1, semmi köze a biztosításnak a jogsihoz
2, a haverod kib...ott felelőtlen, ha elém jön ki a szimóval, ott helyben rájön h szar ötlet volt elsumákolni azt a havi 100-200 forintot a biztosításra
Sziasztok!
Haveromat 2 napja simsonnal ment és igazoltatták a rendőrök,nem volt jogsija ebből adódóan nem volt a motoron biztosítás sem stb.
A rendőr azt mondta neki,hogy szabálysértést követett el stb stb.
Ezelőtt nem volt még nem volt büntetve stb.
Milyen mértékű büntetésre számíthat?
Milyen következményei lehetnek?
21 éves.
Köszi
Ennek utánanézek, nem tervezem hogy leszedném a fejeket egy-egy nyugati túrán... magában a jeladó -főleg letakarva- vezérlő nélkül nem gondolom hogy "társadalomra kiemelten veszélyes" eszköz lenne
Én még a felszerelés után,beélesítve voltam vele a szlovákoknál, utána tudtam meg, hogy hová nem érdemes menni ilyen kütyüvel, még inaktív állapotban sem. (központi egység leszedve,de a fejek fent vannak letakarva)
Ausztriában már a puszta birtoklásáért is segbeszexuállnak a helyszínen.
A blokkolás (rendőri munka zavarása,akadályozása) még mindig nem megengedett,csak az előrejelzés. Ha olvasod az ilyen termékeket forgalmazó cégek honlapjait,erre fel is hívják a figyelmet egy-két oldalon.Csak addig blokkold a mérést amíg le lassulsz a kívánt sebességre,utána kapcsold ki a blokkolót.
Motoron ezt egy kis kiegészítő elektronikával egy gombnyomással meg is tudod oldani ezt a funkciót,már ha marad rá időd, és egyáltalán észre veszed hogy mérés alatt állsz.
Európában néhány országba be se tedd a kereked ilyen elektronikával okosított motorral. (Austria,Szlovákia.....)
Nem kell a k@k@ Ha valaki egy valamire való lézerblokkolót vett magának, akkor nincs gáz, mert fejleszthető...
Egy szoftver frissítés és annyi... Mikor volt olyan amikor a rendőrség technikailag hamarabb volt fejletebb mint az elkövető
Esetleg talán amikor a tachograf korongot felváltotta a kártyás rendszer, az ideig-óráig kellemetlenséget okozott a söfőröknek De hamar megjött az ellenszer...
95-ös Passaton használjuk egy éve kb. Nem feltétlenül kell két szett, ezen egy szett van háromszög pozícióban (3 jeladó) felszerelve , de csak előre.
Így hátulról védtelen az autó, de a mérést így is jelzi, tehát lelassítasz időben előtte.
A hátránya, hogy legalább a motorháztető síkjába ( pl. felső hűtőrács teteje) kell egyet elhelyezni a jeladókból, különben a közeli ( 100 méteren belüli ) méréseket csak a rendszámon tudja blokkolni, az autó sarkai "védtelenek" maradnak ilyen esetekben.
Most szerelem fel a motorra, és van itt egy amit lefoglalóztak, de nem tudták átvenni , az 'ákciósan' elvihető, ha valaki ilyenre vágyik...
á, amennyit motorral megúsztam ez még kutyafasza
Nlzegettem ezt a kyo laserpro blokkolót, a kocsimra két szettet mondanak, valaki használta itt emlékeim szerint. Tapasztalat?
belőlem egyszer sajtoltak ki 2 ezret de azt is sokaltam, de az még a cetlis időszak volt
egyik boltból mentem a másikba (kb 100méter) aztán nem voltam bekötve és kifigyelték a gazfickók
Igen, őrá. Egy csomó szakmai tévedés jelent meg róla különböző médiumokban. Nagy eséllyel ugyanazon a frekin megy, mint a 102, tehát a detektorok azt se látták. Blokkoló viszont tudni fogja. Illetve éjjel látott eddig is több készülék, tehát ez nem újdonság...
2, a haverod kib...ott felelőtlen, ha elém jön ki a szimóval, ott helyben rájön h szar ötlet volt elsumákolni azt a havi 100-200 forintot a biztosításra
Haveromat 2 napja simsonnal ment és igazoltatták a rendőrök,nem volt jogsija ebből adódóan nem volt a motoron biztosítás sem stb.
A rendőr azt mondta neki,hogy szabálysértést követett el stb stb.
Ezelőtt nem volt még nem volt büntetve stb.
Milyen mértékű büntetésre számíthat?
Milyen következményei lehetnek?
21 éves.
Köszi
Ausztriában már a puszta birtoklásáért is segbeszexuállnak a helyszínen.
Motoron ezt egy kis kiegészítő elektronikával egy gombnyomással meg is tudod oldani ezt a funkciót,már ha marad rá időd, és egyáltalán észre veszed hogy mérés alatt állsz.
Európában néhány országba be se tedd a kereked ilyen elektronikával okosított motorral. (Austria,Szlovákia.....)
hiszen, csak az fogja megvenni, aki tudatosan akar szabályt szegni...
Valahol olvastam, h ha az osztrákok kibökik, h blokkolót használsz, szinte a helyszínen akarnak agyoverni
Egy szoftver frissítés és annyi... Mikor volt olyan amikor a rendőrség technikailag hamarabb volt fejletebb mint az elkövető
Esetleg talán amikor a tachograf korongot felváltotta a kártyás rendszer, az ideig-óráig kellemetlenséget okozott a söfőröknek De hamar megjött az ellenszer...
Így hátulról védtelen az autó, de a mérést így is jelzi, tehát lelassítasz időben előtte.
A hátránya, hogy legalább a motorháztető síkjába ( pl. felső hűtőrács teteje) kell egyet elhelyezni a jeladókból, különben a közeli ( 100 méteren belüli ) méréseket csak a rendszámon tudja blokkolni, az autó sarkai "védtelenek" maradnak ilyen esetekben.
Most szerelem fel a motorra, és van itt egy amit lefoglalóztak, de nem tudták átvenni , az 'ákciósan' elvihető, ha valaki ilyenre vágyik...
Nlzegettem ezt a kyo laserpro blokkolót, a kocsimra két szettet mondanak, valaki használta itt emlékeim szerint. Tapasztalat?
egyik boltból mentem a másikba (kb 100méter) aztán nem voltam bekötve és kifigyelték a gazfickók
Nem érint, bár mernék annyira menni...