erről a fülesről a sok körmös jutott az eszembe amit az egyik fegyelmet kedvelő tanár osztogatott (ez a retekrácia hajnalán 90-91-92 körül kell elképzelni).
A másik a pecsétgyűrűjét a kokik miatt hordta és óra végén osztotta ki .
Szal a nagy demokráciás liberális nyálban mindenkinek mindent szabad, nulla önkontrollal.
Mer' én meg az ecceri útvonalengedélyre gondoltam. Bejelentem mondjuk idehaza műszakira valamelyik nap délutánra, és aznap reggel hozom el a messzi távolból... azúgy működhet vajon?
Szia pohi ezt jól értelmezem?
Januártól a legfeljebb 3500 kg össztömegű járművekre is a személyautókra, motorkerékpárokra vonatkozó sebességhatárok érvényesek.
Hogy a furgonommal jövőre mehetek pl: 130-al az autobanon?
Ha netán mégis megfognak egy ilyennel, akkor tarkólövés a helyszínen? (Frissen vásárolt, de érvényes műszaki, zöldkártya nélküli vassal történő haladás vétsége)
Sejtettem egyébként. Debrecenben van egy kocsi, amin gondolkodtam... csak se műszaki, se söldkártya rajta... a tulaj nem akar rajta gyúrni, odadná nem sokért... de ha tréleren hozom el, akkor nem éri meg
Természetesen igen, mivel még ha csak vontatják is részt vesz a közúti forgalomban. (A pótkocsin is működnie kell mindennek, lámpa irányjelző, + műszaki) Végül is logikus.
És a harmincezres (vagy kituggya mennyi) kérdés: ha kocsival vontatok egy másik kocsit, akkor a vontatottnak is rendben kell legyen minden papírja? Műszaki, zöldkártya (utóbbi azért is érdekes, mert lehet, be sincs indítva)...
Azért erre ne fogadj... én fizettem eccer 300 pízt szimóval 53 miatt. Igaz, még az "átkosban". Azért akkor ha körbeálltak a közegek, annak volt súlya rendesen....
Mit takar a tiltott helyen várakozás? Konkrétan a várakozni tilos tábla hatálya alatt lévő megállásra gondolsz, vagy netán megállni tilos volt, mert nem mindegy, sőtt az sem, hogy forgalomtól elzárt területen álltál e vagy kereszteződés metszéspontjaitól 5 méteren belül vagy gyalogátkelő előtt 15 méteren belül ha tgk.-val voltál....?
Jah.....az lehet, hogy úgy lesz, de még nem hatályos így nem érdekel. Január 1. után megyek csak dolgozni, szóval majd akkor az első pár napban átrágom magam a jogszabályon.
Pedig már kezdtem örülni, hogy valakinek eszébe jutott mennyire balesetveszélyes 40-el cammogni a városi forgatagban és legalább engedélyezik az 50-et. Bár még nem tapasztaltam, hogy valakit is kiintettek volna ha tartotta a lépést a forgalomban.
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást.
Azért fura, hogy a kerékpárnál hivatalosan engedik a max. 50-et, segédmotorkerékpárnál meg nem. Bár lehet a cikk írója ezek szerint pontatlanul közli a változásokat.
A másik a pecsétgyűrűjét a kokik miatt hordta és óra végén osztotta ki .
Szal a nagy demokráciás liberális nyálban mindenkinek mindent szabad, nulla önkontrollal.
Milyen ismerős szöveg...
Januártól a legfeljebb 3500 kg össztömegű járművekre is a személyautókra, motorkerékpárokra vonatkozó sebességhatárok érvényesek.
Hogy a furgonommal jövőre mehetek pl: 130-al az autobanon?
Köszi a választ, gondolom, le fogsz lombozni
[14170]-re tudsz valamit?
Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást.
Azért fura, hogy a kerékpárnál hivatalosan engedik a max. 50-et, segédmotorkerékpárnál meg nem. Bár lehet a cikk írója ezek szerint pontatlanul közli a változásokat.