Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy a mai napon haveromat igazoltatta a rendőr és csak egyedül volt.
A rendőr szabályosan járt el vagy minden esetben kell társának lennnie?
Köszi
meg a legjobb az az aelütött egy kutyát és jaj ez a rendszám vagy iylen kocsi és aki tudja ki szoljon. okos. elémszaladna egy kutya akinek nem láűtom a gazdáját ott, akko én se állnék ott egy óráűt sirdogálva, de ha így kiderülöne ki az nem nekem lenne kellemetlen hanem ő fizethetné meg a káromat. sok oostoba.
jó, de az msn-esnél is akinek nem lesz gyanús a bankkártyaszámkérés meg ilyenek az meg is érdemli azt szoktam mondani. Az ilyeneket egy kicsit is jobban képben lévő ember 99%-ban ki tudja szűrni. Miko ezzel a kocsifizetős-reklámozós dologgal felhívott uncsitesóm h gondolkodik rajta meg dejó, megnéztem a lapjukat és fél órát röhögtem, azopk is megérdemlik. Mindig kicsit úgy voltam vele, hoyg a csalás az nem oylan bcs mint egy rablás mert itt nem teszel konkrétan semmit, hanem a buta emberek maguktól odaadják a pénzüket. Mint volt az a baumag vagymiafaszomos is ezt a nemtod letennis dolgot meg tényleg nemértem bárki hoyg gondolhatja komolyan. Ha már itt tartunk ezek az iwiwes meg emailes hoaxok is.. pf van aki elhiszi. meg nicns meg a kislány meg farmer votl rajat meg póló.. ááh
ha valaki külföldi ismeretlen számot visszahív meg is érdemli hogy levegyék
én még belföldi ismeretlent sem hívok vissza, sőt a telefonom még a bejövő ismeretlen számokat is elutasítja
ugyanez vonatkozik az sms dologra is
hívásfogadás meg ingyenes, benne van mindegyik díjcsomag leírásában
Szerintem, ha ilyen szintű csalás történne akkor a rendőrség médiában figyelmeztetné az embereket, nem pedig úgy, h aki tudja küldje tovább.
De ez persze magánvélemény.
az MSN-es igaz, a másik kettőről csak véleményem van, szerintem is marhaság. Nincs olyan, hogy nem tudod megszakítani a hívást. Vannak olyan cégek, akik kiküldenek nekede egy számlát, amit nem is kértél, majd amikor felhívod átirányít Delewareba, és kifizetsz vagy 10 rongyot mire beszélsz velük, de olyan, ami 2000EUR....na az csúnya lenne.
Szeva Maci!
Véleményt mondanál?
Vagy csak egy szokásos hülyeség
Tárgy:Rendőrségi figyelmeztetés!
Megyei kollégámtól kaptam a figyelmeztetést. Kérem küldjék tovább minél több ismerősnek.
Figyelem...fontos!
A hétvégén az én telefonomra is érkezett egy ..39.....-s hívás, de nem vettem észre és mivel
Olaszországra tippeltem és senkit nem ismerek, aki most ott lenne, nem hívtam vissza. Szóval ez tényleg létezik.
A T-Mobile megerősítette a hírt, kérem, olvassák el figyelmesen.
Február 5-n a Belgrádban megtartott Hitelcsalások megelőzésére vonatkozó Fórumon Marija Kusity a fórum elnöke és a Raiffeisen bank dolgozója a következő értesítést közölte:
"Engedjék meg, hogy felhívjam figyelmüket egy újfajta bűncselekményre, Európában már több ilyen történt, sajnos hozzánk is eljött. A bűncselekmény folyamata a következő: a mobiltelefon kijelzőjén nem fogadott hívás jelenik meg. Erre az értesítésre sor kerülhet anélkül is, hogy a telefon megcsörrenjen. Ha a mobiltelefon tulajdonos, miután megnézte, hogy milyen számról van szó, és ha a hívószámok a következők: +39., +390., +391., +392., +393., +394.(ebben a konkrét esetben +3... szám volt), de mindjárt kitörli a számot, abban az esetben további következménye nem lesz. De ha felhívja ezt a számot, a bűnözők áldozatává válik. A konkrét esetben a mobiltelefon tulajdonosa jelentkezett az említett számra, és több mint 2.000 EURO-s költsége keletkezett. Ugyanis ha jelentkezünk ezekre a számokra, nincs lehetőség rá, hogy megszakítsuk a vonalat, s óriási költségek keletkezhetnek a telefonszámlánkon."
A Belügyminisztériumtól kapott információk szerint már több ilyen eset történt nálunk is.
Megkérem Önöket, hogy ezen esetek megelőzése érdekben, hogy minél több emberhez juttassák el ezt az
információt.
MSN veszély! Átverés! Kérem adják tovább!
Vigyázzanak!
Aki a Windows Live Messenger-t használja az msn-hez, annak időnként a lap legalján megjelenik egy IQ-teszt. Ez egy nagy átverés! Ha rákattint és megcsinálja a feladatot, kérni fogja a telefonszámot "a válasz" megküldéséhez. Ha itt megadja a számát és a tovább gombra kattint, kap egy sms-t és ebben a pillanatban 1.080,- forintot (Ezernyolcvan forintot) levonnak a kártyájáról, előfizetéséről! Innentől kezdve az IQ-tesztről már szó sincs, hanem tagja lett a "dada klubnak", és ami a legszörnyűbb: HETENTE le fog vonni újabb 1.080,- forintokat a rendszer, egészen addig, amíg ki nem lép a dadából. De kilépni sem egyszerű, mert a honlapon nincs rajta, hanem egy telefonos automatát hívogathat munkaidőben. Szóval ez a jelenlegi LEGNAGYOBB CSALÁS ami kimondottan a diákságot célozta!
Kedves Ismerősök!
Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy megjelent egy kalóztelefonszám, amely a következő számjegyekkel kezdődik: + 4478... Ne vegyék fel a telefont ha ilyen számról van hívásuk és ne hívják vissza, mert alkalmanként ez kb. 20.000 HUF-os költséget is jelenthet. Annyi furcsaság van a dologban, hogy nagyon korán, kb. 3-4 csörgés
után lerakják a telefont. A telefonhívások este történnek! Kérjük Önöket tájékoztassanak mindenkit, aki mobiltelefonnal rendelkezik!
Köszönöm a segítséget:
Kuti Erika r. szds.
bűnmegelőzési főelőadó
Kiskőrös Rk.
bizti öv 5ezer