ha ennek a motornak bármely sün ismeri a gyári felfogatási pontját, akkor nagyon tud
jó eséllyel akkor lát először ilyen őskori dolgot
meg tök gyárinak néz ki....
no bekaphatttyák a felsőbb yardok
fél délutánomba tellett míg megcsináltam a farokidomom míg 25fokos lett a rendszámom dőlése, ha rajta ülök akkor 20......
de irtó bénán néz ki
de ilyenekért nem fizetgetek 30 rugókat
ja, csak diszkrimináltak épp titeket. amúgy nemtom mi a geciér állítgathat meg ha nem sértek semmilyen szabályt éppen.. úgy hallottam van ahol csak akko állíthat meg ha gebaszod van.
Ma följelentettek a rendőr bácsik "Tiltott helyen várakozásért".
Céges verdával voltam az egyik nagy áruháznál (árut vittem).
Ilyenkor mindenképp cumi,vagy van valami megoldás?
Mennyi a büntetési tétel?
ehhez a hozzáálláshoz van egy történetem.
Motoroztunk csapatban speedesek kb 10en. életkor 30-45-ig.50 km alatt már 3adx intettek le ,mikor is az egyikünknek elszállt az agya-még rajta volt a bukó amikor el kezdett üvölteni a rendőrrel hogy :most mondd meg mi a fasznak állítasz meg,minek tartasz fel és nem hagyta abba.mi már sírtunk a röhögéstől és többen is kezdtek becsatlakozni a "beszélgetésbe".kb 2 percig bírta szegény szerv-tényleg sajnáltam-mire kibökte:ha tudom hogy maguk ennyire hülyék,meg sem állítom magukat de már ezt is elröhögte,és elzavart minket a picsába.búcsúzóul kért egy kerekezést.kapott 10-et azé van a rendőrök közt is emberlelkű,nem mind köcsög...
"T
udnia kell, hogy a rendőr nem intézkedik zaklató jelleggel, visszaélésszerűen. Ha bármely okból kétségek merülnének fel önben az intézkedés jogszerűségét illetően, joga van megkérdezni, felírni a rendőr nevét, rendfokozatát, szolgálati helyét és jelvényszámát. Joga van panaszt tenni a rendőri intézkedés ellen, ha azt sérelmesnek találta. "
én attól kapok agyfaszt, hogy állandóan széjjel vakítanak elölről hátulról.. direkt? mert szarul beállítva egy egyszerű tompított és szét vakít midnen tükörből rámvilágítva. kurrvára utálomgyűlölöm, sok fasszopó.
Én látok a +90-es izzókkal vastagon. De engem nem látnak az apró autóval, és rühellem a sok vadbarom szürkületben/esőben/ködben k..va bátor vagyok, szemből kielőzök figurát.
Mindegy, ezek szerint tökmindegy mennyire akar szabályoskodni az ember, csak a gyári horror haszonnal megetetett verzió a jó. Erős lehet a márkaszerviz lobbi a törvényhozásban
most elég sok civilruhás nyominger van itthon a lpázákban, különösen válogatott nyomi fejekkel néha pont azt néztem hogy így észrevétlenek tudnak maradni valóban, képzelem ha iylne tutkó vaskabátok lennének akko menne két hapsi, dudorodó pulcsival hátul, egyszerre lépve, és látványosan bizsubolt kirakatot bámulva (szerintem hajósinas barátunkat ilyen találhatta meg, mer bittos hajaz valami ismert zsebesre a feje ) de komolyan.
Elméletilg akkor sem jó, hacsak olyan lámpatestet is nem raksz bele ami ahhoz megfelelő. De miért nem elég neked a H7? Ha annál nem látsz jól beállított lámpáknál, akkor irány a szemüvegkészítő
Kérdés: ha autóban, egy sima H7 izzós lámpát át akarok alakítani xenonra (beszerezve az automata magasság állítót, lámpamosót stb. ) akkor azzal már közlekedhetek, vagy még mindig 'támadható' a technika ha igazoltatnak?
Álrendőrnek általánan civil ruhások adják ki magukat kamu igazolványt lobogtatva és öreg embereket lopnak meg. Egyenruhában igazoltatgatni nem fogsz találni egyet sem. Ez a baj, hogy mindenki egyből egyenruhásra gondol mikor rendőrről van szó, pedig civil ruhások is vannak szép számmal nagy részük nyomozó.......na őket kell nyaggatni, hogy miért vannak kint az utcán xy bűnözők meg a Bírókat, nem a járőrt. A járőr beviszi őket....csakhát....
Álrendőrök anyagi haszon miatt állítanak meg.Csak passzióból ingyé nem fognak megállítani.
Vagy ha igen akkor nagy a baj náluk nyaktól felfelé.Sima rendőr meg nem követelhet pénzt csak csekket adhat.Így könnyű kiszúrni az álrendőröket.
Mi a faxért kellene beazonosítani . Előbb írtam, hogy a jelvénye és az egyenruhája azonosítja, hogy rendőr......neked ennyi elég legyen. Ha kibaxnak veled akkor igen a jelvényszám alapján azonosítható, de ahhoz be kell sétálnod a Teve palotába.......nem a 112-t kell hívni.....hanem a Tevében panaszt tenni....ennyi. De az hogy igazoltatnak, nem ok panaszra.......ha megvernek mint állat csak úgy, még az sem mert értetlen vagy . .......na jó az már ok.....
jó eséllyel akkor lát először ilyen őskori dolgot
meg tök gyárinak néz ki....