na igen, Styopa, de más is megfogalmazta már azt, amit én is gondolok. A fórumon sokan forgalmazók, beszerelők. Csak a félmilliós rendszer az igazi szerintük, minden más szar. A stílus, ha ezt élőben csinálja olyan, hogy nem vennék tőle semmit. A tanácsaikról meg annyit, hogy sokan használjuk ezt a megoldást, és persze, nem olyan a rendszer, mint egy félmillás, de a korlátaival is tisztában vagyunk. Azért meglátjuk, mit mutat a trafi, ha tavasszal kutyánál belőjük.
A lopás témához: sajnos a rendőr keze meg van kötve. A tied viszont nincs.
Itt bukott az egész, hogy senki nem látta ki tolta el a motort. Ha azt vesszük, hogy a motoron a te és a barátod ujnyomán kívül csak a tolvajé volt akkor az nyom a latba valamit. De itt meg jön a meséje, hogy csak megfogta. Az igazi rabló meg kesztyűt viselt mikor ellopta.
Szóval egyértelmű, hogy ő volt, de mégis megússza.......
Mondjuk ha egy rendőr tolta volna el és az ő újlenyomata lett volna rajta, akkor tuti másképp ítéltek volna.....
Szoktam én is olvasgatni a lézerblokkolós fórumot, fel is tűnt a nicked, hogy már láttam valahol... :) A stílusuk mindig is ilyen volt, ne törődj vele! Engem is jól lehurrogtak annak idején, amikor Antilaser G8-at akartam feltenni a kocsimra... Szerencsére én korábban olvastam, mielőtt cselekedtem volna. Először frászt kaptam a stílusuktól, majd jól utána olvasva a dolgoknak azért rájöttem, hogy igazuk van. Most Laser Interceptor figyel a kocsim elején 2 fejjel, tökéletes. (Mentett már meg méréstől! Még azt is bemondja, hogy milyen lézerrel próbálnak mérni... :) ) Majd még 2 fejet kell vegyek hátra, a hátsó mérések miatt. Abban amúgy osztom a véleményüket, hogy "olcsó" blokkolóra nem szabad költeni egy vasat sem! Mert akkor azt hiszed, hogy van blokkoló, lehet nyomni neki, és jóval gyorsabban mész a megengedettnél! Akkor meg jön az a rohadt csekk! A közeli mérések a veszélyesebbek, amiket 100-200 m-ről csinálnak. Az ellen az "olcsó" szériás blokkolók semmit sem érnek! Láttam, kérdezted a másik fórumon a radardetektort is. Szerintem csak Valentine One-t szabad venni! Nem olcsó, de a legjobb! (Nekem radar ellen nincs fent egyenlőre detektor, mert asszem talán 10 radaros mérő van az országban. És ha jól tudom, ezeket is fokozatosan vonják ki...) A dobozos mérők ellen legegyszerűbb, ha a GPS-edbe beállítod a koordinátákat, ahol ezek vannak, és szóljon előtte mondjuk 1 km-el! Akkor lesz időd lelassítani... (Mert ezeket - állítólag a fém doboz miatt - még a Valentine One is az utolsó pillanatban jelzi...) A koordináták adatbázisát bárki elküldi a másik fórumon...
Remélem tudtam segíteni a tájékozódásban! :)
Olvastam Én is a hozászolásaikat,lehet hogy tudnak valamit
Egy tesztelés félét lehet hogy össze kellene hoznunk a motorra szerelt kiyokkal is,csak hogy lássuk saját szemünkkel is hogy mennyi az annyi.
Hagyd a fenébe,tök eggyértelmű hogy nem lehet rábizonyítani,csak magadat szivatod ha tovább buzulsz vele.
Inkább fertőtlenídsd ahol összefogdosták nehogy elkapj tőlük valami ismeretlen kórt
Nyáron ellopták a robogómat amit kölcsön adtam.(még aznap meglett)
Ujjlenyomatot vettek róla, meglett a cigány.
Persze ő tagadott mindent és fel függesztettek a nyomozást.
Ilyenkor mi a teendő?Fellebbezés?
semmi bajom vele, csak ha tanácsot megyek kérni egy fórumba, akkor nem azt várom, hogy pofánfikázzanak. De a nyelvezet az hasonló lett Szóval LFP no problem
A kacsaláb forgató most megy rendesen? Nem tudom a multkor miért akadozott. Az úszómedencét el ne felejtsd leengedni! Vagy fűthető? Békés boldog karácsonyt.
jaj errőő jut eszembe.. milyen az átlag kispolgár hozzáállása: megyünk, én vezettem a matyit(asszony matiza) eccercsak a lány összehúzza magát, és aszondja, jajj, nem kötöttem be magam! mondom, azta, hát akkor kössed. mire ő, de ott a rendőr.. a cukika látott egy rimi-s verdát. kár hoyg a cigók nem fosnak be egy akármilyen fényhídtól, hátha valami rendőrféle. (plusz egy ezek szerint egy átlagembernek ennyire nincs fogalma arról, hogy milyen egy zsaru kocsija, gonodlom akkor a ruhája is mindegy neki, így nem csodálkozom h álrendőrök tevékenykedhetnek)
ed
..én is beruháztam egyre
A lopás témához: sajnos a rendőr keze meg van kötve. A tied viszont nincs.
Szóval egyértelmű, hogy ő volt, de mégis megússza.......
Mondjuk ha egy rendőr tolta volna el és az ő újlenyomata lett volna rajta, akkor tuti másképp ítéltek volna.....
Érdekes ez....vagy inkább siralmas.
Remélem tudtam segíteni a tájékozódásban! :)
Egy tesztelés félét lehet hogy össze kellene hoznunk a motorra szerelt kiyokkal is,csak hogy lássuk saját szemünkkel is hogy mennyi az annyi.
Inkább fertőtlenídsd ahol összefogdosták nehogy elkapj tőlük valami ismeretlen kórt
Nyáron ellopták a robogómat amit kölcsön adtam.(még aznap meglett)
Ujjlenyomatot vettek róla, meglett a cigány.
Persze ő tagadott mindent és fel függesztettek a nyomozást.
Ilyenkor mi a teendő?Fellebbezés?