Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pohi! Eltűntél évvégén mint az árányórá ! Má kezdtem örülni, hogy megnősültél !
Nekem Atmos Dc25S van. Meg vagyok vele elégedve. Ez volt közelben. www.szakszer.hu . Elméletileg Vigas-t akartam, de az túl távol volt, mondjuk jobb mert digitális, az atmos meg manuális. A kazán 360 volt, de a szivattyúk meg 1000 literes pufferrel együtt 700-ba került + még 300 volt a csövek meg még kütyük köréje. Szóval 1 milla és még ebbe nincsenek benne a fenti radiátorok és fenti csövek, ami vízszereléssel együtt ismét 300 volt + munkadíj. Szóval nem olcsó. Erősen ajánlják hozzá a puffert, mert ha nincs akkor kátrányosodik. Van ismerős akinél Vigas van puffer nélkül ő is egyszer fűt be egy nap arról egész nap elvan a kazán. Az indexen van faelgázosító fórum ott sokat megtudhatsz a kazánról. A felhasználókkal van tele, nem értékesítőkkel, szóval nem azért dícsérik, mert el akarják adni. Érdemes benézni...
hosszú távon tuti megtérül jelentős takarékossággal és haszonnal
Nemolcsómuriakazán.
Milyen típusú a kazánod?

Ősöreg van nálunk is, de már teli a hócipő a rossz hatásfok, meg az óránkénti etetés miatt...

Simán rá lehet kötni a rendszerre?
bakker, ilyen tudással mé itthon akarsz lábdarúgni?Külföldön ölnének érted...

Pláne angol felsővel, számodra kötelező lenne Anglia, Norvédia!(Sok fontocskáért!)Ugyan lassan az euró alatt lesz a font árfolyama, de ettől még jobb mint a forint )

Tudom milyen nehéz dobbantani...De próbáld ki!
Most tanujj, vazze, amíg még nincsen népes családod. Akkor már úccse fox tunni. Talán még jó lesz ez eccer valamire, én is ebben bízom
Kitartás még van, épp most küzdök a mikroökonómia II-vel napok óta
Lassan tépem a hajam
Talán nem általános az én sztorim... Kitartás
Gépész technikus vagyok, és épp közgazdásznak tanulok...
Szép kilátások
Eccerűen hihetetlen számomra is, de alig pár nap, amíg egy jobb lehetőség fenn van a neten. Mondjuk gondolom, hamar megtelik a levelesláda... És rengeteg pályázatot írtam, személyre szabom a jelentkezést, nyilvántartást vezetek róluk... ahogy kell. De visszajelzés is alig. Hiába, 40 elmúltam, meg somogy is elég halálos. Nem eccerű... de nem adom fel
az szép...és így nem találsz melót? Mondjuk Kaposvár eléggé kiesik gondolom a fejlesztésekből mostanában...
Én éppen az újabb eredetiségvizsgálatok miatt hőbörögtem egy sort most este... nyugi, szedik ki még az én üres zsebemből is

Egyébként gépészmérnök vagyok... meg közgazdász... angol felsőfok... ilyesmi... csak jól titkolom. Te se mondd senkinek, ciki lenne, ha kiderülne rólam itt az oldalon
ok, lehet én szívtam mellre, bocs. Csak a hócipőm kivan, hogy erre hivatkozva szednek ki a zsebünkből megint pénzt. Mi a szakmád?
Alapvetően valamiért egyébként olyan lelki szemetesláda vagyok idehaza az ismerősök körében... szidják nekem a főnöküket, a pártot, csak úgy folyik a panasz mindenkiből, hogy kevés a lóvé. Aztán amikor kiderül, h hónapok óta nekem épp semmi melóhelyem nincs, hát rájönnek, hogy annyira nem is rossz nekik
Akkor bocsesz, ha onnét beszólásnak tűnt

Innen nem az akart lenni... hanem olyan "vigasztalásféle" annak, akinek még van munkahelye, meg azért még valamiféle elfogadhatóféle lóvét kap, hogy lám, lehet xarabb is annál
az eddigi hozzászólásaid alapján nem is értem, miért szóltál be.
Szó nincs arról, h bárkinek rosszat akarok. Talán ez kiderült már az eddigi hozzászólásaimból. Senki ne járjon így, mint én, vagy ha igen, találja fel magát
érdekes ez a hozzállás, sajnos ez az, ami miatt itt mindent meg lehet csinálni. Menj be a Tescoba és veszekedj az eladóval is, mert a munkájáért megfizetik, te meg nem jöttél ennyiért dolgozni ide, mert nincs tisztelet, és nincs biztonság. Most meg én vagyok a hibás a másik 45 ezerrel, mert nem merik megcsinálni, hogy nem fizetnek, mert senki nem tartaná vissza a csürhét, ha mi nem...
gyere rendőrnek. Ha alkalmas vagy erre a munkára. Ha nem, akkor keress olyat amire igen. De azért, barátom, mert neked nem jó, másnak se legyen? Ez az igazi magyar ember hozzáállása, igazad van...
Bírom, amikor a fizetésetek miatt háborogtok. Engem júliusban léccámleépítettek, azóta semmilyen fizetésem sincs. CSak a 3 gyerekem, meg a lakáshitelem
nézőpont kérdése. A mi bérünk papíron nem csökkent, de az összes juttatás ami felnyomta a bérünket olyanra, hogy megérje dolgozni eltűnt. Ez is bércsökkenés nem? Jövőre újabb havi 20 mínusz az adóváltozást is nézve.....szerinted?
na mivamiva!?....rosszat írtam?....akor javíts.....de hama...
maga írástudó...

vagy sírásó? már nem emlékszem
Ja, igaz igaz, persze