Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mitől tud többet egy félmillás rendszer?Az annyira megbízható, h megéri az árát?(csak érdeklődöm)
szerintem igen. De ne várd tőkle a félmillás rendszer eredményeit.
ed
Most akkor ez a Kyo lézerblokkoló megbízható,vagy sem?
..én is beruháztam egyre
na igen, Styopa, de más is megfogalmazta már azt, amit én is gondolok. A fórumon sokan forgalmazók, beszerelők. Csak a félmilliós rendszer az igazi szerintük, minden más szar. A stílus, ha ezt élőben csinálja olyan, hogy nem vennék tőle semmit. A tanácsaikról meg annyit, hogy sokan használjuk ezt a megoldást, és persze, nem olyan a rendszer, mint egy félmillás, de a korlátaival is tisztában vagyunk. Azért meglátjuk, mit mutat a trafi, ha tavasszal kutyánál belőjük.

A lopás témához: sajnos a rendőr keze meg van kötve. A tied viszont nincs.
Krokodil meg cápa.....
Na nehogy már kirekessz a "nép"-ből Azért mert rendőr a foglalkozásom... A postások sem egyformák......a kőművesek se.....stb.
Bronzágyút ne vegyél, mert fogyóeszköz,kivéve, ha krokodil is lesz abban a várárokban. Hogy híznának!
a rendőr szerint siralmas, szerinted a nép mit mond?
Itt bukott az egész, hogy senki nem látta ki tolta el a motort. Ha azt vesszük, hogy a motoron a te és a barátod ujnyomán kívül csak a tolvajé volt akkor az nyom a latba valamit. De itt meg jön a meséje, hogy csak megfogta. Az igazi rabló meg kesztyűt viselt mikor ellopta.

Szóval egyértelmű, hogy ő volt, de mégis megússza.......

Mondjuk ha egy rendőr tolta volna el és az ő újlenyomata lett volna rajta, akkor tuti másképp ítéltek volna.....

Érdekes ez....vagy inkább siralmas.
Ahhh ez még a szüleim kastélya Az enyémnél most telik a várárok vízzel
Szoktam én is olvasgatni a lézerblokkolós fórumot, fel is tűnt a nicked, hogy már láttam valahol... :) A stílusuk mindig is ilyen volt, ne törődj vele! Engem is jól lehurrogtak annak idején, amikor Antilaser G8-at akartam feltenni a kocsimra... Szerencsére én korábban olvastam, mielőtt cselekedtem volna. Először frászt kaptam a stílusuktól, majd jól utána olvasva a dolgoknak azért rájöttem, hogy igazuk van. Most Laser Interceptor figyel a kocsim elején 2 fejjel, tökéletes. (Mentett már meg méréstől! Még azt is bemondja, hogy milyen lézerrel próbálnak mérni... :) ) Majd még 2 fejet kell vegyek hátra, a hátsó mérések miatt. Abban amúgy osztom a véleményüket, hogy "olcsó" blokkolóra nem szabad költeni egy vasat sem! Mert akkor azt hiszed, hogy van blokkoló, lehet nyomni neki, és jóval gyorsabban mész a megengedettnél! Akkor meg jön az a rohadt csekk! A közeli mérések a veszélyesebbek, amiket 100-200 m-ről csinálnak. Az ellen az "olcsó" szériás blokkolók semmit sem érnek! Láttam, kérdezted a másik fórumon a radardetektort is. Szerintem csak Valentine One-t szabad venni! Nem olcsó, de a legjobb! (Nekem radar ellen nincs fent egyenlőre detektor, mert asszem talán 10 radaros mérő van az országban. És ha jól tudom, ezeket is fokozatosan vonják ki...) A dobozos mérők ellen legegyszerűbb, ha a GPS-edbe beállítod a koordinátákat, ahol ezek vannak, és szóljon előtte mondjuk 1 km-el! Akkor lesz időd lelassítani... (Mert ezeket - állítólag a fém doboz miatt - még a Valentine One is az utolsó pillanatban jelzi...) A koordináták adatbázisát bárki elküldi a másik fórumon...
Remélem tudtam segíteni a tájékozódásban! :)
Olvastam Én is a hozászolásaikat,lehet hogy tudnak valamit
Egy tesztelés félét lehet hogy össze kellene hoznunk a motorra szerelt kiyokkal is,csak hogy lássuk saját szemünkkel is hogy mennyi az annyi.
Hagyd a fenébe,tök eggyértelmű hogy nem lehet rábizonyítani,csak magadat szivatod ha tovább buzulsz vele.
Inkább fertőtlenídsd ahol összefogdosták nehogy elkapj tőlük valami ismeretlen kórt
Helló

Nyáron ellopták a robogómat amit kölcsön adtam.(még aznap meglett)
Ujjlenyomatot vettek róla, meglett a cigány.
Persze ő tagadott mindent és fel függesztettek a nyomozást.
Ilyenkor mi a teendő?Fellebbezés?
Most mér ! Ami jár az jár! De egyébként Pohi meg is érdemelné!
Akkor no problem.
konkrétan az arcodba kentek egy merítés fikát? jó volt?
semmi bajom vele, csak ha tanácsot megyek kérni egy fórumba, akkor nem azt várom, hogy pofánfikázzanak. De a nyelvezet az hasonló lett Szóval LFP no problem
Tán valami bajod van az LFP-vel?
fűthető hát.. már az utcából két vonalon lett bevezetve, egyik az órán át, másik meg hát, na. ingyenbe abből megy a garázsfeljáró fűtés meg a medence.
A kacsaláb forgató most megy rendesen? Nem tudom a multkor miért akadozott. Az úszómedencét el ne felejtsd leengedni! Vagy fűthető? Békés boldog karácsonyt.
jahogy úúgy. magyarán a hegyen építettél kastélyt a birtokon a völgyben meg áznak a munkások házai, dehát.. majd megszárad
Jah.....hideg volt, rendesen. Most meg árvíz, még, jó, hogy a dombtetőn lakunk
jaj errőő jut eszembe.. milyen az átlag kispolgár hozzáállása: megyünk, én vezettem a matyit(asszony matiza) eccercsak a lány összehúzza magát, és aszondja, jajj, nem kötöttem be magam! mondom, azta, hát akkor kössed. mire ő, de ott a rendőr.. a cukika látott egy rimi-s verdát. kár hoyg a cigók nem fosnak be egy akármilyen fényhídtól, hátha valami rendőrféle. (plusz egy ezek szerint egy átlagembernek ennyire nincs fogalma arról, hogy milyen egy zsaru kocsija, gonodlom akkor a ruhája is mindegy neki, így nem csodálkozom h álrendőrök tevékenykedhetnek)