Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudok!
Majd sütök reszelőt a cipóba...
el kéne intézni hogy kapjak egy jogtalan bünti ujrafelszólítása mellé befizetési csekket is....mert az lemaradt odabenn a nagy "küldjükkinekihamarhaddszopjon"tevékenység
ben ..ebben tud valaki segíteni?csak mert ugysenem fizetem be...
Ne engem utálj
Az alkotmánybíróság már kimondta, hogy a környezetvédelmi célok magasabb érdeket képviselnek mint a mi gazdasági érdekeink. Így bekaphatjuk.
Köszönöm!
És gondolom azokra a napokra(mikor nem dolgozhatom),vissza utalják a kötelező,vállalkozó járulék,súlyadó,stb közterhek árat!
aválasz egyszerű. Nem hajthatsz be.
Ha a rendszám megfelel akkor sem. Ha olyan árut szállítasz ami gyorsan romlandó akkor a 3,5T meg nem haladó járművel haladhatsz. Ennyi.
Köszönöm szépen!
De az a baj,hogy ebben se taglalják a teherautót!
Szia!
nézd meg hova tudod magad besorolni,ha sehova akkor coki

http://www.privatbankar.hu/cik...

Üdv:karika
szép jó napot mindenkinek!
Pohi!
A kérdésem a következő lenne!Kikre vonatkozik,illetve kikre nem a szmogriadó!?Mivel én teherautózom,érdekelne hogy mehetek,vagy nem.Van aki azt mondja,a szállítást végző teherautókra nem vonatkozik a rendelet!

Válaszod köszönöm!
Hello!
Teljesen véletlenül olvastam itt bele a fórumba, bocs, hogy itt bele vau-vau, de már akkor az adatlapodat is elolvastam, és meg is válaszolom a kérdésedet.
Szerintem meg nem. Szélsőjobbos az nem, radikális ....., az talán. De ez mai világunkban teljesen jogos! Szerintem azok az emberek gondolkodnak így, akik széles látókörűek, értelmesek, nyitott szemmel járnak a világban, szeretik a saját hazájukat, és értékelik azokat az embereket, akik tettek, és tesznek valamit hazájukért. Szerintem.
Nem pártot, egyházat...EGYHÁZAT
Jó mindenképpen foglak keresni,ha sok jó ember összejön pártot kell alapitani abban lesz a pénz.Valami cimet meg élérhetöséget majd küldjél.Az enyém:+36 309119612 . fok68 feemail.hu
Talán ébredünk lassan... nagyon lassan... Sztálin nem élt hiába, sajnos
A cserénfai pálya mai állapotában nyilván egy fájó pont sajna. Ha gondolod, összefuthatunk. Viszonylag sokat járok Dombóváron, végülis nem egy nagy távolság. Itt az Endurocrossban meg a Gázgázban is megtalálsz, vagy ha iviven beírod, hogy Nikk, szerintem ki fog engem dobni
Szia nikk! Talán valamikor összefuthatnánk Kaposváron.A hozzászolásaid nagyon jók.Igaz én Dombóvári vagyok de Kaposváron születtem,oda jártam iskolába és katona is ott voltam a füredi 1-ben.Ja igen Cserénfai motocross pálya ott voltam minden versenyen.
én most sem szégyenlem!bármikor megmondom még a rendőrnek is..
Talán még eljön az idő, amikor ezt nyugodtan kiírhatjuk... talán még én is megérem... remélem legalábbis, mert imádom a hegyeket meg a tengerpartot
én meg szégyenlem magam,hogy nem én irtam a magaméra ezt.pedig ugyanigy gondolkodom.
Köszönöm

Örülök, ha télleg így gondolod... saját fejlesztés, ráadásul nincs benne hazugság
jó az adatlapod!
Most ezzel mit akarsz mondani? A szöveg egy része ismerős, mintha valahol hallottam volna
Kedvenc színem az Árpádsáv. A szívem szakad meg Erdélyért és a Felvidékért. Büszke vagyok rá, hogy több ősöm is van, aki harcolt ezért a szép országért... Viszont nem igazán csípom a segílyeseket, a buzikat és a pedofilokat...
Szélsőjobbos vagyok? Radikális?
Szerinted?

igen az vagy!és legyél büszke rá!
Köszi a tippet. De asszem maradok. A lóvé nem minden. Amennyi kell, azt összeügyeskedem. És én itt szeretek élni. Ebben az országban, a családommal, a cimbijeimmel...
Ha netán mégis meggondolatlanságot tennél, írj hadd kárörvendjünk.
lyól van
Már idelye lenne, nekem se legyen jobb mint másoknak

Nincs internetem az új házban, meg a munka is sok volt a végén a nagy hajrában. Holnap talán bekötik végre akkor gyakrabban be tudok majd nézni remélem.