Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
50 alatt meg fog állni a a szett, most gyűjtjük az újabb 10-15 embert a rendeléshez.
Innen SM-ről is vett legalább tíz ember ilyet. Kb. jan. közepén lesz aktuális. Ha érdekel, elérhetőség az adatlapon.
Hali!
Kutya, azt vettem ki a hozzászólásokból, hogy te árulsz lézerblokkolókat.
Tudsz ajánlani vmi hatékony, de nem túl drága cuccot?
Egyszer autóra, és egyszer busára.
Köszi
Hali!
170Ló feletti motorra kell luxusadót fizetni?
Én úgy tudom csak személygépkocsi szerepel a törvényben.
De elbizonytalanítottak.
Köszi!
Köszi
Remélem, h most is, mint mindig, a rendőrnek van igaza
Régi vasakra is maradt ugyanúgy a két év,a segédmotor sem változott egyelőre!Ez biztos mert mi is vizsgáztatunk a melóhelyemen!
ha jól sejtem, akkor marad a műszaki érvényesség ideje, tehát amit eddig kétévente vittél most is úgy fogod.
Bocs, és azt tudjuk-e már, h az öreg vasakat évente vagy két évente kell majd vinni műszakira? Mer azokból nekem is van egy raklappal
az újakat igen.
segédmotort is vizsgáztatni kell?mióta?
azt hallottam,hogy egyéni azonosítóval szeretnék ellátni,de mi lett belőle nem tudom
ez nem az igazi
túl olcsó, még olcsóbb mint volt..... ebben nincs minden benne
semmi pontos infó még a műszaki áráról?
autó/motor
Semmi baj a válaszoddal,csak hiányolom Pohit! Régen járt errefelé.
látod.. ilyenek ezek.
az én válaszom már nem is jó?
Átíráshoz kérnek eredetvizsgát sajnos. Holnap megyek névrevenni...
Jó hosszan! Biztos telehányták a várárkot! Krokodillal.
Nemhiszem attól értelmesebb fazonnak látszott
Lehet a házavató buli tart még...
Pohi hová lett? Megnősült?
papíron add el. A robogó nem vonható ki ideiglenesen, viszont ha mész és nincs biztosításod megbaxnak......most komolyan megéri az a 2000 Huf?
Ha-ha-ha. asszem kiskunlacháza nem nevezhető "vidéknek" (egyébként nkhs műszaki vizsgaállomás cigeccen'miklóson van)
legyen már tavasz...
Sziasztok mivan ha 50-es robogóra nem fizetem a be a kötelezőt,eggyáltalán nem használjuk,vagy vegyem meg papiron és ne fizessem mi van akkor?
Köszönöm a válaszodat.
Ez szalonban vásárolt autókra is vonatkozik? Ha nem kerül eladásra az autó később már nem kell többet megcsináltatni?