nekem a szolgálati pisztoly van......ha az nincs rajtam, ami ritka, akkor is ott a gumibot. Azzal, mivel tudom használni akármilyen basebalütős-szamurájkardos faszt leverek....kemény vagyok mint a vídia
Volt tavasszal egy érdekes esetem. Megyek a külső sávban, lakott területen, mire a belsőben a Xsara index nélkül rámhúzza a kormányt és nekem jön oldalról... dudálni se volt időm, húztam lefelé a kormányt, míg tudtam... kissé összedörzsöltük a kocsikat. Három MAGYAR ember utazott a Sárában, én egyedül. Kiszáll a rémült sofőr... mondom uram, index, tükör? Jajjajjaj, ne haragudjak, korán van... betétlapot se kértem, lepolíroztam a festékét a vasamról és kész... node mi van, ha mondjuk 3 CIGÁNY ül odaát, és még nekem rontanak, h én mentem nekik és fizessek? Van olyan rendőrség, aki elismeri az én igazamat?
Zöldnek el lehet sütni forgalmi szerint ezt a motort? Valami olyasmit akarok hogy matt fekete alap, és arra piros, de minimálisan, maximum annyi mint itt a zöld. Van arra valami paragrafus hogy hány százalékban kell tartalmaznia a motor fényezésének a forgalmiban szereplőt?
Az autó tolásához sem kell vezetői engedély KRESZ apróbetűs részben bennevan, persze ez csak könyv formájában elérhető a net. irományban nincs benne csak az alapszöveg. A lényeg, hogy akkor minősülsz vezetőnek, ha rendeltetés szerűen használod. Tehát rajta ülsz ahogy kell és gurulsz, akár lejtőn lefelé is. De a tolás nem rendeltetés szerű használat és nem a "technikai" dolgok segítségével mozgatod........persze hacsak nem jár a motor és a gázt húzod és mész mellette...
Mostanában a bozótvágó a menő, nem nézel tévét? Remélem azért a hülyegyereket rendberakják...
fussunk má össze pesten vazeeeeeeeee
vagy riggs-nél
konkrétabban, a második szín ne lépje túl az 50%-ot