Egyszerűen nem tetszik neked, h ha te variálsz és ki akarsz szopatni valakit az is megteheti ugyanezt. Ha kárbejelentő elviszem a balhét, ha már az elején rendőrt akarsz hívni, makacs tagadás a te elmondásodnak totál kiforgatott ellentéte!
Szerintem az emberek döntő többsége, ha már egyszer aláírt valamit azt nem meri visszavonni, mert kap egy hatóság félrevezetését is a nyakába! És ha mégis, akkor sem őneki fognak már hinni!
rossz a sorrend.semmivel sem tudod igazolni hogy megálltál egyeztettél ha elmész.rendőrt akkor kell hívni ha még nem választottátok szét a betétlapot.De felesleges ennyire furmánykodni.én az elején hívnék oszt pont.szerintem ha veled történne ilyen te sem tennél másképp.
látom nem érted.Az emberek döntő többsége később már nem ismeri el a felelősséget.és itt ezen vana hangsúly.én pedig nem adok esélyt rá hogy megváltozzon a véleménye az én káromra.pont.és písz.
amugy szerintem mi ismerjük egymást...
A cserbenhagyás az totál más, legalább hülyeséget ne írjunk! Megálltunk, meggyőződtünk, adatokat egyeztettünk, kitöltöttük a kárbejelentőt majd távozott az egyik.
Egyik fél azt mondja én még rendőrt is akartam utána hívni, de nem várta meg.
Másik fél elmondja szó nem volt arról, h rendőrt akar még hívni csak később valami haverja ezt tanácsolta és most hazudozik, miért nem hivott az elején ha tényleg akart. Bukta!
szerintem meg korrektnek kell lenni, mert ha elismerem a kárbejelentőn, mert korrekt a másik fél is akkor jó. Ha szopatni akar a delikvens akkor letagadom a rendőr előtt is, h nem úgy volt, aztán vakarózzon.
no ez pedig cserbenhagyás büntette.öö most jön Pohi vagy Medve hogy lerajzolja mi jár ezért....
sehogy sem jössz ki ebből jól.hívj rendőrt az a tuti.illetve az sem full biztosíték,de azért valami.
Ez jó gondolat, h a kéksárga után rendőrt hívni...
Ugyan nagy geciség, de legalább egy féligazságnak van nyoma a papíron...
Jogilag Abszurdisztánban lehet semminek sincs jelentősége, ha nincs egy jó telefonszámod, ahol X.Y fontosembert el lehet érni, azt a másik szív, függetlenül attól, h ki knek okozott balesetet....
nem nagyon tudnád megkeseríteni.egy állítás egy tagadás viszont a stop tábla az én oldalamon áll és persze a rendőrt a formanyomtatvány kitöltése után hívnám ott már sokminden tagadnivaló nem lenne
mindezt megteheted akkor is,ha nem hív rendőrt a másik.ezért hívnék.
ha meg ilyet játszanál,nem kellene csodálkozni,ha netán pofán is vernélek a helyszínen
Más dologról beszélsz!
"ha valaki szabálytalan volt ellenem és ebből nem csak anyagi károm keletkezhet leszarom ha megbüntetik"
Személyi sérülés esetén nem kívánság műsor rendőr értesítése!...
Arról beszéltünk, h történt egy anyagi kár kitöltjük a kárbejelentőt el is ismerem, de te akkor is rendőrt hívsz mert ez a tuti!
Én meg innentől ja rendőrt hívsz, h később le ne tagadjam, hát akkor már letagadom most, oszt lehet vakarózni!
Te mindenhez rendőrt hívnál, én meg megkérdezném ha én lennék az okozó, h most ezt azért csinálod, h engem megszopassanak!?
Elmondanám, h elismerem a felelősségem alá is írom ezért van a biztosítás, de ha te elmondanád, h nekem így jobb és leszarom, h meg leszel büntetve akkor hidd el okoznék meglepetést.
Ugyanis az említett nyomtatványban van egy rész, h egyik fél elmondása, másik fél elmondása, és valami ilyesmi, h ebből a rendőr megállapítása! Itt a rendőrnek azt kell rögzítenie amit te és én elmondok! a
Hidd el ragaszkodnék hozzá, h a STOP tábla ellenére kézzel lábbal integettél, h menjek én, Magyarúl lemondtál az elsőbbségedről. Te persze mondanád, h ez nem igaz és el is ismertem amíg nem értesítetted őket! Ettől még a rendőrnek kötelessége a két teljesen ellentmondó állítást rögzíteni! A tanúk meg, h mik láttak, ha voltak egyáltalán, max a balesetet, azt, h te előtte a szélvédő mögül integettél azt biztos, h nem.
A szopatás társasjáték, na ezután várhatnád a tutira megyek biztosítót.
Igen tudom most én vagyok a geci és ez szemét munka is, de ha valaki ok nélkül akar nekem bajt, megkeseríteném én is neki viszonzásként!
no igen.de egy jobbkéz vagy szabálytalan bekanyarodás miatt nem veszik el a jogsidat.viszont a szabálytalan forgolódás esetleg a másik életébe is kerülhet.ha valaki szabálytalan volt ellenem és ebből nem csak anyagi károm keletkezhet leszarom ha megbüntetik.biztosan Te is kurvaanyáztál már nemegy autósnak aki kifordult eléd vagy megfordult előtted stb.még neked sem ment ,de szidtad-ha baleset lenn az ő hibájából,akkor azért nem hívnál rendőrt hogy őt nehogy megbüntessék?ugyan.
Tudod miért nem mendemonda?
