Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nem bírsz magaddal.......
Szia Drusza
Szasz Vahúr
Szasz Pohi
Én is kaptam
Cigánynevelés

Ma hazafelé tartottam az iskolából, és a buszon olvasgattam. A busz
hátuljában ültem, ahol csak egy cigánycsalád ült mellettem. Apuka,
kb két méter magas, anyuka nagydarab testes cigányasszony, és egy
nagyjából tíz éves gyerek. Megáll a busz, kinyílnak az ajtók, és
leszállnak a szülők, a cigánygyerek pedig odalép hozzám, és
megkérdezi mit olvasok. Nocsak, ez nem cigit kér, nem aprót, nem
kötekedik, csak kíváncsi mit olvasok. Elmosolyodtam, és kedvesen
válaszoltam neki, megmutatva a könyvet (ami egyébként egy
történelmi témájú, elég régi könyv, valószínűleg már sehol sem
kapható). Erre elindul az ajtó felé, és megragadja a könyvet. De
nem járt sikerrel, mert erősebben fogtam, úgyhogy kicsúszott a
kezéből. Erre visszafordul, és egy hatalmasat köp felém, majd azt
kiáltja: DÖGÖLJ MEG! KURVA ANYÁD! És leugrik a buszról. Az utasok
meglepetten néznek felém, én pedig csak halkan megjegyzem:
cigánykultúra.

Ez egy órája történt nagyjából. Azóta elgondolkoztam, hogy mi lett
volna, ha nem vagyok ilyen békés. A szerencséje egyrészt az volt a
gyereknek, hogy nem sikerült ellopnia a könyvet, és hogy nem
sikerült leköpnie. Mert akkor lehet, hogy véletlen úgy pofánverem
hogy szilánkosra törik a kis arca. A másik szerencséje hogy
rettentő békés ember vagyok, kisgyerekeket meg főleg nem szoktam
bántani. Engem így neveltek. Nem úgy hogy lopjak, és köpjem le a
többi embert.

Mielőtt valaki megkérdezné nem, nem vagyok sem kopasz, sem
bomberdzsekis, és nem is a Hogyan verjünk cigányokat c. könyvet
olvastam. Tehát semmi oka nem volt rá a gyereknek hogy így
viselkedjen. Ebből az következik, hogy őt így nevelték, nála ez
természetes.
Újból megállapítottam, hogy aki Magyarországon utálja a cigányokat
az nem rasszista, csak tapasztalt. Kezd egyre jobban dühíteni, hogy
nap mint nap ilyen történeteket hallok, és közben a médiából az
harsog hogy szegény cigányokat elkülönítik, nem járhatnak egy
iskolába a magyar gyerekekkel, kiközösítik őket. Na vajon miért?
Persze a bőrszínük miatt. Logikus. Én is azért utálom a darazsakat,
mert fekete-sárgák, nem pedig azért mert állandóan rám szállnak,
belemásznak a kajámba, ha pedig megpróbálom elhessegetni őket,
megcsípnek.

--
Mészáros Sándor
Nagykanizsa
Meg vagy hívva
Én is remélem így végződik:Pizza,sörözés,dugás,stb..........,
Azér
t mert sokan nem írnak még figyelnek
Remélem jó vége lesz
Ácsivan nem látok a sorok közé... a dugás, pizzás, sörrel, most akkor mi van
Le ne fújjátok, meg még el se hívtatok...
Én össze szoktam veszni itt a fórumon néhány egyenruhással.
Főleg Maci-val vagyok kurva jól el (thebear).
De ilyet mégsem raknák adatlapra még felindult állapotban sem .
Mégis meg tudjuk beszélni még ha nem is értünk 1-et.

Egy szónak is száz a vége:Elmész te a picsába zsékettő a magyarázkodásoddal együtt. Felraktad,hülye voltál,ennyi.
Levetted,rendben.

Te meg reko akármennyi,hagyd a faszba.Csak kopik a billentyűzeted.
Úgyse fogja megérteni
Fújja a maga igazát.
Értelmiségi
Ja és ha nem tetszik,folytat6juk.
LFP.
Szia ini!

