Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj, hogy mi átveszünk mindent külföldről a rosszat is, ahelyett, hogy tanulnánk a hibáikból. Vagyis nem mi hanem a megválasztott hozzá nem értő politikusok. Minden normális értelmes magyar szülő elítéli szerintem a tanárverést...például. Ennek ellenére nem lépnek ellene semmit.
Van egy amerikai rendőr ismerősőm. Egy 1950 gyereket tanító középiskolában szolgál ! 11-en vannak ! Beléptető kapuk, táskaröntgen, letartóztatások, stb stb. Ide értek a liberólizmusukkal.
ilyen áfa meg jövedéki adók rendben is vannak
csak pl az alapvető élelmiszereket gyártó/szállító cégeknél kellene visszaadni vagy valami kedvezmény
meg a munka utáni adókat csökkenteni, mindenkinek csinálni melót, segélyeket megnyirbálni
"szociális" rászorulóknak szigorítani az ingyen cuccokon: pl 1amperes időkapcsolós biztosítékon szolgáltatni az áramot vizet is 1liter/órás átmérőben kapják stbstb.......
meg hát ugye a testi fenyítést visszaállítani.....
iskolában, büntetéseknél stbstb
de gyanítom ilyen program sosem lesz
a biztos szavazók 40%-a nyugdíjas..
Én is azt mondom Egyébként végigolvasva a programokat, minden elfogultság nélkül a Jobbik párté a legnormálisabb. A többi kapkod mindenfelé csak szavazót szerezzen... A legjobban a vidéken visszaállított csendőrség tetszik a törvénytisztelő állampolgárnak jó lenne a bűnözőknek nem
Vedd még hozzá azt amit utánad fizet a munkáltató, mindjárt látni fogod, hogy már 80 % körül jársz, majd utána a benzinbe beépített 212 Ft-ot literenként, aztán már tudod is hogy hová ne ikszelj április 11-én.
hát igen bármit veszel mindenben csak fízeted vissza nekik adó formájában tök jó kapsz fűzit amit már leadóztál és utána mivel elvásárlod kajára ,tank stb.még 25% át nekik adod ujbol
multkor volt a tv ben ,hogy barnabörü barátainkat évi 180 milliárdal támogatják ezt valoták be meg még mit kapnak meg ugye megy ez a házépités projekt nekik és milyen széppen megbecsülik öket minket meg inkább kitasznek mind épitsenek meg ha bemész valamiért megkérdik minek jöttél ezeknek meg oszták mint a kártyalapokat
Csak régen a földesúr elvette a tizedet, az egyház a tizedet, és kész. most meg adó adó hátán.... 50-60% amit lenyúlnak minimum, de ha tankolsz, vagy valamit veszel, több is.....
Április 11.!
Lehet ez még Jobbis!
az még nem is érdekelne hogy ha rabszolgák lennénk
mert amióta világ világ voltak urak akik jól éltek meg volt a pórnép aki szopott
csak most a legalja leghitványabb emberek nem szopnak sőt sokszor jobban élnek mint mi
én meg már nem is hívatal elé mennék legszívesebben hanem a civilizási elöl olyan helyre mind amilyen kis falvak vannak az erdö meg a hegy lábainál mert ott talán nem buzerálnának a sárga csekekel nem hiába élnek ott az emberek majd 90-100 évet mert nincs az mind itt lehet nincs tv meg internet de nem is idegbajosak meg streszesek az emberek itt meg mire oda érsz a nyugdíjig addigra kb elpatkol az ember igy legalább nem kell kifizetni tiszta haszon az államnak ez is komolyan mondom kezd olyanak tüni mintha rabszolgák lennénk nekik
ami még ettől is kétségbeejtőbb, hogy ha a szabályok szerint élsz akkor semmire sem jutsz, ráadásul letaposnak minden téren

én már néha arra gondolok el kellene adni mindent aztán befeküdni a hivatal elé segíjé........
