Hát ez hatalmas... ne mis tudom hány tucattal rendeljek a Metroban kb 800 forint az autóüveg kitörésére szolgáló szerszám, amivel belülről ki tudod törni az autó üvegét ( pl. ha vízbe esel )
Egyik nap a zebrától 10 méterre (!) megállt egy öreglány az út közepén, és elkezdett ordítani, mert az autók csak lassítottak, amíg ő barangol az úttesten.
Na az ilyen esetekre nagyon kéne az a sokkoló, amit kilőnek a kábelekkel 8-10 méterre tudnak vastagon okot adni a használatára
Hát megmondom őszintén ez a cold steel toll vagy mi egész mást képzeltem...
Először gondoltam, hogy egy 10 ezer voltos sokkolót rejt a másik vége, de legyünk kreatívak, mivel egy tollat sokféleképpen át lehet alakítani gondoltam arra ishogy egy pengekilővős rugós bicska, vagy egy rövid sorozat leadására alkalmas lőfegyver, vagy hőérzékelős rakétaindító, esetleg ideggáz spray, vagy miniatombomba.
Hát amikor megláttam róla ezt a kisfilmet hirtelen nem tudtam hová tenni. Ez egy ütésálló toll a kemény helyzetekre, hogy bármilyen körülmények között tudj vele írni, pl. hitelfelvételkor. Prakitkus mert ha véletlenül rálépsz nem törik össze... Önvédelmi fegyverként nehezen képzelem el. Mondjuk rámtámad 3-4 cigó, az egyiküknek feldugom a seggébe, amíg a többiek próbálják eltávolítani addig én kereket oldok, vagy egy másik alternatíva, keresek én is egy járólapot gyorsan ha megtámadnak, két tégla között porátöröm a tollal, mintegy erőt demonstrálva ezzel, ha ettől beszarnak és eliszkolnak akkor szerencsém van...
A legeslegtutibb a karikás ostor, ha tudsz vele bánni, és nem magad vágod vele pofán, mint én. Láttam olyan hagyományőrző pattintgatást, h a gyerek a legyet röptében elintézi... az ostorral
baze, keress rá. kurva jó kis cucc,néha lehet kapni az extrametál üzletekben, ha megjön a karácsonyi szálítámny tlán lesz megin, kb azuccsót vettem meg pár hete.
Nálunk pár éve a menetrend szerinti távolsági busz egyik kopasz sofőrjénél mindig volt a fülkében baseball ütő, rendesen felszerelve, használatra készen. És nem véletlen volt odarakva! Szerintem mindenki fegyverkezzen fel, inkább büntessenek meg, minthogy a cigók nyírjanak ki!
Egyik nap a zebrától 10 méterre (!) megállt egy öreglány az út közepén, és elkezdett ordítani, mert az autók csak lassítottak, amíg ő barangol az úttesten.
Na az ilyen esetekre nagyon kéne az a sokkoló, amit kilőnek a kábelekkel 8-10 méterre tudnak vastagon okot adni a használatára
mert autóban elfér, de már annyi kacatot kellene vinni a motorral, hogy már nem férek.....
Először gondoltam, hogy egy 10 ezer voltos sokkolót rejt a másik vége, de legyünk kreatívak, mivel egy tollat sokféleképpen át lehet alakítani gondoltam arra ishogy egy pengekilővős rugós bicska, vagy egy rövid sorozat leadására alkalmas lőfegyver, vagy hőérzékelős rakétaindító, esetleg ideggáz spray, vagy miniatombomba.
Hát amikor megláttam róla ezt a kisfilmet hirtelen nem tudtam hová tenni. Ez egy ütésálló toll a kemény helyzetekre, hogy bármilyen körülmények között tudj vele írni, pl. hitelfelvételkor. Prakitkus mert ha véletlenül rálépsz nem törik össze... Önvédelmi fegyverként nehezen képzelem el. Mondjuk rámtámad 3-4 cigó, az egyiküknek feldugom a seggébe, amíg a többiek próbálják eltávolítani addig én kereket oldok, vagy egy másik alternatíva, keresek én is egy járólapot gyorsan ha megtámadnak, két tégla között porátöröm a tollal, mintegy erőt demonstrálva ezzel, ha ettől beszarnak és eliszkolnak akkor szerencsém van...
télikesztyű
http://www.teraasekeskus.com/t...
Te ezt a táblásított lucfenyő lapot, a kislányom barbijának a göndör frizurájával is eltöröm.
kőkemény tollacska
Eszembe nem jutna egy toll végével harcosba átmenni, de van aki elég kreatív ahogy látom a videót...
viccet félretéve, vagy van más funkciója, vagy ez nem az amire te gondolsz
ez az?
Kőris kőris, biztos jó, ha náluk ilyen mácsáteszarság van ...Melyik küzdősport lehet elég jó mondjuk pár cigó ellen?
A baltanyél nem veszélyes eszköz?