Tök igazad van! És miben? Itt van két motoros ki ossza egymást, pedig valószínű, h megállnak vagy kiállnak egymásért ha arról van szó. Köszi, h megráztad a fejem!... Nem érvelek, és nem bizonygatom, h a másik a hibás! Miért, mert nehéz alulmaradni egy fórumon, pedig egy túrán való bográcsozás után lehet csak annyit mondanánk talán a másiknak, h hülye vagy, passzolj gyorsan egy sört. És jót röhögnénk.
Mivel úgy hírlik, h általában az idősebb az "okosabb" a tapasztaltabb így én lépek. (remélem ez nem indít még egy lavinát )

Zsékettő ássuk el a csatabárdot, ne rágódj, és vedd semmisnek amit írtam. Talán nem sok értelme van egymás nyakának esni. Hisz az adatlapod nézve tudom tudsz te ilyet is írni.

"Aludni bárhol tudsz.Motorosok vagyunk, segítjük egymást:)"

Ebből 100%-ra veszem, h nem vagy rossz srác, és ha még sértettnek érzed magad, NE HARAGUDJ!

Remélem ez a lépés melyet én intéztem lezárja a vitánk, mert még gurulhatunk egy csapatban is, vagy egymással szemben nagyot köszönve!
Dugás, pizza, sör?
Ki ne hagyjatok...
Ez a legjobb.
dugjátok meg egymás barátnőit, majd kajáljatok be 2 óriás pizzát egy tálca sör kíséretében aztán megnyugodtok.......
Srácok!
Kéne egy kicsit anyázni is. Így nagyon uncsi.
Tudod az ember akkor veszi magára a dolgokat, ha neki címzik!
És ugye nekem címezted azt is, h homály van a fejemben, azt is, h lusta vagyok, és végsőként azt is, h hazudok! Felhívnám még arra is a figyelmed, h ideges abszolút nem vagyok tényeket idéztem, és rögzítettem neked, csak mivel nem volt rá érved te nem tudtál higgadt maradni. Ez látszik is minden leveledben ahogy átesel az ingerküszöbödön!
Emlékeztetnélek arra is, h nem én éreztem magam okosnak hanem te tapasztaltál az én fejemben homályt, melyet majd te mint nagy professzor megpróbálsz eloszlatni ha megy!
Valóban attól független, h én vagyok a hülye feltételeztem, h megérted azt a tényt és annak folyamatát ( előző levelem ) mellyel belekerültem abba a beszélgetésbe amibe szerinted csak az kerülhet bele és az szólhat hozzá akinek te engedélyt adsz! Tudod a fórumok nem ilyenek!
Van egy javaslatom tudom nekem nincs empátiám, és neked van, de a levél íróinak elárulása nélkül mutasd meg a leveled és az én arra írt előző válaszlevelem másoknak is!
Hátha többen ha elmondják, h mit miért írtam mégis beleéled magad az idegen helyzetébe, még akkor is ha annak szerinted orvosi kezelésre van szüksége!
Egyet azért még elmondanék annak ellenére, h te diagnózis felállító szuper agy is vagy!
A bolondok házába ha valaki Napóleonként úgy gondolja, h rajta kívül mindenki hülye, az nem biztos, h úgy is van!

Végszóként pedig, az email azért felesleges, mert ha nem szeretnéd, h teleírjuk továbbra az oldalt akkor részemről már most ennyi, viszont ha itt címzel nekem levelet, arra hülyén néz ki ha email-ben válaszolok!
Részvétem, h ennyire magadra vetted.Nem tudtam, h egy igazság bajnoka is ide regisztrált.

Az időrend pedig hiányos, mégsem lapoztál vissza eléggé.Egyébként valami terápia rád férne.Ritkán látok ennyire ideges embert mint te.

A szennyest arra értettem (vicces, h mindent meg kell magyaráznopm mint egy gyereknek, pedig te műveltnek titulálod magad), h ha már van rendőr ismerősöd, akkor biztos hallassz tőlük a rendőrség berkein belüol történt simliket amiket ők nem teregethetnek ki a nyilvánosság elé.

