Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez csak a kis tróger biztosítoknál működik...a komolyaknak olyan jogászi háttere van hogy simán elviszik perre...
Na igen és mikor megjelensz náluk egy ügyvéddel és közlöd, hogy ennek a költsége is rájuk lesz verve, akkor hirtelen elkezdenek fizetni
Köszönöm a választ!
Pedig de szép lenne
Bár hátulütőként sokan elvesztenék az állásukat.
Ne álmodozz! Ha vizsga nem is lesz, fizetni biztosan kell!
Reko! CrazyJoe-nak igaza van. Én már szoptam meg az miatt, h nem hívtam rendőrt. A biztosító simán lerázott, h nem fizetnek. Pereljem be őket...
Sziasztok!
Tudtok róla valamit, h jövőre nem lesz eredet vizsga?
Köszi.
Közig esetén 30 napon belül értesítenek.
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne. Az ember ellen indíthatnak szabálysértési eljárást illetve közigazgatási eljárást. Mi a különbség? A nagyobb szabályszegések közigazgatási eljárást vonnak maguk után? Mennyi ezek elévülési ideje, illetve hány napon belül kötelesek értesíteni róla?
15500 az ervizsga
köbcenti × 18 HUF az illeték
forgalmi 6000
törzskönyv 6000
plusz biztosítás...
35 felé kb
üdv!azt kérdezném h egy 125 cm3 as aprilia af1 átírása menyyibe kerül csak h tudjam még menyyit kéne fizetnem +ba a motor áráért!thx a segítséget
Ez elégé elkanyarodás, de szerinted, melyik bíróságot érdekli az, h valaki ellen összeáll minden ami elég a vádhoz, gyilkosság ellen, tesz is beismerő vallomást, alá is írja, de azt visszavonja?
Ja ön visszavonta, akkor szabad, gyorsan az úrnak egy taxi-t hadd menjen haza.
Ez elég ritka eset, és amilyen ritka, legalább ennyit is ér, ha elismerte, aláírta, és visszavonta.
Nem kötelező, de ha van rajta az szabályos legyen. Nem hiszem, hogy kézzel akarsz irányjelezni minden irányváltásnál, szóval, inkább hagyd fent az irányjelződet, mert az irányjelzés hiányáért fogan megbüntetni.
akkor szted a gyilkossággal megvádolt faszik miért merik visszavonni a saját kezűleg aláírt vallomásukat?
soha ne basszál így rá azt kívánom!
pap,papné.
Igen és ezért fizet az ember FELELŐSSÉG biztosítást ennek is benne van a nevében, h ilyen esetben fizessen!
Aki meg ez mellett még megbüntettetni is szeretne, az meg úgy árt nekem ahogy csak tud, és ezt igyekszem úgy megszolgálni, ahogy csak tudom!
a közlekedik hibázhat aki viszont hibázik vállalja a következményit.FELELŐSSÉG szó a szótárban
A tiéd viszont addig jó csak míg te nem leszel az okozó és annak ellenére, h korrekten elismered a felelősséget mégis rád hívják a rendőrt meg is büntetnek, esetleg be is vonják a jogsid és majd nem fogod tudni eltartani sem magad sem a családod.
ez csak addig jo ez a statisztika amig a te károd nem szerepel a ki nem fizetettek listáján onnantól másképp állna a téma.nem egy meló van amit már rég befejeztem jogalap viszont még mindíg nincs mert a károkozó vagy nem küldte vissza a kárleírást vagy ellentmondóan küldte vissza.
és ilyenkor az én pénzem áll benne.no ezért is gondolkodom igy.
Most mennem kell, sajnos mindegy is, hiszen ha véleményünk egyezett volna az már rég megtörtént volna.
Mondok én is tényeket, szerepel ilyen a kárbejelentő mégis az alapján, h alulra odaírják, h a baleset bekövetkezéséért a felelősségem elismerem több ezer káreseményt fizetnek ki mint amit ez miatt nem!
A rendőri jegyzőkönyvön semmit nem kell már változtatni! Mondtam én ilyet? Olyat mondj amit jól kigondoltál, és tedd úgy, h 1 állítás 1 tagadás legyen belőle!
Így van esélyed kiszopatni azt aki téged ki akart azzal, h rendőrt hív és nem elég a biztosítási kár megtérítése számára.
én nem variálok.rendőrt hívok mert jogomban áll.aki hazugságra fog kényszerülni az te magad leszel...
mondom rá van irva a baleseti bejelentőre hogy:"az aláírás nem jelenti a felelősség elismerését!"
nem kevés káranyagot tudok mutatni ahol megváltozott a vélemény...

és mégvalami:a biztosító nem hatóság-tehát ha másnap nem ismered el nem tettél bűncselekményt
a rendőrség viszont hatóság tehát ha neki rosszul mesélsz és ez később bizonyítást nyer akkor az már kimeríti az általad említett passzust.rosszul gondolkodsz fordítva vagy bekötve e téren.