Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Mi a helyzet az autópályákon elhelyezett fix trafikkal? Ha szemben fényképezi le a "gyorshajtó" motorost, akkor bukták nem? Mivel elöl nincs rendszám. Csak akkor van gáz ha hátulról, távolodva fotóz le. Vélemény?
Köszi,olvastam én is ezt már:)Előtte mindent elolvastam amit találtam,ez szerint akkor mégis csak kellett igaz?Nagyon hülye vagyok ezekhez a hivatalos dolgokhoz..
„(15) Az időszakos vizsgálat során a vizsgáló állomás – a 2006. január 1-jét követően újként forgalomba helyezett jármű kivételével – a gépjármű és a gépjármű pótkocsija azonosító adatainak ellenőrzését előzetes eredetiségvizsgálat keretében végzi: a) amennyiben a vizsgált járművön nem végeztek sem eredetiségvizsgálatot, sem integrált vizsgálatot, továbbá
b) a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló miniszteri rendeletben meghatározott feltételek esetén.”NKH
Bazzeg nekem sikerült egyszer
Kb megyegetek 100al, vasuti átkelő, de nem az a sima fajta, hanem olyan kis domb volt. A másik oldalon a landoláskor valszeg a középtámasz lecsapódhatott, mert valami k*rva nagyot durrant
Sziasztok,tegnap át lett írva a motorom,eredetvizsgáról még az NKH sem tudott semmit mondani, hogy kell-e vagy sem,okmányirodás "ügyintéző" pedig kijelentette, hogy anélkül be sem enged.Hétfőn elvittem megcsinálták,tegnap el lett rendezve az okmányiroda is.Erre ma közli a főnököm, hogy hiba csináltam mert úgy olvasta, hogy január 11-től az EU országában forgalomban lévő járművekre nem kell eredetvizsga átíráskor.Most akkor mi is van tulajdonképpen? Kicsit ideges vagyok, hogy 20ezrem bánja a azok tudatlanságát akiknek egyébiránt ez lenne a dolguk,hogy tudják. Mit tudtok erről a dologról?eltörölték vagy nem?
Egy nyomorék gprs mobilnetről nyomom hadd ne lapozzak én vissza tizennyolc oldalt fél óra alatt... mondom, karácsony körül volt ( tehát dec. 20-30 között ) nézd itt a hozzászólásokat, egy 10-20 soros részletes levél.
Biztosan megtalálod Te is.
Látod ezt? Jövőre nem minél több fatolvaj elfogása a cél... hanem a fenti összeg minél biztosabb beszedése.
Szerinted ha egy rendszámtalan 200-al haladó sportmocit lát a rendőr, fog mérlegelni hogy elengedje -e?
Te Kutya:Nekem volt 1 ismerősöm aki ha sietett az Ország valamelyik pontjába
, rendsz táblát bedobta a hátizsákjába.Ha véletlen +állították volna sikeresen!(de ilyen nem volt)hogy hun a rendszám?Bassza+ hát nem elhagytam .Hátizsákba ugye nem nézhetnek bele.Ismim rutinos volt,ült má Gixxer1.1 en Firebladen stb.,lehet te is ismered ?. Na ilyenkor mi van? Mondjuk Én persze ilyet soha nem tennék,
Jól gondolkozol,Én belefutottam ebbe a hibába.
Csak nekem nem kavics, hanem az árokban landolás rongálta meg az első fejet.Tőben letört az egyik oldali felfogató fül a fejen,így kicsit okoskodnom kellet,de már kész van a megoldás is.
Ha sikerül eljutnom a tavaszi tesztelésetekre kiderül hogy életképes-e.
b) a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló miniszteri rendeletben meghatározott feltételek esetén.”NKH
Kb megyegetek 100al, vasuti átkelő, de nem az a sima fajta, hanem olyan kis domb volt. A másik oldalon a landoláskor valszeg a középtámasz lecsapódhatott, mert valami k*rva nagyot durrant
Akkor mostmár legálisan lehet átugratni a ratyibbnál ratyibb vasúti töltéseken...
Olyat hallottam hogy többé nincs sebesség korlátozás a vasúti átkelők előtt ha ezt nem jelzi tábla, tehát ne kell 30-40-re lelassítani a vasútnál.
Ez igaz?
Biztosan megtalálod Te is.
Dobj már egy linket, ha megkérhetlek
Látod ezt? Jövőre nem minél több fatolvaj elfogása a cél... hanem a fenti összeg minél biztosabb beszedése.
Szerinted ha egy rendszámtalan 200-al haladó sportmocit lát a rendőr, fog mérlegelni hogy elengedje -e?
, rendsz táblát bedobta a hátizsákjába.Ha véletlen +állították volna sikeresen!(de ilyen nem volt)hogy hun a rendszám?Bassza+ hát nem elhagytam .Hátizsákba ugye nem nézhetnek bele.Ismim rutinos volt,ült má Gixxer1.1 en Firebladen stb.,lehet te is ismered ?. Na ilyenkor mi van? Mondjuk Én persze ilyet soha nem tennék,
Csak nekem nem kavics, hanem az árokban landolás rongálta meg az első fejet.Tőben letört az egyik oldali felfogató fül a fejen,így kicsit okoskodnom kellet,de már kész van a megoldás is.
Ha sikerül eljutnom a tavaszi tesztelésetekre kiderül hogy életképes-e.