Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nomost é azóta megkérdeztem pár embert... aszongyák, "csak" az újonnan forgalomba helyezett, egygazdás vasakat érinti ez a rendelkezés
közbizalom elleni
Hú baszod.
Ez már terrorcselekmény.
akko nagyimat elkaphatnák a felszámolók, me több zsanér van al akásban ajtókba rejtve, és ki tudja mire készül vele, miféle egyedi azonosítókat hamisítana majd meg vele a legközelebbi álforradalomnál lehet majd osztogatja az autósoknak meg motorosoknak, hogy felhajthassák a rendszámokat
nem. Az eszköz birtoklásáért, mint ahogy a puskáért is becsuknak, ha nem is lőttél vele
na, há az a tartó sem hajlik ha nem hajtom. (hajtanááám )
értem én mi a hivatalos logika, csak elég gyatrának érzem hogy azért büntiznek meg, mert akár fel is hajthattam volna. eszem megáll, komolyan.
a lehetősgért nem büntetik, csak ha annyival ment......más, azt nem tiltja semmi, hogy elméletileg mennyit mehet.
igenigen, téged megbüntetnélek gyorsahjtásért, mert akár 3kilóval is mehetnél, az meg bcs.
nekem nem kell magyarázni. De aztán sírni sem majd. Én itt segíteni próbálok, ahogy pohi is.
de mi az hogy nyitható? érted.. ilyen alapon levehető is. hopp-levszem-felteszem. fél pillanat, két pattintás. faszom.
nem nyúl hozzá, csak alánéz.....
csak annyi van írva hogy fix? me akko gumibakra szerelem, és azt bovdennel fel lehet feszíteni, mégsincs ZSANÉR vagy egyéb mechanikus mozgásra való alkatrész
Mi lesz ha kiderül,hogy 3 klióval is mehetek?
Lelő?
Egyébként nem nyúlhat a motoromhoz,egy sima igazoltatásnál.
majd igyekezni fogok:)
kössz
figyelj rá, hogy ne nagyon legyen vízszintes
értem
mert én ehez hasonlót fogok most felrakni, de csúnya lenne ha ezért csesztetnének
kössz az infot
ez nem annyira, ilyenem nekem is volt, nem szólt érte csak ha rossz volt a szög.
A zsanér azért durva.
és h ha nem lehet menet közbe felnyitni? pl ilyen akkor is büntethető?
http://www.vatera.hu/rendszamt...
Btk. Egyedi azonosító jel meghamisítása, ha le van csukva.Ha nincsen akkor a KRESZ, a rendszám rögzítésére fixet ír elő, nem nyithatót
ez nekem kicsit magas. Ha épp szabályosan áll, akkor azért vennééé el, mert felhajtHATNÁM ha akarnám gombnyomásra. És egy fém rendszámtartót nem tudok felhajtani szintén? Elmegyek rendőrnek baze, és elveszem mindenkitől a forgalmit mert leszedHETNÉ a rendszámot a kocsijáról/motorjáról bármikor.
el is veszi?
na ez alá benéz a rendőr és el is veszi a forgalmit helyben.
na ez a ciki