Az időrend:
Jóhiszeműen átalakítottam a gép hátulját.Lekapcsolnak szirénátva lakott területen 55tel, mintha valami bűnöző lennék akit régóta keresnek.MEgbüntetnek 10k-ra, nem ismervén a jogszabályt, nem kérem a feljelentést, jobb a béke.Utána feljövök ide, első mérgemben odakerüla képaláírás.A fórumban pohival kis balhé, helyretesz, lenyugszom.Segít a jogszabályok segítségével jogilag OK-éssá tenni a rendszámom (dőlésszög stb.).Innentől szent a béke.
Látok egy új szabályt, ÉRDEKLŐDÖM, mielőtt hibáznék.Na, innen kapcsolódsz be a képbe.

Elsimerem, senki vagyok, h tudnod kéne mi a történetem.De empátiában még gyorsulhatnál kicsit .

Javaslom, ha vitázni akarsz, adj egy mailcímed.De ne a topikot spammeljük teli, mert nem értesz dolgokat.
Nézd, ahogy megtaláltalak, az nekem is érdekes volt!
Nem kell a rizsa? Miért te vagy a nagy igazságok tudója, a nagy hazugságok felderítője? Miért biztos, h én hazudok és nem te, mert te vagy az aki majd a homályt eloszlatja a fejemben? Ugye emlékszel erre?

Ezt nem értem megint csak!
"Egyébként, ha van érintettség, akkor némi szennyest teregethetnél."
Miért lenne szennyes az érintettség? Érintett vagyok igen, h van becsületes rendőr ismerősöm és rokonságban is van! DE EZ MIÉRT SZENNYES?!?! Mire vagy kíváncsi, h lettem-e már megbírságolva? Igen voltam már és? Elkövettem, megbüntettek, kifizettem, ennyi!

Megkérdezhettem volna másképp? Persze ha lenne itt olyan, h tagkereső, és, h annak üzenet küldése!... Ugyanis nem a fotógalériádba volt a kép a szöveggel hanem a fotók közt, ahova nem lehet írni kommentálást!

De nézzük az időrendet amibe kapaszkodtál!
- Láttam egy hozzászólást melyben valaki megkérdezi Pohitól, h szabályos-e ilyen vagy olyan izzó felszerelése. Gondoltam meg is nézem az adatlapját hátha van kép a motorról és odaképzelem! ( ezt minden rossz szándék ellenére, máskor is meg szoktam tenni ) Nézem a képeket és egyszer csak megláttam alatta az ott felejtett kiírásod, amiért szerintem teljesen jogosan de kikerekedett a szemem!
- Ezek után rá is kérdeztem, h mi ez a visszásság, h az egyik rendőrtől tanácsot kérsz mikor arra van szükséged, akik meg igazoltatnak azokról finoman fogalmazva is rendőrgyűlölőként beszélsz, írsz! Itt kérdeztem meg mert itt lehet!
- Na innentől felpaprikázva leírtad, h milyen hülye vagyok majd te eloszlatod a homályt, ha lehetséges egyáltalán. Mert mit képzelek én idegenként fel merem tenni neked a kérdést a fenti visszásságra! Tudod mivel ez nem pl. myvip ahol be lehet állítani, h képgaléria megtekintése csak ismerősnek így idegen is látja. És ha idegen látja, lesz is véleménye, jó is, rossz is. Kérdés, h mennyire dicsérhető és mennyire kifogásolható ott a tartalom.
Ez, h idézzelek és ne kiforgassalak: "mégsem szólt senki...Ez nem fura?"
Nem fura mert mint írtam nem lehet neked kérdést odaírni, és figyelmeztetni sem! Csak ha valamelyik topicba látja a neved válaszként ott tud neked írni! Egyáltalán nem azt jelenti, h egyetért azzal amit írtál, csak egyszerűen az, h vagy nem tudott válaszólni vagy egyszerűen nem látta senki ( mint ahogy én is véletlen láttam meg ) sőt mint ahogy te sem értesz már vele egyet csak ottfelejtődött! Leírtad, h 20 oldallal ez előtt-re olvassak vissza és akkor mindent megértek! Nem lusta voltam visszalapozni ( mint ahogy írtad ) immár tudva, h van előzmény csak nem akartalak tovább basztatni! Jól van ott maradt, azóta beláttad ennyi. De nekem támadtál ezzel a lusta voltállal. Most mit írtam volna, h igen, de ahogy visszaolvasok ott leírtad az esetet majd 2-3 hozzászóláson keresztűl mindaddig férgezted a rendőrt, míg Pohi rád nem szólt? Mert utána maradt csak abba, h rád szólt, h elég az anyázásból férgezésből, és ne te mond meg a rendőrnek mit kéne tennie!

