicsit hasonlít rá... Majd meglátták a leaser fejeket is arról kérdezősködtek, megmutogattam neki láttam az írígy tekinteteket Rendesek voltak, viszaadták a papírokat, jó utat kívántak. A következő településen már szólt is a kisműszer: - fáma 3-as leaserrel bemérték a blokkolás aktív kérem lassítson De sosem lassítok Úgyhogy ma két szerencsém volt, bár ha mérnek ahhoz nem szerencse kell, hanem technika...