A gyorsgyaloglókat én is súlyosan büntetném! Tele van a tököm, hogy a járdán jobbról előző és agresszív gyaloglók miatt tiszta stressz a bevásárlás! Le a veszélyesen kilépőkkel!
ezen az alapon ne vegyél cukros kaját sem, hiszen betilthatják, mert hízlal
Sokáig tartottam magam ahhoz,hogy én aztán nem veszek, most lett elegem. Jövőre mi lesz? Kilépek és bemérnek gyorsgyaloglásért....
Az a baj, hogy ha már mindenkinek lesz, akkor majd itt is betiltják (szerintem).
Olyan ez, mint mikor mindenkit rábeszéltek az olcsó gázra, majd mikor mindenki átállt, felnyomták a gáz árát az egekig.
én megfogadtam, hogy ha kijön a bírság veszek egy szettet mindenemre. A bírság 30 rongy, a szett meg kicsivel több volt, ha lett volna már akkor, akkor most a motoréra is lett volna pénzem........engem is szarul érintett a megvételével való kiadás, de elég csak egy kintfelejtett 30-as tábla a főúton, és sokszorosan jön vissza.
Nekem is megy majd, ha lesz rá pénz, csak előbb legyen!:D
Addig meg rizikózok... Még mindig kisebb eséllyel szívom meg így, mintha teljesen szabadon lenne a rendszám... Szerencsére mostanában eltűntek a kiszedőbrigádok, meg csak úgy igazoltatni is elég ritkán szedik ki az embert.
Leöregembereztél, holló Node voltunk mint ti, lesztek mint mi
Egyébként nem Te vagy az első, akitől tudom, hogy rendőrnek sincs alkalmazotti kedvezménye a gyorshajtásra (se harmadolás, meg ilyesmi)... olyan a technika, h nem eccerű meghekkelni. Tehát marad a blokkoló
Lehollóztál, öregember
Én is bérből élek, és én is ugyanúgy fizetek. Nem új hír, és most egy BRFK-s vezető megerősítette: Idén 9 milliárdnak, jövőre 14 milliárdnak kell befolynia, mert ebből kapjuk a fizunkat. Szerinted? Keveset lesznek kint a trafik......
akar a tököm gyorsan hajtani, de unom, hogy rettegnem kell azért, mikor hagytak kint egy 30-as táblát, és hol mérnek direkt e miatt.
Ausztria tiltja, de így van, központti egység ki, és kész. A fejeket most kezdtem felszerelni, kurva nagy meló végigvezetékelni egy 4,6 méteres kocsit, tudod ki fogja kiszedni
Ilyen alapon blokkoló szett is lehet...
Sokáig tartottam magam ahhoz,hogy én aztán nem veszek, most lett elegem. Jövőre mi lesz? Kilépek és bemérnek gyorsgyaloglásért....
Hogy bírod: http://index.hu/bulvar/2009/12...
Olyan ez, mint mikor mindenkit rábeszéltek az olcsó gázra, majd mikor mindenki átállt, felnyomták a gáz árát az egekig.
Addig meg rizikózok... Még mindig kisebb eséllyel szívom meg így, mintha teljesen szabadon lenne a rendszám... Szerencsére mostanában eltűntek a kiszedőbrigádok, meg csak úgy igazoltatni is elég ritkán szedik ki az embert.
Egyébként nem Te vagy az első, akitől tudom, hogy rendőrnek sincs alkalmazotti kedvezménye a gyorshajtásra (se harmadolás, meg ilyesmi)... olyan a technika, h nem eccerű meghekkelni. Tehát marad a blokkoló
Én is bérből élek, és én is ugyanúgy fizetek. Nem új hír, és most egy BRFK-s vezető megerősítette: Idén 9 milliárdnak, jövőre 14 milliárdnak kell befolynia, mert ebből kapjuk a fizunkat. Szerinted? Keveset lesznek kint a trafik......
Egy lista a tiltó országokról. Az adatok csak tájékoztató jellegűek.
Ausztria tiltja, de így van, központti egység ki, és kész. A fejeket most kezdtem felszerelni, kurva nagy meló végigvezetékelni egy 4,6 méteres kocsit, tudod ki fogja kiszedni