Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, mindig zárják az ajtót....
Éttem. Csak úgyesen. Amúgy a motoros rendőrökhöz nehéz bejutni ahogy én hallottam...
háát jóó, de gondolom ott sem tömködik netto 150ekkel a zsebem, meg aszsony is most jött fel pestre, kapott jó állást.. ha egy mód van rá vagy elmennék ótópályarendőrnek motorra, vagy valami kis felszámoló mer jogsik is vannak, küzdősportos jártasság, úgyh az nem lenen rossz, dehát az meg fúú.. mikorra lenne esélyes. még várom h anyagilag a sulihoz több kedvet csinájjjanak.
Hát az azért odébb van. Bár ha jól fizet? Nem?
vpop-s téma asszem lenne most is, de kecsón vagy hol az meg aaannyira nem játszik.
De az nekünk nem lesz jó... Arra nem is gondolsz mi te önzőőő....
bizti?
vaze sanyibá, én beszéltem velük vagyte? mindenesetre mondták h kűggyem be az életrajzomat, aztán párhavonta csörögjek be. de azt is bírnám nagyon.
nem hiszem....egyre jobban kell rájuk vigyázni......nem az ellenük történő támadásveszély miatt.....inkább, hogy ne tudjanak lelépni a felelősségrevonás elől.....
na puff. a szakszolgálat se lett volna sokkal jobb. ha ahhoz hogy stukkerem legyen, meg minden jó csajt megállíthassak a szolgálati bímörrel az kell hogy ne töltögessek fel, hát nem fogok.
ja télleg, kormányőrnek jelentkeztem (mármint oda IS), de ott létszámstop volt(gondolom van is)
Ja, akkor van levelező ha 3 évig szolgálsz, de olyan szakra is jelentkezhetsz amire olyanok nem, akik egyből rtf-re jelentkeznek.
Na igen, de akkor ha azt elvégzed, utána már keresni is fogsz valami fizetés szerűt. Elméletileg...

Viszont ha rendőr leszel, akkor le kell mondanod a barátnőd képeinek feltöltéséről a csajos topikba...
35 éves korig lehetsz rendőr.
NEm lehetsz levelezőn rendőr, esetleg ha kormányőr vagy, és átképzőre jársz akkor az olyan mint a levelező
őő, ja ez is tervebn szerepel amúgy, annyi hogy gondolom rtf-en de van valami 1 vagy másfél éves gyorstalpaló diplomásoknak. de ha az is nappali, akkor az is csóróság
pont erre gondoltam
rendőröket vertem minden edzésen
legutóbb még úgy tudtam h 32 vagy mennyi a korhatár. és szakközépben ha jól tudom nincs nem nappali.
Diplomával már lehetsz valami értelmes nyomozó is nem?
Rendőrvér...nem tudod letagadni...
Ha jól tudom, nappalira max. 25 éves korig lehet menni?Nem?

Vagy lehet valaki levelezőn is rendőr?

Versenyeztél?Náluk?Vagy előttük?
de szarul írtam, azta mentségemre szolgáljon hogy csak a gyorsaság miatt.
elmondom én.. a rendőrségnél versenyeztem, tökre elmennék én is zsarunak, de egyrészt a majdani fizu nem túl sok, de az lene ak siebb baj, emgoldanám, de a szakközépben két évig (na jó majdnem két évig mert a vége felé már az alapilletménynek egy részét kapod de az is pár tizes) kapsz valami 8000ft-ot kajapénznek azt annyi. akkor hoyg a faszomba végezzem el? már nem 17éves vagyok h ne legyen költségem. Így nem megy. Pesten a zsaruk nagyrésze így is bivalybasznádi, mert ott még valamenynire perspektíva ez is, aztán jól felhozzák őket ide mert itt van a legnagyobb hiány (máshol meg "csak" kisebb), azt a mittoménhovávalósi parazstfiúk a paneldzsungelben találjanak meg valamit vagy valakit mindegy, én reménykedem benne hogy lesz változás mert szívesen lennék rendőr. Addig meg megpróbálom megszerezni gyorsba a diplomát.
Az enyém spec. függőlegesen áll, meg LED-es fehér rszvilágítást is kapott (míg össze nem törtek ).

Nem csodálkozom, h ennyi k***g c***ny mászkál szabadon.
betöltetlen rendőri állások.

Mé nem képeznek ki akkor több rendőrt?