Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor bittos jószabályosan közlekecc, meg persze nagyon szerencsés vagy
nekem még 1 pontom sem volt/van
pedig havi 4 ezret letekerek szinte mindig
Áhh, ez nem arról szól, h hogyan közlekedek. Motorral még sosem kaptam pontot. Tilosban parkolás, forgalomtól elzárt területre hajtás meg egyebekből jött össze. Ma egy zebrához közelitettem 30cal gurulva, mindkét oldalon állt fenn a járdán 1-1 gyalogos( nem léptek le) szép lassan átgurultam, mire mögöttem villogó fel vagy ötven méterre, nem is láttam a poliszt, mert este volt.
Szépen megálltam, mondja a zsaru 6ezer lesz, jólvan mondom irjad , mikor megírta, akkor mondja, h jah meg 5pont
Nah, inkább lett volna egy tizes, csak pontot ne adtál volna , mer' abból már van szarásig. Aszongya , sajnálja ez kiemelt szabálysértés, muszály adni.
Mikor fog megjönni az eszed? Még élsz? Qrva szerencsés vagy.
Stét
Elértem a mai napon 3éven belül 14-15 feketepontot, majd asszem áprilisban évül el 3 pont. Mikor küldik ki, h utánképzésre kell járnom és mennyibe fáj egy ilyen okositás?
mondod te ezt, aki szétvágta a dobot, hogy sportosabb hangja legyen De ugyanolyan szarul néz ki.
Jó reggelt kívánok hölgyek urak , válogatott cigány legények.Olvasgatom itt a ""Sportdob""-bal kapcsolatos nyűglődést. benne van a nevében : sport dob. Van a város közepén motoros sportpálya ? Nincs ! Hová való a sportdob? Pályára ! ha kiállsz a türelmi zónába , ne csodálkozz, ha megdugnak.
Mert nem hallottad mit mondtak...... úgy elsuhantál
Én is Akrapovic-al jártam soha nem szólt érte senki.
Kutyát nem érdekli amíg nem este ordíttatod másokat felbosszantva. Ha meg ellenőrzik és eszük van lefényképezik és berendelnek műszakira. Ott meg vagy megbukik vagy nem.
Szerintem nem gond (magánvélemény). Az enyémen is nyitott dob van, soha nem volt vele gond.Simán le is műszakiztattam a sportdobbal. Az E - ről meg annyit,hogy ha nincs hozzá papír, úgyse ér semmit(megint csak szerintem)."Egyebet nem tudok mondani!"
Finster kipufogódob van a Banditomon. Ezen kivül minden rendben van a motorral. Félek attól, hogy ellenőrzés során a rendőrök ebbe belekötnek.
Nem tudom ennek mi a büntetési tétele és kiváncsi lenék arra is, hogy az "E" betű begravírozása a dobba segít-e.
Ha valaki tudja a választ, kérem írja meg.
Nekem sikerült végleges helyre feltenni/bekötni a blokkolót - igazából könnyebb volt mint reméltem.
Az egész nem volt két óra, a kiegészítők beszerzésével együtt sem.
vagy kurva lassan motorozik..de akkor minek a cucc?montammá hogy eccerűbb levenni a rencámot....na erre megint rámozdulnak a spiclik
atta kuva,na Ő sem bízza a vak szerencsére.
Leesett csak lassan......
Csupán esztétikai megfontolásból!
Már izzó sem kell? De jó, eddig sem hordtam
Mármint a fejidomba, nem a detektorba
Tuti hogy egy komolyabb fékezésnél beleér a sárvédő, igaz nekem messze nincs ilyen de egy magasabb gumi miatt kellett csak 1 centit emelnia sárvédőn, és hiába tekertem be egy pályanapon beleért, és nem akart kanyarodni
kutya azt akarta mondani, hogy az csak a gyengéknek ront
Ha nincs tiltva miért dugdosod?
Persze
Most túl puha, szóval nekem biztosan nem.