Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ilyen tolvajoknak és úgy egyáltalán: lassú halált nekik.Az arabok eléggé elöl járnak a témában
Meg köllene állni a rendőrnek .. ilyen egyszerű. Ha meg nem akkor igy járt és kész . Még a végén az krokodilkönnyeket fogunk hullatni , hogy szegény motortolvaj, szegény felelőtlen száguldozó stb.
ez a kinyírás nem humánus.....
korbácsolás az igazi
aztán úgy kell megoldani minden bűntény után megkapja az előzőleg megkapottakat is
szerintem 1-2 éven belül rend lenne itt
igazi demokrata, megkéri a rendőrt, h lőjje le...
Nem vagyok túl tapasztalt meg fiatal is vagyok, de minket úgy neveltek hogy tiszteljük mások tulajdonát, életét stb. A tetteinkért pedig vállaljuk a felelősséget. Azt hinné az ember hogy ezek alapvető dolgok egyesek számára úgy látszik mégse. Gyűlölöm azokat akik ezeket nem tudják betartani. Még az sem akkora baj ha törvényt sért, de ha ekapják, akkor tessék vállalni a felelősséget.

Könnyű mondani hogy nem kellett volna üldözni, de nem szorítottak pisztolyt a fejükhöz, hogy márpedig meneküljetek.

Azt hiszem hogy ha az én motoromat vitték volna el még azt is elvártam volna a rendőröktől hogy a helyszínen tarkón lőjék mindhármat - még a halottat is biztos ami biztos. Az ilyen emberek nem valók a társadalomba.
OKÉ!
Ugy emlékszem, tudod a számomat.
Szia Kozmax!

Balek módon a Yamaha Hungáriához jártunk eddig szervízre az FJR-ekkel. Aztán leesett, hogy hozzátok is vihetnénk, ami jó a World-nek és talán nekünk is, mert a szervízzel nem nagyon vagyunk megelégedve. Amellett, hogy drága még meg sem csinálják az alap dolgokon kívül javítanivalókat normálisan. Szóval idén ha elérjük a 30.000-et akkor bejelentkeznénk hozzátok.

Ezzel kapcsolatban kérdés. Kolléga mivel beteg voltam stb. több km-el rendelkezik mint én. Neki 10 majd 20.000-nél volt a szervíz nagyjából pontosan. Én 2000-3000 km-el le vagyok maradva, de gondolom az, hogy korábban van szervíz még nem baj csak később ne legyen.
ha magyar cigányok lettek volna nem magyaráznál......ez van, és ez lesz remélhetőleg itthon is. Ha menekülsz kergetnek, és ha hülye vagy meghalsz.
Hát szerintem alap dolog, hogy a rendőr a szabálysértő, bcs. elkövető után indul és ellenőrzés alá akarja venni, a szabálysértés, bcs. elkövetésének megszüntetésére utasítani és figyelmeztetni vagy megbüntetni, előállítani. Ha már ez is baj akkor leszerelek, mert ha ezért nem akkor miért vagyok rendőr? Persze ez nem itthon történt, de megtörténhetett volna....Nehogy már a rendőrt hozzuk ki ebből is felelősnek, mikor egy "majom" ellop egy motort amit vezetni sem tud és összetöri magát. Nem a rendőr miatt szerzett sérülést, hanem a saját hülyesége miatt.
És azt rávéssük, hogy neálljál meg!
Aszongya cimbi, aki vizsgáztat, hogy nem csinálnak a használt vasakra
Matska. A Székesfehérvár és környéke topicban szoktam főleg látni a srácot. Meg asszem kutya. is. Ő meg LFP-s
Nálunk a cigók megkergetik a rendőrt !?! Feljelentheti ?!
az álszenteskedést én sem csípem...

amúgy tudom mire utalsz, régi história...De látom még ma is felemlegetik mint te
tegyük hozzá, a franciáknál nincs visszapofázás, egy beszólás és leverik a parasztot.
Lehet,hogy összekeverlek valakivel,de nem te vagy az akinek az adatlapján valami b@szott nagy bunkóságra utaló megjegyzés van, vagy volt........... nem tudom pontosan,nem fogok utána keresni,de az álszenteskedést nem szeretem,szeretjük.......ha nem te vagy akkor...Bocs!
Hát ezért kapok agyvérzést, most hallottam, hogy megy a harakiri a változtatáson, de hogy lesz-e belőle valami, hát nem tudom. Igen nagy pénz a tét.
Sziasztok!
Valaki használ lézerblokkolot a motorján? Ma jött a második csekkkk! A f@sz ki van az elfelejtett 30-as táblákkal!
a napokban került fel ide egy hasoló eset.Valami cbr1000-rel akart elmenekülni a rendőrök elől, de a rendőrmocisok utolérték .
A fáma szerint egy alkalommal a nagy piros vészleállítót is lekapcsolta (!) az egyik ügyesebb rendőrmocis...Azé az se semmi, főleg, h időnként 200+ körül mentek.

Miért fordul meg az emberekben a szabályszegés?50éve így nőnek fel generációk, h sportot kell űzni a jogból...S egyre nagyobb az arány az áthágók mint a betartók közt generációnként
az itt a fő gond miért fordul meg az emberben a szabálysértés gondolata.......
Az illetékes elvtárs elmondta:-feltehetően lopott volt,nem volt sisak,meg világitás.
Megkérdezném tőle,-és ezt véssük a 20 éves srác sirkövére?
A másik kettő,aki lehet nyomorék lett,nekik mit mondjunk?
Üldözösdi=orosz rulett.(mindenkinek)
Mondjuk én egy senki vagyok, tehát nem pont magamra gondoltam
arra gondolsz, hogy talán nem ölnek meg mint őt? Aztán sározzák be a nevedet mint az övét?