Ez is egy "kellemes" változtatás lesz... Lassan télleg nem lesz érdemes fenntartani az öreg vasat. Pest belvárosát is el kell kerülni a sárga matricás kocsikkal jövő ősztől, ha minden igaz. Persze jó kérdés, hogy mit teszel, ha nincs lóvéd új vasra?
A feleségem nagyapja elmúlt 80, de teljesen friss az öreg. Szokott néha mesélni a Horthy időkről. Aszongya, olyan béke és nyugalom azóta se volt ebben az országban
Olyan dolgokat kellene tenni amilyen már régen volt. Csak egy példa: A kominista főcenzor, most is a főmadám.Mi változott? Régi kupi régi vendégek régi lányok . Minket meg monoton aszogatnak.
Nem tudom bele került-e végül az, hogy az eredetvizsgát átíráskor megszüntetik illetve ezután a vizsgán minden alkalommal lesz eredetvizsga is amit persze ki kell fizetni.......ahogy emlékszem tulajdonképp vásárláskor is el kéne vinni egy ilyen összetett vizsgára....
Dehonnem,a more úgy nyomta az A6 nak hogy dőlt belőle a füst pedig nem volt öreg gép.Szerintem az életében nem cserélt olajat.Az ilyen nem szarozik fékcserével meg gömbfejjel.Csak nyomja me nem ismeri csak a jobb pedált.Ha meg bekrepál kilép a hitelből mert azt a hajléktalan nevére vette.
Én nem tudom elképzelni, h megbukjon túl sok autó...
Nézzétek meg a forgalom összetételét 20 éve, s most.Mennyi lehet most az átlagéletkora az autóknak?8-10 év?Ezeken mit találhat kivetnivalót egy vizsgáztató?
Az tuti hogy olyan hatalom lesz a kezükben, mint eddig sose
Küldtem mailt!
Hát, az X helyét már én is tudom egy ideje
Ha 10-évnél régebbi viheted évente!
Van ott baj vastagon, hidd el...
Nézzétek meg a forgalom összetételét 20 éve, s most.Mennyi lehet most az átlagéletkora az autóknak?8-10 év?Ezeken mit találhat kivetnivalót egy vizsgáztató?
Erre van a tréler, meg a műszakiztató autómentős sógora