Hello aktívan dolgozó rendőrök! Kérdésem, hogy a rendőri állományt tájékoztatták már arról, hogy január 1.-én megszűnt a zöldkártya? http://totalcar.hu/magazin/koz...
Légyszíves egy MÁSIK ORSZÁGBAN gyakorold a "nem állok meg a köcsög yardnak" technikádat !
Ugyanis legközelebb egy másik kék-fehér sportmotor tulaja, pont a Te vagány hozzáállásod miatt fog szopni a rendőrökkel.
Tudod őket ilyen részletek nem fogják már érdekelni, hogy az a következő 750-es -e, vagy K6-os?
Rosszabb esetben azt sem nézik majd, hogy Suzuki egyáltalán? Simán "megin' egy köcsög aki nem fog megállni" , és már rá is b@szott a delikvens.
Sziaszok!
Érdeklődnék,hogy ti mennyit hallottatok arról,hogy idén keményen fogják nézegetni az E-betű hiányát a kipufogókon?Illetve Budapesten vagy vidéken kell számítani komolyabb ellenőrzésekre?
Köszi.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden van abban a fejben, aszt meg pláne nem, hogy pluszban elfér benne egy billentyűzet és egy mobiltelefon...
NA legalább láttunk egy ilyet szétszedve...
Köszi a válaszokat E-betűvel kapcsolatban.Akkor még motorozok kicsit a jelenlegi kipuffommal,de gondolom nemsokára le kell cseréljem sajna.
http://totalcar.hu/magazin/koz...
Én meg csiszolgatom a műveletlen elmémet, hol van az leírva, hogy a rendőri igazoltatásnak nem kell megállni motorral.
Nem volt benne köcsög yard stb.
Nem muszáj! Ennyit írtam.
Ugyanis legközelebb egy másik kék-fehér sportmotor tulaja, pont a Te vagány hozzáállásod miatt fog szopni a rendőrökkel.
Tudod őket ilyen részletek nem fogják már érdekelni, hogy az a következő 750-es -e, vagy K6-os?
Rosszabb esetben azt sem nézik majd, hogy Suzuki egyáltalán? Simán "megin' egy köcsög aki nem fog megállni" , és már rá is b@szott a delikvens.
Aki megállt az lehet b@sztatni, és sajnos fogják is.
Érdeklődnék,hogy ti mennyit hallottatok arról,hogy idén keményen fogják nézegetni az E-betű hiányát a kipufogókon?Illetve Budapesten vagy vidéken kell számítani komolyabb ellenőrzésekre?
Köszi.
A jogsid meg nemzetközi,remélem összeáll a kép
NA legalább láttunk egy ilyet szétszedve...