...és ez ha minden igaz egy olyan gép mint az enyém!
Eredetileg én is faszán elrejtettem,szinte észre sem lehetett venni,hogy van ott valami,cumiztam vele eleget,most talán sikerült végleges helyére tennem a szemet,ki kellett hoznom a lámpa síkjáig,most bármennyire is ugrálok a motor elején,nem ér bele.
Ha keményítesz a telón,az nem ront a menettulajdonságon?
Nem létezik... az ilyen helyeken csak a ZZR fórumon leírt módon lehet felszerelni a motyót... szerintem
Még nekem is fel kell keményíteni az elejét, ahhoz h biztosan ne érje el a sárvédőt.
vannak ezek az elektromos robogók
de a rendes robogók nem azok a hitvány "290wattoselektomoskerékpár"nak nevezett akármik
azokra is lehet/kell segédmotor biztosítást kötni?
Ja hogy árulod is! Akkor én igényt tartanék egyre főleg ha még a bemérésben is segíteni tudtok! Árat ilyesmit tudnál írni? Vagy ott a mail címem az adatlapon! Ha küldenél pár részletet nagyon megköszönném!
Így van. Ezért vettem (és árulom is) olyan feltételekkel, hogy egy tavaszi bemérés is benne van a motorosoknak.
Valamikor február elején/közepén rendelünk legközelebb.
Köszönöm a választ!
Néztem most vaterán van 50 000-ért!De megveszem, bekötöm, minden jó. És hogy tudom beállítani hogy az biztosan blokkolja is a trafipaxot? ahoz gondolom kellen 1 trafi is!?
"Minden normális értelmes magyar szülő elítéli szerintem a tanárverést...például. Ennek ellenére nem lépnek ellene semmit."
Ha a zsebük telne tőle, lenne rá törvény hamar.
Be kell tartani a szabályokat.
Ja,hogy kik a szabályhozók?Tessék,egy pár csúcsról:-pufi gyuszi,
D-209-es elvtárs,elQuró feri,libás. (direkt kisbetű)
Ha majd blokkoljuk a radarjaikat,és kitalálják,hogy lehet ránk lőni is,áruljunk golyóálló mellényt.
Gyáva népnek nincs hazája.
autón már egy éve használjuk ( az árát legalább kétszer behozta ) a motorra csak most tudtam felszerelni tavasszal lesz a pontos beállítás és tesztelés.
Muszáj sajnos ilyen eszközökhöz folyamodni, egy városban elkövetett 50/70 és máris visszajött az ára.
Eredetileg én is faszán elrejtettem,szinte észre sem lehetett venni,hogy van ott valami,cumiztam vele eleget,most talán sikerült végleges helyére tennem a szemet,ki kellett hoznom a lámpa síkjáig,most bármennyire is ugrálok a motor elején,nem ér bele.
Ha keményítesz a telón,az nem ront a menettulajdonságon?