"A lakott területen kívüli út úttestjén, leállósávján, útpadkáján tartózkodó gyalogosnak/személynek - ide nem értve a gyalogosok zárt csoportban történő közlekedését - éjszaka és korlátozott látási viszonyok esetén fényvisszaverő mellényt (ruházatot) kell viselnie"
Tehát nem kötelező az autóban, motorkerékpáron sem egyenlőre amíg meg nem állsz és ki vagy le nem szálsz a járműről, mert akkor gyalogossá válsz.
Bazzeg a Gepárdok vadállatok lehetnek Falat bontani is megfelel
Nekem csak egy 7.62x39mm-es karabéllyal volt lehetőségem lőni, de az is élményszámba ment
Bírom a hirdetésekben ezt az 50-es-nek használt dumát.
Légpuskának használt 7,62 mm-es AMD-65-ös géppisztoly eladó, hát ez ugyan ilyen.
Ha megfogja vele egy rendőr nem fogja érdekelni, h az előző tulaj csak varrógép meghajtására használta!
nem fér el a kocsiban?amugy tényleg életet menthet-szerintem nem hülyeség.
mondjuk ha ezzel a táblával jelölt helyen felveszed akkor nem biztos hogy megment
akkor csak autópályán kell?
mert régebben mindenhol kellett, autóban is kallódik néhány mellény
mert ha csak autópályán kell akkor nem viszem, leállni meg amúgy sem állok meg az út szélén inkább valami földúton
csak jövőre nem szeretnék befizető ember ré válni ebben a "kitűnő" rendszerünkben
a krav magát hagyd, tanulj aikidót, vagy shotokant. Azok gyorsan hatékonyan tanulhatóak. A krav maga bűvészkedés. A boxolóknak meg a térde a gyenge pontja
Nihon Thai Jitsu, előtte Thai box, Shito Ryu, kis Muai Thai.
Ózd bánszállástelep. Isten volt, életem végéig mesélni fogom, de sajna a kollégák nagy része már nem mer ilyenekbe belemenni.
áh, nem attól leszel jó. ha verekedni akarsz tanulj meg boxolni, aztán valami lábas is jöjjön mellé, végül tanulj meg esni, aztán kész. bírom ezt a két hónap alatt megtanulod megvédeni magad dumákat.
Ózdon?
Akkó te kemény vagy télleg
Én ott nőttem fel
Ózd-farkaslyuk.
Állítólag a lexebb környék
Már 30-éve se mertek bemenni a járőrök este a helyi kocsmába
Most már nappal se
2-milláér olyan családi házat veszel hogy eltévedsz benne.
Csak hát egy magyar se mer odaköltözni.
ha erre akarsz készülni nem toll kell, hanem önvédelmi képzettség. De tudd, hogy esélyed sincs 5 emberrel szemben. Szétszednek, itt csak az a kérdés, mennyit viszel magaddal. Az első dolog, amire kiképeztek minket az, hogy hogyan lépjünk fel csoporttal szemben. Nem véletlen, hogy én már jöttem ki karcolás nélkül 20 fős cigánycsapatból, Ózdon, miközben több kolléga megsínylette a dolgot ugyanott korábban.
Tehát nem kötelező az autóban, motorkerékpáron sem egyenlőre amíg meg nem állsz és ki vagy le nem szálsz a járműről, mert akkor gyalogossá válsz.
Nekem csak egy 7.62x39mm-es karabéllyal volt lehetőségem lőni, de az is élményszámba ment
ilyenhez volt már szerencséd?
Imádom a mesterlövészpuskákat
Légpuskának használt 7,62 mm-es AMD-65-ös géppisztoly eladó, hát ez ugyan ilyen.
Ha megfogja vele egy rendőr nem fogja érdekelni, h az előző tulaj csak varrógép meghajtására használta!
ez a jó link
eladó
Januártól ez is benne lesz az új KRESZ-ben?
de a motoron nemigen, pont 1 kajálásnyi helyet foglal el a mellény, meg mivel úgy sem álok vele az útszélen feleslegesnek ítélem
mondjuk ha ezzel a táblával jelölt helyen felveszed akkor nem biztos hogy megment
mert ez a tudás bankjegyeket menthet
mert régebben mindenhol kellett, autóban is kallódik néhány mellény
mert ha csak autópályán kell akkor nem viszem, leállni meg amúgy sem állok meg az út szélén inkább valami földúton
csak jövőre nem szeretnék befizető ember ré válni ebben a "kitűnő" rendszerünkben
Tanulj meg boxolni, sőt ha van, vagy lesz gyereked (fiú) őt is vidd le edzésre.
Mert kell ennyi, csak haszna lesz belőle.
Ózd bánszállástelep. Isten volt, életem végéig mesélni fogom, de sajna a kollégák nagy része már nem mer ilyenekbe belemenni.
Akkó te kemény vagy télleg
Én ott nőttem fel
Ózd-farkaslyuk.
Állítólag a lexebb környék
Már 30-éve se mertek bemenni a járőrök este a helyi kocsmába
Most már nappal se
2-milláér olyan családi házat veszel hogy eltévedsz benne.
Csak hát egy magyar se mer odaköltözni.
Fekete alapon a piros a domináns, ez a motor pl ránézésre zöld. No mindegy majd lesz valahogy.
" ...hitelfelvételkor"