Nem hiszem el, hogy ez lesz a jogerős ítélet... ez még csak elsőfok, és a vád súlyosbításért fellebbezett, tehát ez nem jogerős, de akkor is vicc.... nagyon rossz vicc
Basszus, és nem azért, hogy fényezzem magam, de a scienre is ráéreztem, pedig nagyon akartak... igaz, nem volt nehéz kideríteni, h még PSZÁF engedélyük se volt az elején. Pedig hogy monták,mennyire tuti
Az van hogy kb16-évesen rájöttem hogy az Életben Semmi Nincs Ingyen ha eszerint élsz,nem érhet nagy csalódás.
Tehát nem akarok telefont nyerni,nem játszok sorsjátékokat,lottot,nem kell ingyenautó,ezeknek a dolgoknak egy vesztese lehet aki hiszi hogy nyerhet,kaphat.
Max a közvetlen szeretteidtől,barátaidtól kapsz önzetlenül de amúgy mindenért kell sőt illik fizetni.
Nade könyörgöm, nem röhej, hogy egy Tribuszerné Aranyos Margitka meg egy Baumag után a népek önként, dalolva még mindíg odaadják a lóvéjukat egy ilferrónak? Igen, nekem is az a véleményem, h úgy kell nekik... sok lusta, kapzsi arc, aszitték sz@rrá keresik magukat munka nélkül...
nekem csak 1 van de akkor is szívom a fogam néha.....
abba meg alig fér sörét, szóval egyenlőre a biciglilánc is jobb attól
Egyébként, rendőrségi szemmel is vérlázító, h a boxolóci*ó megúszta a srác elkalapálását egy enyje benjével?
mindig van egy újabb okos, aki megkopaszt az aktuális adag hülyét
Tehát nem akarok telefont nyerni,nem játszok sorsjátékokat,lottot,nem kell ingyenautó,ezeknek a dolgoknak egy vesztese lehet aki hiszi hogy nyerhet,kaphat.
Max a közvetlen szeretteidtől,barátaidtól kapsz önzetlenül de amúgy mindenért kell sőt illik fizetni.