Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is egy "kellemes" változtatás lesz... Lassan télleg nem lesz érdemes fenntartani az öreg vasat. Pest belvárosát is el kell kerülni a sárga matricás kocsikkal jövő ősztől, ha minden igaz. Persze jó kérdés, hogy mit teszel, ha nincs lóvéd új vasra?
A feleségem nagyapja elmúlt 80, de teljesen friss az öreg. Szokott néha mesélni a Horthy időkről. Aszongya, olyan béke és nyugalom azóta se volt ebben az országban
Olyan dolgokat kellene tenni amilyen már régen volt. Csak egy példa: A kominista főcenzor, most is a főmadám.Mi változott? Régi kupi régi vendégek régi lányok . Minket meg monoton aszogatnak.
Á, dehogy, miből gondolod...

Az tuti hogy olyan hatalom lesz a kezükben, mint eddig sose
Á, Sztálin nem élt hiába... a többség esze tán sose jön meg
Nem tudom bele került-e végül az, hogy az eredetvizsgát átíráskor megszüntetik illetve ezután a vizsgán minden alkalommal lesz eredetvizsga is amit persze ki kell fizetni.......ahogy emlékszem tulajdonképp vásárláskor is el kéne vinni egy ilyen összetett vizsgára....
keresni fognak a vizsgabiztosok.
Pohi!
Küldtem mailt!
Ez lesz jövőre? Évenként az öreg vasakkal? Apám, hát milyen xart fognak még kitalálni?

Hát, az X helyét már én is tudom egy ideje
Akkor mondok neked valamit. Azt buktatják meg, akit meg akarnak. Ha kell, a tuti fékkel is tud úgy bánni, hogy nem engedi át a számítógép.
Egyszer csak meg kellene jöjjön.
Lehet menni szavazni tavasszal. Egyet sem x-elek be aki eddig benn volt.
Ha 10-évnél régebbi viheted évente!
A többségnek még mindíg nincs annyi esze, sajna
Azt a kettéb@szott k...va életbe.... ezt még eddig nem hallottam. Jó, hogy azonnal nem zúzzák be, ami megbukik.... rohadékok
És az óravisszatekerő biznisz pörög rendesen.A hülye vevő meg vakarja a fejét hogy mé hullik szét a 100e km es csodamasina 4 évesen.
8-10 év? Amikor egy kis furgonban, meg a céges személyautókban 2-300 ezer kilométer van négy évesen?

Van ott baj vastagon, hidd el...
szerintem minden 3. gépet meg lehetne buktatni 5-6 éves kor felett
Dehonnem,a more úgy nyomta az A6 nak hogy dőlt belőle a füst pedig nem volt öreg gép.Szerintem az életében nem cserélt olajat.Az ilyen nem szarozik fékcserével meg gömbfejjel.Csak nyomja me nem ismeri csak a jobb pedált.Ha meg bekrepál kilép a hitelből mert azt a hajléktalan nevére vette.
mi ezzel a baj?...legalább nincs gyorshajtás....
Csálén álló futómű,lógó gömbfejek,vason fogó fékbetétek,3 ból összetákolt félrehúzó deformált kasznik stb......
Én nem tudom elképzelni, h megbukjon túl sok autó...

Nézzétek meg a forgalom összetételét 20 éve, s most.Mennyi lehet most az átlagéletkora az autóknak?8-10 év?Ezeken mit találhat kivetnivalót egy vizsgáztató?
Remélem lesz az autós társadalomnak annyi esze, hogy akik benn vannak a parlamentbe, egyikre sem X-el. Senki !
utvonalengedély vagymi, iylne ideiglenes geci. apám nyomta őket.
olyan ez, mint ha tolod a rendszámos motort. sisak, meg minden rendben kell hogy legyen.
Miért, januártól ha megbuksz a műszakin akkor a hátadon viszed haza?

Erre van a tréler, meg a műszakiztató autómentős sógora