csak annyit vontathatsz egy járművel amennyi annak a forgalmijába bele is van írva.......ha az 1500 bele van akkor igen......a tengely nem számít....ha jól tudom...
Ja igen, ugrott a 13. havi, a ruhapénz is számlaköteles.....stb. Szóval egyre nehezebb. Dehát mindenkinek aki normálisan dolgozik tisztességesen. Szóval a számat befogom.......
ez van..... voltak pótlékok adták aztán mást elvettek. Aztán azt a pótlékot is elvették, de adtak másikat...aztán megint elvették, ígyen adok is meg nem is és szépen szinten maradtunk. Most az adócsökkents jó picit. 2 éve kb. a kevés fizetés kompenzációjára bevezették az évenkénti 1.2-es szorzót utcán dolgozóknak, tehát 1 év = 1.2 év most ezt is el akarják venni.......... Mindenki a választásokat várja.......
Még internetem sincs. Megrendeltem a T-home-tól, de még nem kerestek. Így csak néha tudok benézni munkából vagy barátnőm szüleitől. Remélem minél előbb rendeződik a helyzet. A faelgázosítós kazán viszont szuper. Enyhe időben 24 órát elmegy egy megrakással, nappal 23 éjjel 21.5 fok.....nagyon jó az otthoni ősöreg öntöttvas kazánhoz képest ami majdnem öregebb mint én és 1 óránként éhesen korog a gyomra.
Nincs ösztönzés, gondolok itt arra, hogy 8 éve nem volt fizetésemelés, és minden jót megvontak amit lehetett.......szóval, lehet nem jön össze ez az összeg nekik....
Tömören 3500 kg-ig vagy 4250 kg-ig vagy jól össztömegben. Ha van egy 2000 kg-os (megengedett legnagyobb ösztömeg) szgk.-d ahhoz csatolhatsz egy 1500 kg os nehézpótkocsit (750-ig könnyűpót), mert a 3500 kg-ot nehézpóttal nem haladhatod meg. De ha van egy 3500 kg-os (megengedett legnagyobb össztömeg) szgk.-d ahhoz csatolhatsz egy 750 kg-os könnyűpótot és így 4250 kg-al még a B kategóriával vezethetsz.
Az egész cucc kocsistól pótkocsistól terhestől nem haladhatja meg a 3,5 tonnát de van a kocsinak a forgalmiban bejegyzett vontatható súlya azt se haladhatja meg.Fékezett/fékezetlen és a pótkocsinak is meg van a max terhelhetősége.Tehát suzuki 1,0 + 2 es lószállító nem jáccik és ugyanez egy autószállítőval meg egy navarrával a hátán sem.
Ha jó tom.Ha nem akkó tévedek.
Viszont lesz tábla mindnél.Kell még a lé me valami csókosnak táblakészítő cége van.Számold össze e miatt mennyi táblát kell kirakni hogy ne menj gyorsan.Ezt nevezik kérem ügyességnek.
Ugye?
Asszem érthető.
Ha jó tom.Ha nem akkó tévedek.
adás-vételkor kell