Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritkán iszom, lehet ez a gond?
Nemtom mennyire ismered erre a környéket, de ha szereted a kanyargós hegyi részeket, akkor egyszer próbáld/próbáljátok ki, h Szentendrénél lekanyarodsz Szent Lászlónak!Na, az finom rész nyáron...Visegrád alá jössz ki, onnan meg jobbra kanyarodva lehet folytatni Visegrád felé.

4?Az igen:) Akkor biztos sokat lehet velük poénkodni.Nézd, én továbbra is azt gondolom, h ők is csak emberek!A munka meg csak munka...
Ez a jónapotos meg jó szöveg volt
Szerintem ne húzd fel magad! Lehet, h most megint megingatom a kibékülésünk, de észrevételeznék valamit. Mindig azon kapod fel a vizet, h mér szól bele ez, vagy az. Ez nem ugyan az az eset, h két ember beszélgetésébe beleszól egy harmadik. Ez itt egy közösségi fórum, és teljesen természetes, h idegen emberek elmondják amit gondolnak. Elmondják egy témáról, egy hozzászólásról, vitáról, képről stb. sorolhatnám. Ez nem belebeszélés, hanem hozzászólás.
Elmondta mit gondol, ő nem írta volna ki, szerinte hiba volt, de törölted, ennyi.
Nekem is szólt, h ne koptassam a billentyűzetet.
Mi volt ennek szerintem a mondanivalója? Nézd így szerintem.
Kiírt valamit, ( amire már nem is emlékeztél, de én nem tudhattam ) de kitörölte, nem kellett volna, de attól mert vitatkozunk megtörtént. Viszont mi a faszt vitáztok amikor már nincs is kint, hagyjátok abba! Valami ilyesmit kell érteni.
Szerintem rádférne egy ital
Egyébként nem is gondolod mennyire valószínű! Egy motoros "csapattal" szoktam gurulni és pont azon a környéken is szoktunk mint amit a képeid között láttam. A kezdő útvonal ami most be fog ugrani az a következő.
Indulnak Szob, Nagymaroson, át Vác-ig ezeken a helyeken találkozási pontok én a Váci OMV kútnál szoktam becsatlakozni, és innen indulunk elvileg minden túrára.
Jó értelmes határokon belül, mert ha Szlovákiába megyünk akkor természetesen megyek Szobi találkozási pontra.
A Csapatban változik ki mikor ér rá de 4 állandó szinte mindig van, ez 4 rendőr. Hát én innen ismerem őket, nagyon jó fejek.
Lehet mondjuk szolgálatban nem szeretik őket, de túrán nem jön a vezetőit, forgalmit, személyit a jó napot után.
Szakadni szoktunk rajtuk a röhögéstől, és nem illemből!
Igazi barátok.
61Laci, te is ilyen minden lében kanál típus vagy?Szóltam hozzád egy rossz szót?!Akkor mire ez a menj a picsába hangnem?
Én is tartozom egy bocsánatkéréssel .

Valóban túlreagáltam...

Tényleg, mint motorosok, legalább ne alacsonyodjon le az átlagautósok szintjére .

Megjegyzem, élőben ebből soha nem lett volna se vita, de még nézeteltérés...Egyszerűen itt a fekete fehér van, nulla metakommunikáció .

Remélem azért lesz szerencsém egyszer együtt gurulni veled, vagy rendőrmotorosokkal...(nem félreérteni!De nincs is biztonságosabb az oroszlán barlangjánál).

Akkor majd egy bambi mellett leöblítjük ezt a sok marhaságot
Plexirúd-olvasztós ragasztópisztoly nedvével
Mekk mester él! Egyet ne felejts, a beleforrasztás után ugrik a garancia de én a cél érdekében bevállaltam.
Na ne Blöffölj már
Ja, mellesleg pont akartam kérdezni, hogy vannak fel ekkelve a nagy fényerejű ledek?
Csak műértő ne jöjjön... Tudod:
" - A tiedre az van írva: Másolat...
- Az enyémre az, hogy Desert Eagle .50"
Nem egész 10eFt volt 3db belőle. Jó a cucc, kipróbáltuk egymáson már párszor
Gáz spray, gáz és gumilövedékes pisztoly. Engedély nélkül tartható, és azért elrettentő ereje is lehet.
Na meg persze ököl, láb, könyök, térd, ami mindig nálad van
Ja, nem az a gond, megvan az ember. Nem kell a józsefvárosiig fáradnom
tipp:
szerezz be valami kölyköt aki megveszi helyetted 16-18 éveset, azokra nem gyanakodnak
Mennyibe fáj az ilyen a józsefvárosin, ha nem titok? Nekem tizet mondott a srác
ejjjjjjj régi szép idők.........
farmerkabát, baszott nagy belső zsebekkel.... mi minden belefért abba
90-es évek elején a világosi diszkóba' szükség volt a termékmintákra. Aztán sajna ott kellett hagyi a bozótban amikor jöttek búbostaxik de azóta van másik.
Ja, nekem is az a fő dilemmám, hogy mivan, ha elveszik és ők jönnek vele....
Nekem is van természetesen. Józsefvárosin a kis rizspusztító alig merte odaadni, kér kört sétáltatott körbe mire előkerült a "zseblámpa".
Fantáziadús és jónak hangzik, nem mondom. De egy darab kábelt levágni és körbehurkolni eccerűbb sztem. Vagy venni és kitanulni egy karikás ostort esetleg
csak az a legfőbb gond hogy ezek egyedül nem járnak
míg a fővarjút sokkolod addig rádrepül másik 5

régen ezekben a vidéki diszkókban kitapasztaltuk a dolgokat, mondjuk akkoriban az etz telószár volt a kedvenc
olyan sejtelmesen csillogott az éjszakában
mondom, késboltos mutatta nekem ezt a hegymászókötélbe applikált olomgolyós megoldást és nagyon meggyőző volt, ÉS nem szabsértés!
Az is kemény... kissé mint a bikacsök

Mostanában ilyen akkus ledlámpákat nézegetek. Beépített nagyfeszültségű inverterrel csak az is különösen veszélyes a közbiztonságra. Ellenben nem hagy nyomot és a kétmázsás disznó is lefexik tőle
Ez azért jó, mert ha csak póló és farmer van rajtad, akkor se feltűnő... én beérem ekkorkával
iskolásként a bermanncső (vagy mifene) hajlítóval kentök a nípet
az tiszta lightos keménygumi volt
csak a hurkákat húzta, de azt nagyon