Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, látom, hogy gyakorolsz de azon is csodálkoznék már, ha egy kamiont eltalálnátok, nemhogy egy 300-al elhúzó motorost...
Csekket kapott . De kinyomtatta a netről, aztán hétfőn beviszi a yardra.
Ennyi esze volt, ha kifizette. ( Vagy tavaly járt le neki, és akkor pont megérdemelte... )
Csak mert valakit megbüntettek ma 8 rugóra....
ne kérdezz hülyeséget.....
Sziasztok!

Köszi a válaszokat E-betűvel kapcsolatban.Akkor még motorozok kicsit a jelenlegi kipuffommal,de gondolom nemsokára le kell cseréljem sajna.
Hello aktívan dolgozó rendőrök! Kérdésem, hogy a rendőri állományt tájékoztatták már arról, hogy január 1.-én megszűnt a zöldkártya?
http://totalcar.hu/magazin/koz...
erről annyit, hogy egyenlőre nem fognak lelőni a motorról, de érik.....
Pohi! Hol vagy?
Ok, Te nyertél.
Én meg csiszolgatom a műveletlen elmémet, hol van az leírva, hogy a rendőri igazoltatásnak nem kell megállni motorral.
Próbáld.......
Próbálj meg értelmezni amit írtam!
Nem volt benne köcsög yard stb.
Nem muszáj! Ennyit írtam.
Légyszíves egy MÁSIK ORSZÁGBAN gyakorold a "nem állok meg a köcsög yardnak" technikádat !
Ugyanis legközelebb egy másik kék-fehér sportmotor tulaja, pont a Te vagány hozzáállásod miatt fog szopni a rendőrökkel.
Tudod őket ilyen részletek nem fogják már érdekelni, hogy az a következő 750-es -e, vagy K6-os?

Rosszabb esetben azt sem nézik majd, hogy Suzuki egyáltalán? Simán "megin' egy köcsög aki nem fog megállni" , és már rá is b@szott a delikvens.
Továbbra sem muszáj megállni!

Aki megállt az lehet b@sztatni, és sajnos fogják is.
Ha nem vonyít a kipufogód senkit nem érdekel. Tudod a decibel!
Sziaszok!
Érdeklődnék,hogy ti mennyit hallottatok arról,hogy idén keményen fogják nézegetni az E-betű hiányát a kipufogókon?Illetve Budapesten vagy vidéken kell számítani komolyabb ellenőrzésekre?
Köszi.
http://www.euvonal.hu/index.ph...

A jogsid meg nemzetközi,remélem összeáll a kép
én ugy tudom 14 éves korig szülői felügyelettel,a jogsid pedig nemzetközi,de mivel a jogsid friss utas nélkül ahogy elöttem is mondták,írták
Van útleveled?
amig nem vok 18 nem mehetek ki... és azért kérdem hogy felügyelettel kimeheteke?!
én nem tom azért kérdem mert jó lenne tudni, hogy kimehetek e másik órszágba
miért ne?.....csak az utasra van tiltás, használni szerintem bárhol lehet.......
tudom! de akkor ha nem viszek mást csak jön mellettem egy motoros aki elmúlt már 18 vagy több az ő felügyeletével kimehetek?
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden van abban a fejben, aszt meg pláne nem, hogy pluszban elfér benne egy billentyűzet és egy mobiltelefon...
NA legalább láttunk egy ilyet szétszedve...
Nem vihetsz utast kezdő vezetői engedéllyel, 2 évig.