Sajnos jól beszélsz...
az a baj ,hogy már itt nem arrol szól a téma ,hogy büntessük meg a gyorshajtokat meg akkárkit aki nem tart be valamit hanem aki közlekedik vagy dolgozik mert a munkást is ide sorolnám mindenképpen keresni valamit csak ,hogy fűzetni keljen neki és lehuzni minden pénzt amit csak lehet már az ember nem mer kimenni lassan az utcára mert nem tudja most mért kap valamit és egyre rosszabb azért ez még 10 éve nem volt igy és most meg évröl évre rosszabb ha motorozok már lassan többet nézzem az utszélét ,hogy nehogy nevegyek észre egy táblát
Itt is az van leírva, amit én mondtam...... tehát nem én vagyok biztos ebben, hanem ezt mondja ki a KRESZ.
A piroson való áthaladást vagy videóval vagy 3 db fényképpel kell bizonyítani. 1. autó és a lámpa állása a kereszteződés előtt 2 autó és a lámpa állása miközben az autó a kereszteződésben halad 3. autó és a lámpa helyzete miután az autó elhagyta a kereszteződést
Ez piroson való áthaladás, tehát már piros volt, mikor behajtottál a kereszteződésbe.Bünti.
A pirosat 4-5 mp sárga előzi meg, ez kb. 60 km/h -val számolva még több is mint 50 méter (~ 80)...... Na most ha csak 50 métert számolok, mert tételezzük fel nem száraz az úttest és ezt kompenzáljuk a kevesebb méterrel, akkor is elég furcsa, hogy 60 km/h-ról nem tudsz megállni 50 méter alatt.
És ezt csak én következtettem ki gyorsan, de hivatalosan is ki tudják neked számolni és szinte biztos nem jössz ki jól....
Azért ebben ne légy annyira biztos!
http://www.mommo.hu/media/Mar_...
Piros vagy sárga?
Ez azért érdekes,mert sárga volt a kereszteződésben,és amikor pont a lámpa vonalában voltam akkor váltott pirosra,ezt büntetik?
Ja,van kamera ,egyébként tuti nem tudtam volna megállni és nem azért mert száguldottam... (kb 60 km/h-val mentem)
A piroson tilos áthajtani!
Ha a sárgát akkor kapod, amikor már nem tudsz biztonságosan megállni a lámpa előtt, akkor értelemszerűen áthajtasz a kereszteződésen.
Ezt nem büntethetik.
Ez engem is érdekel, mert piszkosul gumicsont dolog szerintem. Hacsak nincs pontos megfigyelőrendszerrel dokumentálva az eset
Urak!

Jól emlékszem hogy az hülyeség hogy a sárgán való áthajtást is büntetik?
Hát Maci ez szerintem pont hülye példa volt. Ha jól emlékszem tavaly egy motorosrendőr halt meg mert üldözött valakit. Neki megérte? (nem a mátrai esettel keverem ez asszem előtte volt)
Meg olvastam itt néhány hozzászólást, szóval aki gyorsan megy, esetleg nincs rendszám meg nem áll meg az nem biztos, hogy motortolvaj, vagy drogfutár, inkább valószínű, hogy csapatni volt kedve, viszont a max bírság 300 e ft-ot nem szeretné kifizetni, mikor 70 e ft az átlagfizetés nem? Tudom külföldön is magas a bírság, de ott 5 kilót az utcaseprő keres...
Én a cbr-es videónál is megírtam, akit nem üldöznek nem menekül, ennyi. Fölösleges generálni a balesetveszélyes helyzeteket, mert a végén tényleg megsérül valaki... Mindez rendőr részről a szar fizetésért a menekülő részéről egy szabálysértésért. Van az a néhány hónap amíg motorozunk, meg is halunk ötven-hatvan valahányan egy évben, hány ezerből is? Túl van ez lihegve, persze majd most legalább harmincan irjátok, hogy akkor mindent lehet a hülye motorosnak az én véleményem szerint, de nem erről van szó...
Kis falumban már nem is igen utasítják a járőrt, hogy üldözösdít játszon. Nálunk, ha törik egy villogós autó, hónapok is mire lesz egy másik. Mi is van most ja 20 milliárdot be kell gyűjteni idén? Ebből finanszírozza magát a rendőrség, nevetséges... Előre kalkulálnak a bírságbevétellel? Arcátlanság!
A legtöbb pénzt a dolgozó teherautókról huzzák le, csak elkezdték betartani egyre többen a szabályokat szinte minden részről, majd nagy bukta lesz, ha a "legjobb szándékkal" sem tudják hozni a járőrök a várt eredményt...
Na, ilyen egy rendes magyar hozzászólás!