Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Talán, ha egyre többen teszünk fel előítéletektől mentes, objektív kérdéseket, akkor juthatunk valamire... és talán nem arra, mint Jörg Haider
A kérdés attól még lehet előítéletektől mente és objektív.
ugyanabban az országban élünk? Hol láttál te itt utoljára előítéletektől mentes illetékes elvtársat, aki igazat mondott? Emlékszel, a miskolci rendőrkapitány mondta anno, igenis van cigánybűnözés, felfüggesztette az igazságügyminiszter és a kormányfő is utasítgatta......ennyit erről. Ma nem lehet ilyet kérdezni. Majd májusban talán, bár nem hiszek nagyon benne.
Most látom ezt a hozzászólásodat. Igazad van. De ha van valami illetékes elvtárs, szívesen feltennék neki pár kérdést a témában. Előítéletektől mentes, objektív kérdésekre gondolok
ha mennék, akkor csak golyószóróval.....
Remélem, nem mész el valami "tanácsadónak"
Megelőztél, vazze... nekem is rohadtul ez a véleményem. Mert az életben mindenhol az van, h aki fizet, az pofázik. A többinek kuss... aki egy fillért nem tett bele 4 év alatt a kalapba, az ebből a lépésből kimarad... legközelebb újra próbálkozhat
Ha nem szednek el minden pénzt, nincs mit ellopni.
tudják ők ezt........
baszott nagy a lehúzás itt mindenhol
pl:
egy jogsi megújítás nem fér bele 10 pénzbe, személyi meg 1500? pedig igen egyformák azok a lapocskák
Ezzel is egyetértek.
Ne adj nekik ötleteket !
amúgy meg én már gyanítom mi lesz a következő pénzlehúzás
a nem "eu"-s rendszámok cseréje
rendszám&forgalmi ismét minimum 20 pénz
Én pedig inkább annak adnék szavazati jogot aki fizet is az államnak adót. Mert hát az aki segély vagy bármilyen más ellátásból él arra fog szavazni aki a legtöbbet ígéri neki nem pedig aki a gazdasággal törődik.
Szomorú, de én minimum szakmunkás végzettséghez kötném a választópolgár lehetőséget. Ismerek egy enyhén fogyatékos lányt,kertész szakmunkás . Aki ennyire nem képes , az ne szavazzon.
jó ha eléri a 30at itt az átlag IQ
szerintem hihetetlenül sok kretén szavaz még mindig a lopcsány klónra
aztán aki 8 év alatt nem világosodik meg az nem is fog
Én is ! Ez egyúttal az Ország IQ-tesztje is lesz !
Kibaszottul várom már 2010 áprilisát!
Van rajta sapka - nincs rajta sapka... legközelebb majd a füstszűrő nélküliek jönnek
Namármost, szerintem is bekaphattyák... csak nekem még életemben nem volt saját új vasam, ezért lehet, nem érint annyira... míg ki nem találják, h a többi is menjen
Igen ez így van.A 2006 jan.01.előtt újonnan vásárolt első gazdás gépjárművekre vonatkozik.A becslések szerint ez több mint 300000 autó.
Azért ha ezt beszorzom a 17500 ft-tal.............kilehet számolni mennyi is az annyi a semmiért.Mert ez az eladásnál kötelező eredetvizsgát nem helyettesíti.
Hát pont ezért bekaphatják ,0 km-s szalonból vásárolt, még a gyár szagát is dobozolt autót eredet vizsgáztatni,mert elkúrták vagy micsoda? A törzskönyvet a bank őrizte évekig,csak a hitel lezárása után kaptam meg,most meg kitalálják hogy szart sem ér.
Hát fizesse az aki kitalálta/elkúrta!