ja vágod voltam azon a versenyen rendőrnapon.. ojjjat mentem vele, azt a libikókaizét szó szerint átugrottam és csak eccer dobtam el a motort de borzasztó kicsi, meg azok a dobozok mint egy keewayen.. de ha fizetnének érte, akkor háát, elhasználgatnám nemmondom.
Hívogasd őket, mert azért a havi 170 nem rossz főleg az én 120-ammal szemben....mondjuk én járőrvezető vagyok meg tzls., de szegény ftőrm járőr kollégám 90000-et kap.
Az egyik súlymérős srácot akivel ellenőriztünk augusztustól most vették fel kormányőrnek....asszem 1 hónapja volt a vizsgálat...... Helynek kell lenni. Tőlünk is ment fel pár kolléga, mert xar volt a helyzet az itteni közrenden és megunták a banánt. Lassan 1 éve, de már jönnének vissza valami helyre, mert ropog minden csontjuk a sok egy helyben állástól és halálra unják magukat ott. Persze a 24/72 és a fizetés jóval jobb......de nem minden a pénz.
Csak nekem nem volt tiszta, h a panasznál miket csinálhatok.
Neked nem is kéne a neved, mert te normális vagy mindenkivel. Viszont futottam én már össze ilyen buknó öreg kommunista törzsörmesterrel, aki már 20 éve az. Aztán amikor tőle kértem az adatait nem akarta megadni. Én meg otthagytam a picsba...
A rendőrt intézkedése során az egyenruhája és az azonosító jelvénye (tehát egyenruhásnál nem kell igazolványt mutogatni)
polgári ruhában szolgálati igazolványa és azonosító jelvénye igazolja (itt kell)
Intézkedés után lehet panasz.
Eddig ugyanaz amit írtam.
A név ki van tűzve kivéve a bőrkabátot és a motoros ruhát, mert ezek nem átlukaszthatók, garanciavesztéssel járna. Az állományjelzőn rajta van hol szolgál a rendőr.
Egyébként a név megadásával nem értek személy szerint egyet, de mindegy......ez van megadom, ha kell.
én meg asztat hallottam hogy pont kevés az emberanyag.
és jól tudtamn sajnos, a helyzet változatlan. csóróság: Az alapjuttatás a köztisztviselői illetményalap 20%-a (jelenleg 7730,- Ft). A tanulmányi juttatás a tanulónak az előző félévi tanulmányi eredményétől függően jár, mértéke a mindenkori köztisztviselői illetményalapnak a tanulmányi átlageredménytől függő százaléka az alábbiak szerint:
3,50 alatti tanulmányi átlag esetén 0%
3,51-4,00 tanulmányi átlag esetén 5% (jelenleg 1933,- Ft)
4,01-4,50 tanulmányi átlag esetén 10% (jelenleg 3865,- Ft)
4,51-5,00 tanulmányi átlag esetén 20% (jelenleg 7730,- Ft)
A tanulmányi juttatás összegét félévenként kell megállapítani, azt első alkalommal a második félév első napjától kell folyósítani. Az ösztöndíj-kiegészítés a tanulónak akkor jár, ha megbízás alapján a szakközépiskola szervezetében külön feladatokat is ellát. Mértéke a mindenkori köztisztviselői illetményalap meghatározott százaléka az alábbiak szerint:
osztálytitkár (osztályonként 1 fő) 20% (jelenleg 7730,- Ft)
egyéb megbízatás (osztályonként max. 2 fő) 10% (jelenleg 3865,- Ft)
Tényleg, azok kicsodák, akik olyan fullextrás hokis szerkóban nyomják az utcákon, mikor tüntetés van?Na, mert az nagyon bejön
Tiszta robotzsaru feeling...Legyőzhetetlen meg minden .