ugyanabban az országban élünk? Hol láttál te itt utoljára előítéletektől mentes illetékes elvtársat, aki igazat mondott? Emlékszel, a miskolci rendőrkapitány mondta anno, igenis van cigánybűnözés, felfüggesztette az igazságügyminiszter és a kormányfő is utasítgatta......ennyit erről. Ma nem lehet ilyet kérdezni. Majd májusban talán, bár nem hiszek nagyon benne.
Most látom ezt a hozzászólásodat. Igazad van. De ha van valami illetékes elvtárs, szívesen feltennék neki pár kérdést a témában. Előítéletektől mentes, objektív kérdésekre gondolok
Megelőztél, vazze... nekem is rohadtul ez a véleményem. Mert az életben mindenhol az van, h aki fizet, az pofázik. A többinek kuss... aki egy fillért nem tett bele 4 év alatt a kalapba, az ebből a lépésből kimarad... legközelebb újra próbálkozhat
tudják ők ezt........
baszott nagy a lehúzás itt mindenhol
pl:
egy jogsi megújítás nem fér bele 10 pénzbe, személyi meg 1500? pedig igen egyformák azok a lapocskák
Én pedig inkább annak adnék szavazati jogot aki fizet is az államnak adót. Mert hát az aki segély vagy bármilyen más ellátásból él arra fog szavazni aki a legtöbbet ígéri neki nem pedig aki a gazdasággal törődik.
Szomorú, de én minimum szakmunkás végzettséghez kötném a választópolgár lehetőséget. Ismerek egy enyhén fogyatékos lányt,kertész szakmunkás . Aki ennyire nem képes , az ne szavazzon.
jó ha eléri a 30at itt az átlag IQ
szerintem hihetetlenül sok kretén szavaz még mindig a lopcsány klónra
aztán aki 8 év alatt nem világosodik meg az nem is fog
Namármost, szerintem is bekaphattyák... csak nekem még életemben nem volt saját új vasam, ezért lehet, nem érint annyira... míg ki nem találják, h a többi is menjen
Igen ez így van.A 2006 jan.01.előtt újonnan vásárolt első gazdás gépjárművekre vonatkozik.A becslések szerint ez több mint 300000 autó.
Azért ha ezt beszorzom a 17500 ft-tal.............kilehet számolni mennyi is az annyi a semmiért.Mert ez az eladásnál kötelező eredetvizsgát nem helyettesíti.
Hát pont ezért bekaphatják ,0 km-s szalonból vásárolt, még a gyár szagát is dobozolt autót eredet vizsgáztatni,mert elkúrták vagy micsoda? A törzskönyvet a bank őrizte évekig,csak a hitel lezárása után kaptam meg,most meg kitalálják hogy szart sem ér.
Hát fizesse az aki kitalálta/elkúrta!
baszott nagy a lehúzás itt mindenhol
pl:
egy jogsi megújítás nem fér bele 10 pénzbe, személyi meg 1500? pedig igen egyformák azok a lapocskák
a nem "eu"-s rendszámok cseréje
rendszám&forgalmi ismét minimum 20 pénz
szerintem hihetetlenül sok kretén szavaz még mindig a lopcsány klónra
aztán aki 8 év alatt nem világosodik meg az nem is fog
Azért ha ezt beszorzom a 17500 ft-tal.............kilehet számolni mennyi is az annyi a semmiért.Mert ez az eladásnál kötelező eredetvizsgát nem helyettesíti.
Hát fizesse az aki kitalálta/elkúrta!