"feltétlen megbüntetik az okozót a kihívott rendőrök" Mert valóban feljelentenek hiszen a felvett nyomtatványon megállapítják, h a baleset az okozó ilyen és ilyen szabálysértésének az elkövetése miatt következett be. ( jobb kézszabály, tábla, vagy más miatti elsőbbség nem megadása )
Onnantól, h kihívtad a rendőrség tudomására jutott szabálysértés, mellyel szemben intézkedési kötelezettsége van! Nem választási lehetőség! Ugyanis ha olyan szabálysértésért nem szankcionál feljelentéssel ami közúti balesetben végződött akkor himihumi szabálysértések miatt minek tenné? Akkor lehetne figyelmeztető rendőrség!
A nyomtatványára nem mendemonda, de az van írva, h Feljelentés Közúti baleset ügyében, és nem az, h figyelmeztetés!
és mivel motoros balesetről indult a téma:Motoros balesetnél aztán pláne alap hogy hívsz rendőrt.Már csak egy dolog miatt is!A saját érdekedben.Hiszen nem egy olyan motoros baleset van ahol az ütés miatt belső sérülés keletkezik amit a helyszínen észre sem veszel,csak mondjuk másnap már az intenzíven vagy mert bevérzett az agyad.No olyankor jól jön egy rendőrségi jkv a javadra,mert mondjuk nem mindegy hogy ha félnyomorékká válsz akkor ki állja az életed!És valljuk be :a motoros balesetek kisebb száma végződik sérülés nélkül.
én mindenhez rendőrt hívnék.hogy miért?100 ból 80x az a helyzet hogy az okozó holnapra már másképp értékeli a felelősséget.miután beszéltek a barátaival rokonaival esetleg az ügyvédjével.És amikor ő más vallomást tesz szarik arra hogy ettől neked roszabb lesz.És nem igaz az hogy feltétlen megbüntetik az okozót a kihívott rendőrök.Ez mende-monda.Jogomban áll kihívni az ő dolga pedig hogy kijöjjön.A felelősé pedig hogy viselje a következményeit ha hibázott,hisz benne van a szóban:FELELŐSSÉG!
amugy szerintem mi ismerjük egymást...
Egyik fél azt mondja én még rendőrt is akartam utána hívni, de nem várta meg.
Másik fél elmondja szó nem volt arról, h rendőrt akar még hívni csak később valami haverja ezt tanácsolta és most hazudozik, miért nem hivott az elején ha tényleg akart. Bukta!
kicsit komolyan vetted a dolgot,nem?
sehogy sem jössz ki ebből jól.hívj rendőrt az a tuti.illetve az sem full biztosíték,de azért valami.
Ugyan nagy geciség, de legalább egy féligazságnak van nyoma a papíron...
Jogilag Abszurdisztánban lehet semminek sincs jelentősége, ha nincs egy jó telefonszámod, ahol X.Y fontosembert el lehet érni, azt a másik szív, függetlenül attól, h ki knek okozott balesetet....
innentől okafogyottá vált az erről való vitatkozás.
ha meg ilyet játszanál,nem kellene csodálkozni,ha netán pofán is vernélek a helyszínen
"ha valaki szabálytalan volt ellenem és ebből nem csak anyagi károm keletkezhet leszarom ha megbüntetik"
Személyi sérülés esetén nem kívánság műsor rendőr értesítése!...
Arról beszéltünk, h történt egy anyagi kár kitöltjük a kárbejelentőt el is ismerem, de te akkor is rendőrt hívsz mert ez a tuti!
Én meg innentől ja rendőrt hívsz, h később le ne tagadjam, hát akkor már letagadom most, oszt lehet vakarózni!
Elmondanám, h elismerem a felelősségem alá is írom ezért van a biztosítás, de ha te elmondanád, h nekem így jobb és leszarom, h meg leszel büntetve akkor hidd el okoznék meglepetést.
Ugyanis az említett nyomtatványban van egy rész, h egyik fél elmondása, másik fél elmondása, és valami ilyesmi, h ebből a rendőr megállapítása! Itt a rendőrnek azt kell rögzítenie amit te és én elmondok! a
Hidd el ragaszkodnék hozzá, h a STOP tábla ellenére kézzel lábbal integettél, h menjek én, Magyarúl lemondtál az elsőbbségedről. Te persze mondanád, h ez nem igaz és el is ismertem amíg nem értesítetted őket! Ettől még a rendőrnek kötelessége a két teljesen ellentmondó állítást rögzíteni! A tanúk meg, h mik láttak, ha voltak egyáltalán, max a balesetet, azt, h te előtte a szélvédő mögül integettél azt biztos, h nem.
A szopatás társasjáték, na ezután várhatnád a tutira megyek biztosítót.
Igen tudom most én vagyok a geci és ez szemét munka is, de ha valaki ok nélkül akar nekem bajt, megkeseríteném én is neki viszonzásként!
"feltétlen megbüntetik az okozót a kihívott rendőrök" Mert valóban feljelentenek hiszen a felvett nyomtatványon megállapítják, h a baleset az okozó ilyen és ilyen szabálysértésének az elkövetése miatt következett be. ( jobb kézszabály, tábla, vagy más miatti elsőbbség nem megadása )
Onnantól, h kihívtad a rendőrség tudomására jutott szabálysértés, mellyel szemben intézkedési kötelezettsége van! Nem választási lehetőség! Ugyanis ha olyan szabálysértésért nem szankcionál feljelentéssel ami közúti balesetben végződött akkor himihumi szabálysértések miatt minek tenné? Akkor lehetne figyelmeztető rendőrség!
A nyomtatványára nem mendemonda, de az van írva, h Feljelentés Közúti baleset ügyében, és nem az, h figyelmeztetés!