Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...és ez ha minden igaz egy olyan gép mint az enyém!
Eredetileg én is faszán elrejtettem,szinte észre sem lehetett venni,hogy van ott valami,cumiztam vele eleget,most talán sikerült végleges helyére tennem a szemet,ki kellett hoznom a lámpa síkjáig,most bármennyire is ugrálok a motor elején,nem ér bele.
Ha keményítesz a telón,az nem ront a menettulajdonságon?
Mondjuk nálam is ugyanez a felállás, a szervizben is kb. egy órát mondanak egy izzócserére jó látási viszonyok között.
Nálam pont tökmindegy: ha van nálam izzó sem tudom lebontani a fejidomot az út szélén
Nem létezik... az ilyen helyeken csak a ZZR fórumon leírt módon lehet felszerelni a motyót... szerintem
Még nekem is fel kell keményíteni az elejét, ahhoz h biztosan ne érje el a sárvédőt.
Szeva Kutyaúr!
Ha már látlak,ezt nézd meg...
Nem bízza a véletlenre!
Csak tudnám hogyan fér ez el neki,talán ilyen keményre állítja a telót?
Feltételes módban írtam.
Azért az erős lenne
...meg a kocsit is tolom majd
Legalább marad egy kis hely a tároló rekeszben,befér az uzsonnám.
Szia!
Természetesen igaz, már nem kell magaddal hordani, de ha kiég az izzó akkor tolóüzem indulhat.
Üdv!
Mintha olyat hallottam volna,hogy nem kötelező már a tartalék izzókészlet.
Igaz ez?
Hálás köszönetem!
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a jogosítványban szereplő számkódokat milyen oldalon lehetne dekódolni?
Nem biztos h külön-külön mindenkinek tudok majd egyesével (elég sokan leszünk) de a ZZR és a Hegylakók topikban biztosan fent lesz!
Ha megoldható, kérlek üzenj, ha lesz ez a teszt
attól függ. Ha a teljesítménye eléri a 4kW akkor szerintem segédmotor.
Passz, erre külön nem kérdeztem rá. De ha jól össze sikerül szervezni, akkor az SC-103 is ott lesz a próbán
vannak ezek az elektromos robogók
de a rendes robogók nem azok a hitvány "290wattoselektomoskerékpár"nak nevezett akármik
azokra is lehet/kell segédmotor biztosítást kötni?
Milyen gun-nal méritek, ha nem titok?
Ja hogy árulod is! Akkor én igényt tartanék egyre főleg ha még a bemérésben is segíteni tudtok! Árat ilyesmit tudnál írni? Vagy ott a mail címem az adatlapon! Ha küldenél pár részletet nagyon megköszönném!
Így van. Ezért vettem (és árulom is) olyan feltételekkel, hogy egy tavaszi bemérés is benne van a motorosoknak.
Valamikor február elején/közepén rendelünk legközelebb.
Köszönöm a választ!
Néztem most vaterán van 50 000-ért!De megveszem, bekötöm, minden jó. És hogy tudom beállítani hogy az biztosan blokkolja is a trafipaxot? ahoz gondolom kellen 1 trafi is!?
"Minden normális értelmes magyar szülő elítéli szerintem a tanárverést...például. Ennek ellenére nem lépnek ellene semmit."
Ha a zsebük telne tőle, lenne rá törvény hamar.
Be kell tartani a szabályokat.
Ja,hogy kik a szabályhozók?Tessék,egy pár csúcsról:-pufi gyuszi,
D-209-es elvtárs,elQuró feri,libás. (direkt kisbetű)
Ha majd blokkoljuk a radarjaikat,és kitalálják,hogy lehet ránk lőni is,áruljunk golyóálló mellényt.
Gyáva népnek nincs hazája.
Szia,

autón már egy éve használjuk ( az árát legalább kétszer behozta ) a motorra csak most tudtam felszerelni tavasszal lesz a pontos beállítás és tesztelés.
Muszáj sajnos ilyen eszközökhöz folyamodni, egy városban elkövetett 50/70 és máris visszajött az ára.