Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém "kicsit" nagyobb kaliber
Hm... az enyém egy sima, szigetelt földkábel, amolyan ujjnyi vastag... és minden ütés (csonttörés) után magától újra egyenesedik
Egyetlen hátránya, hogy szinte minden ütés után egyengetni kell vagy fordítani viszont gyors, kimagyarázható.
Mottója:
"Egy ütés - csonttörés..."
Na... valami ilyesmiről beszélek
A nuncsaku nekem is teccik. Kettő baja van. Az egyik, hogy csak jól felöltözve tudod elrejteni. A másik, hogy rajta van a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök listáján. Ezért már az is szabs. ha közterületen nálad van
Nálam a kocsiban a "termékminta" van velem mindig
(60 centis darab ólomköpenyes négyeres földkábel)
Határozottan bevált
Vazze, én is az öv mellé fűzöm, a hurkot meg betűröm az övcsat alá...fekete nadrágszíj mellett nem is láccik, mert a szigetelése is fekete. Egy mozdulattal ki lehet rántani és lebontja a betontéglát szintén
ilyen akciózáskor nagyon sokat számít az ütés gyorsasága, és az ismételt ütés közti minimális idő
ebben a nundzsakunak nincs párja, kicsi rutinnal 2 ütést beviszel másodpercenként
hamarább tudom ezt az ólmos golyóst akkor nem adom el a régi centírsúlyaim, volt vagy 40 kiló, régen horgász ólmokat öntögettünk belőle
na de azt hogy hordom? míg az én megoldásom meg simán befűzhető övbe vagy bárhova.. ja és ugye csomó a végére és akko nem szaladnak ki a golyók. Naaa csinálsz? hm? hm? hm?
Az mondjuk, talán nem feltétlen baj... ugyanis a törés 8 napon túli, és az gáz lehet. Mint az is, ha közbiztonságra különösen veszélyes a használt egyköz (pl. a nuncsaku)
Nem hangzik rosszul

Nekem egy réz földkábel darab van, az se rossz
no ezt kipróbálom
mondjuk a csontot nem fogja megtördelni
elmondom a tutit, ha valaki érez affinitást kifzetem nagyoni szívesen az anyagköltséget meg egy sört is adok ha nekem is csinál: vastagabb hegymászókötél, annak a belit kihúzni (ha egyáltalán van neki, nemtom nem üreges-é) és belenyomkodni ólomgolyókat mint a hurkába szépen egy sorba, az egéasz max ujjnyi vastag, viszont.. és ebből kell mitommén fél méter vagy kb annyi hogy kettőbe hajtva ütésre megfelelő hosszú legyen.. ez zétbasz akárkit, nem zörög-csörög, rugalmasan gyűrhető bárhova hordáshoz.. kell egy iylen nekem minap láttam.
Az biztos, ilyen képet láttam is még fiatalkoromban a KÉK-FÉNY című műsorban. Nem tudom kik emlékeznek, olyan húszon éve volt nagy port kavart fel. A támadó pont egy rendőrre támadt vele, ezért fegyvert is kellett használnia.
Ott mutattak be egy képet és mondták, h egy képzett ember akár egy ilyen téglát is szét tud vele törni.
Talán ugyan ez a kép volt!
én nem vagyok harcművész, bőven elég az a tudat hogy egy kisméretű tégla darabokra szakad tőle.......
ha fel van spanolva az ember szerintem lekaszabolna egy kisebb hordát
Az a baj, h az nagyobb szakértelmet igényel. De tény a becsületes 1-1 elleni küzdelemtől meg ők fosnak, tehát kell valami. Van egy "harcművészkedő" haverom aki bemutatta a "tudását" ezzel a kis láncos botocskával. Biztos ismered a figurát mikor áthúzza a lába közt, hát ezt akarta bemutatni. Hát valamit elcseszett és picit meglibbentette a nacit. Na ezért is tettem most ezeket a szavakat idézőjelbe.
Rajta kívül mindenki röhögött. Éles helyzetben ez nem egy előny. :)
vascsőből van, szövetes szigetelőszalaggal körbetekerve, lánc kicsit zörög de megszokható
pont akkora hogy a kabátujjban elfér
Azért az nagyobb helyet foglal nem? Bár télen kabátbelsőbe megfér. Csak hát, csörög zörög.
Akkor inkább két vipera aztán mehet a cséphadaró hadművelet.
Bár ha meg mer valaki felé indulni a cigó csapat amikor kicsap egy vagy két teleszkópos botot akkor megeszem a kalapom.
Ők azért a gyenge ellenállás felé mennek, tehát lehet, h használni sem lehet úgy elspriccelnek. :)
csepelen téli esténként már csak nundzsakuval lehet járkálni.......
3-4 bicskást el lehet vele vállalni, ha több van kerülni kell
Na igen tipikus eset. Csakhogy ezzel az A8-asban furikázó miniszterek nem találkoznak........mivel soha nem ülnek tömegközlekedésen......és soha nem laknak putri közelben.
elég nekem a dicséret is és az, hogy feljelenthetek.....igaz magyar vagyok vagy mi a fasz......
Kapsz majd érte egy kitűzőt

Csak épp a seggeden keresztül tűzik a mellyedre

Pedig hát egyik se kicsi
Nem kell olvasniuk....küldöm én ami érdekes.....
Macit amúgy is szopatják a kollégák
Meglátod eccer még jó srác lessz

Csak ne kukkolnák a zódalt a kollégái
És nem írom le eztet:
Nem-nem
Tuggyák ők maguktól is

Remélem olvassátok
De nem ám