számlával kell igazolnod, mire költöd, ami ugye az egyenruhások pénzét elvette, mert csak a drága, szar egyenruhára költhető. A civil ruhásoké annyira nem gond, bár azt is számlával kell elszámolni.
Üdv thebear!
Nem írtunk Mi semmi rosszat , csupán a napilapokban megjelent cikkekből idéztünk, azt meg szabad . Meg elmélkedni is szabad . Tegnap is az idézett témákkal foglakozott a televíziós média. Nekem sem esett jól amikor egy reggel a pipiknek nem kellett enni adni - 16 db-nak, vagy amikor feltörték a lakást illetve az udvarról el akarták vinni a cserére odakészített autókerekeket arról már nem beszélve, hogy a kertet is jó párszor megdézsmálták. Azóta nem tartok állatot a kutyán kívül és nem művelem a kertet. Egyenek füvet.
Szép reggelt medve !Neked mi a véleményed a dologról,szerinted a tetteseket fogták el? Mert nekem gyanús. Mór szindróma? Ott is nagyon biztosak voltak a tettesekben.
óvatosan ezzel a témával. A TV2 a cigánygyilkosság miatt elővette már a sportmotort, nem akarjuk, hogy bezárja. Akkor a debrecen környékibe írt az egyik hülyegyerek, aki ott rasszista volt.
A mai lapban olvastam, hogy bűncselekmény túlélőire bukkant a rendőrség egy zalakomári ingatlannál. A négy tyúkot további 31 szárnyassal "ismeretlen tettes tulajdonította el egy zalakomári portáról. Most jön a lényeg , a rendőrök eljutottak két ingatlanhoz ahol a tettes a tulajdonosok tudta nélkül rejtette el a zsákmány egy részét. Az egyik helyen 4 megkopasztott, a másikon 4 élő szárnyast megtaláltak. Az ismeretlen tettest még keresik.
Nem , nem éri meg. A napokban olvastam egy cikket, hogy a kisebbség felháborodott valamelyik településen azért mert az önkormányzat nem utalta nekik időben a segélyeket és majdnem éhen vesztek. Bár igaz lenne, a második.
már azon agyalok én is hogy eladok mindent aztán beköltözöm egy jurtába
lopom a napot, vakarom ami viszket és sorba állok a segélyért
decemberi bruttó fizetésem 90ezer volt, ebből kézhez kaptam 56ezret
megéri ennyiért dolgozni?
Igazságot szóltál. Lassan nem lesz aki dolgozik ebben az országban. Épp most sikerült felhúznom kissé magam a legújabb adónemen, az úgynevezett eredetiségvizsgálaton, amit az újonnan vett (2006 előtt) autókon is el kell végeztetni műszaki vizsga alkalmával, de ha csak a sima eredetiségvizsgálatot csinálnak akkor esetleges eladáskor újat kell csináltatni mert ez semmire sem jó.
Nem írtunk Mi semmi rosszat , csupán a napilapokban megjelent cikkekből idéztünk, azt meg szabad . Meg elmélkedni is szabad . Tegnap is az idézett témákkal foglakozott a televíziós média. Nekem sem esett jól amikor egy reggel a pipiknek nem kellett enni adni - 16 db-nak, vagy amikor feltörték a lakást illetve az udvarról el akarták vinni a cserére odakészített autókerekeket arról már nem beszélve, hogy a kertet is jó párszor megdézsmálták. Azóta nem tartok állatot a kutyán kívül és nem művelem a kertet. Egyenek füvet.
engem évről-évre keményebben szopatnak ezeket meg pátyolgatják
olyanokat aki sosem dolgozott 1 órát sem
lopom a napot, vakarom ami viszket és sorba állok a segélyért
decemberi bruttó fizetésem 90ezer volt, ebből kézhez kaptam 56ezret
megéri ennyiért dolgozni?
nem kell dolgozni
soknak bejön, csak le kellene venni a birkabőrt a hátunkról.........