Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

testnevelési egyetemre járok, van baseball-om vagy könyvet se vigyek magammal?
Gondoltam, h nálad van...nem is te lennél...
Mostanában a bozótvágó a menő, nem nézel tévét? Remélem azért a hülyegyereket rendberakják...
nekem a szolgálati pisztoly van......ha az nincs rajtam, ami ritka, akkor is ott a gumibot. Azzal, mivel tudom használni akármilyen basebalütős-szamurájkardos faszt leverek....kemény vagyok mint a vídia
Jó a csákánnyél is.
Na igen, ez igaz. Neked is az van?
aztán a rendőr meg feljelent. Nem tarhatsz a kocsiban közbiztonságra veszélyes eszközt. Cseréld ki fejszenyélre.
Megoldás = Úgy szállsz ki, h egyik kezedben a vipera a másikban meg a sokkoló... Ennyi. Havernak egy vascső van bent, Nekünk baseball ütő...
Meg ezek hamar feltalálják magukat. Úgy tudom, a frissen halálra lincselt Szögi Lajos holtteste mellett is azonnal kiosztották a szerepeket
Hát... remélem, hogy igaza van. Mert rohadt sokat autózom egyedül. És bármikor előfordulhat valami hasonló
Asszem Dr.agy megadta a választ mindkét kérdésedre
msn....
szevaaaaaaaaaa

fussunk má össze pesten vazeeeeeeeee

vagy riggs-nél
a forgalmiban szereplő szín legalább 60 %-ban legyen domináns

konkrétabban, a második szín ne lépje túl az 50%-ot
ne legyél rasszista dokikám
szerinted hány rendőr szereti az orkokat?
Így visszaolvasva, rohadtul ki lesz moderálva...
Volt tavasszal egy érdekes esetem. Megyek a külső sávban, lakott területen, mire a belsőben a Xsara index nélkül rámhúzza a kormányt és nekem jön oldalról... dudálni se volt időm, húztam lefelé a kormányt, míg tudtam... kissé összedörzsöltük a kocsikat. Három MAGYAR ember utazott a Sárában, én egyedül. Kiszáll a rémült sofőr... mondom uram, index, tükör? Jajjajjaj, ne haragudjak, korán van... betétlapot se kértem, lepolíroztam a festékét a vasamról és kész... node mi van, ha mondjuk 3 CIGÁNY ül odaát, és még nekem rontanak, h én mentem nekik és fizessek? Van olyan rendőrség, aki elismeri az én igazamat?
Zöldnek el lehet sütni forgalmi szerint ezt a motort? Valami olyasmit akarok hogy matt fekete alap, és arra piros, de minimálisan, maximum annyi mint itt a zöld. Van arra valami paragrafus hogy hány százalékban kell tartalmaznia a motor fényezésének a forgalmiban szereplőt?
Akkor úgy volt vagy azt hitték úgy van
ja, eztet ugatom én is. pedig én nem vagyok olyan öreg mint te..
Jogsi sem? Anno még úgy tanultuk hogy vezetőnek minősülsz ha tolod ( vagy 20 éve... )
Az autó tolásához sem kell vezetői engedély KRESZ apróbetűs részben bennevan, persze ez csak könyv formájában elérhető a net. irományban nincs benne csak az alapszöveg. A lényeg, hogy akkor minősülsz vezetőnek, ha rendeltetés szerűen használod. Tehát rajta ülsz ahogy kell és gurulsz, akár lejtőn lefelé is. De a tolás nem rendeltetés szerű használat és nem a "technikai" dolgok segítségével mozgatod........persze hacsak nem jár a motor és a gázt húzod és mész mellette...
nem-e? tutkó?
jah
szereted a Vin Dieselt?