Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jogod annyi van h igazolod magad, amit elvárhatsz hogy normálisan szólítsanak meg, de pohi javtís ki ha tévedek de et tanííccsák is nem?
a jelvényt hol kellett volna keresnem?

Azt csináltam amit mondtak.Én jógyerek vagyok na! Csak furcsa volt...

Ilyen jelvényszám alapján be tudja azonosítani a 112?
én is ezt szoktam...csak közben beszélek és ennek nem mindig szoktak örülni
Hy
Jogoban áll hallgatni, amit mondasz az felhasználható ellened a bíróságon......

Egyébként az egyenruhában lévő rendőrt az egyenruhája és a jelvénye igazolja. Ezen kívül mit akarsz még?

Igazoltatás során azt csinálod amit mondanak. Ennyi. Ha mást csinálsz akkor..........majd meglátod mi lesz.

Ha nem tetszett az intézkedés megjegyzed a jelvényszámot és panaszt teszel. De a helyszínen köteles vagy azt tenni amire utasítanak, még ha szerinted jogtalan is.
hella
Nem
tutibizonyos hogy rosszarcú vagyol
engem eddig egyszer "szivattak" a yardok
épp discoból jöttünk haza én színjózan többi 4 90%-os
aztán ordítottak egyfolytában igyáááácecíííííí
na akkor fújattak 3 szondát velem, de már majdnem izzott a végük, tüdőmet is majd belefújtam
úgy látszik én vonzom a rendőröket

Ma pl. az egyik pláza alsó szintjén igazoltattak...Elég fiatalok voltak, így próbáltam oldani a szigorú és kemény hangulatot...

Lenne egy kérdésem, nekik nem kell igazolniuk magukat?Pl. lehettek volna akár álrendőrök is (jó, kizárt, mert stukker volt náluk meg olyan öv, ami csak a zsaruknak van, meg plázában álrendőr az kizárt )...

Kérdeztem, h igazolnák-e magukat, de erre a fülük botját se mozgatták, viszont kérdezősködtek, mintha drogdíler, vagy arab pénzváltó lennék...Mondtam is viccesen, h talán túl jól vagyok öltözve? .
Egyébként míg a csajszi bíbelődött személyimmel, a jófej sráccal dumálgattam.Érdeklődött a lakcímkártyám felől, de azt nem mutattam meg neki .

Láttátok volna a járókelőket, úgy néztek rám mint egy anyagyilkosra .

A következő volt rajtam: egy jobb bőrdzseki, napszemüveg, füles (nagy batár sennheiser) fekete DC cipő, farmer (kicsit bő dizájn)

Asszongyák, h fokozottan ellenőriznek a karácsonyi időszak miatt.Na, ez nagyon helyes dolog, akár egész évben ezt csinálhatnák!Amíg várakoztam, a cigány kölkök a mozgólépcső káváján csúszkáltak le.Gondolom a zsebtolvajoknak épp nem volt munka

Egyébként, ha a rendőrök igazoltatnak, mik a jogaim?
A főnököm 130 helyett 143-mal lépett az M7-en. Megindult ellene az eljárás, olvastam a papírt...
Egyébként nem úgy van, hogy 100-ig ha csak 15-el lépem túl a megengedettet, helyszíni adható csak és kizárólag? 100 felett meg 20-al léphetem túl és addig csak helyszíni adható?
Na igen, bár egy K&H nem hiszem, h nagyon megilyedne...
102 nél kaptam 99-ről.
a tábla 40 es volt....de ennek már egy éve...
Hát ez helyi szokásoktól függ. Nálunk kiemelik a szövegben, hogy tuti ne akadékoskodjon feleslegesen ezért bárki is.

Ha arra felé is úgy van akkor 130 helyett 142-vel csapatott és ezért jött ki a 137-es nyilatkozat kérő.
Nálunk amit kiküldenek azon a papíron rajta van a 100 alatt -3 és 100 felett -5 km/h jóváírás a papíron. Tehát ha 50 km/h helyett 93-mal mentél a műszer szerint az le van írva benne és az is hogy jóváírtak neked -3 km/h-t így a 90 km/h-ért felelsz.
én ugy tudom a határozat már mindíg csökkentett értékkel jön ki.nekem legalábbis mindíg igy volt amikor megkérdeztem helyszinen a mennyit.
1994 óta....
köszi! röhej... Ez a +- 5 km/h a sebességmérő műszer "hibaszázaléka" miatt van? hogy ezt az értéket levonták-e vagy sem jelen esetben, külön kiemelik majd a határozatban, vagy sem?
Jó a szemed, miből vágtad, le, h balra menekültem?Pedig nem is írtam sehol
Hát 7 km/h nem valami sok valóban....főleg nem autópályán.....most ugye kérdés még az, hogy ez már a + - 5 km/h utáni érték.....vagy az alap amiből még ez lejön.
ezen baszkodni.hihetetlen.
130-150-ig szabálysértés utánna 15-től felfelé szabályszegés, melyet közig.eljárásban vizsgálnak.....
Sziasztok!

Előre is bocs, ha már 100x volt. Kaptunk egy levelet, mely szerint a céges szgk-val autópályán 130 km/h helyett 137 km/val ment a kolléga. Egyenlőre csak a vezető adatait kérik "szabálysértési eljárás megindítására". Ahogy utána olvastam cikk elvileg jelen esetben 150 km/h-tól kellene büntetniük. Mire számíthatunk? (készítsük a főnöknek a cellaruhát és a reszelőt? )

előre is köszi!
képek alapján elég egyértelmű az elédkanyarodás ténye és a sérülés is mutatja hogy valszeg próbáltad elkerülni a balesetet balrakormányzással.ezeket a képeket azért csatolnám a pótszemléhez....
Én is ettől parázok...