Na ez az én időrendem, és kíváncsi vagyok, h megint miért hazudtam!
Próbáld más szemszögéből nézni a dolgokat, mert hidd el nem csak neked lehet mindig igazad! Lehet nincs is homály annak a fejében akinél te törvény szerűen okosabbnak gondolod magad, és úgy érzed el kell oszlatnod a fejében a homályt, ha lehetséges!

Én néztem a tiédből és megértettem miért írtad amit írtál és nem akartam tovább lovagolni rajta, de még ebben az utolsó leveledben sem bírod ki, h ne hazugozz le mást, így megint válaszra kényszerítettél.
Tudod lehet, h azzal, h én nem káromkodom nem biztos, h a tények nem mellettem szólnak!
"nem feltétlenül annak van igaza, aki hangosabban kiabál..."

Én is bocs mindenkitől, h az enyém is hosszúra nyúlt!
Nézd, ahogy megtaláltál, az nem éppen vidám pillanat volt.

Ha bántotta a szemed, egyszerűbben is kifejezhetted volna, h hé öcsi, mi ez a mondat?Nem kell a rizsa és a körítés, meg a rokoni szálak felemlegetése.Nincs bajom a rendőrökkel, miután megismertem a fórum jóvoltál azt a húzós helyzetet amiben vannak...

De ott és akkor tényleg pipa voltam.Full szabályosan, ráadásul a szándék is megvolt bennem, h szabályos legyek, legázoltak...Te is így érezted volna magad.Később mondtam, h bocs.Ezt lehet, h átlapoztad .Mind1.Beírtam mérgemben, s ottfelejtődött...Ez hetekkel ezelőtt volt, de mégsem szólt senki...Ez nem fura?

Most, minden egyes embertől, aki magára veszi, sértve érzi, mert a kutyájának a kismacskája is ismer olyan emebrt, akinek volt rendőrhaverja, kérjek elnézést?Akitől tudtam, megtettem...A hirtelen felindulást a törvény is enyhébben bünteti

Egyébként, ha van érintettség, akkor némi szennyest teregethetnél.Persze, csak ha van kedved hozzá...

Azzal, h ennyire szívóznak a rendszámmal szerintem semmit sem fognak elérni.Még többen fognak továbbhajtani.Olyanok is, akik eddig megáltak volna...Aki meg egykeróval megy tovább a rendőri stoppolásnál, azt meg le kell lőni...Van akit ez hoz lázba, ha az adrenalin van a csúcson a vérében...Ezeknek hiába hoznak akármilyen törvényt, meragósztrájderakirály...

bocs, ha offtopic és hosszúra nyúlt.
Erre nincs törvény.
Viszont arról,hogy látható legyen a rendszámom a holdról is,arra hoztak.
Gatyás,Kanalas,Rézműves,ne izguljatok,Én jövőre is támogatni fogom a kocsmai bulikat,gépezést,stb....(büntetésekkel mint az idén)
Ez nagyon kemény, de sajnos igaz!
Teljesen igazad van és vissza is olvastam miután úgy írt, és nem egyszer, és csak a rászólásodra hagyta abba! De most sem azt írta, h tényleg elragadtattam magam, van ilyen, hanem ő olt még, le, h én vagyok a hülye mikor furcsának tartom, h kérdez tőled a képe alatt meg ilyen szövegek díszelegnek. Van sok rendőr ismerősöm sőt a rokonságban is, így az ilyen személyesen is bánt.
E-mailban kaptam :

.......Há dik mán..nincs munkaviszonyom és nem hordok 1,5 kilónál könnyebb aranyláncot, pedig segílyből élek immáron évtizedek óta.
Büszkén terrorizálom és rabolom ki a diáktársaimat és verem szét a tanáraimat, a négy általánost mégis csak 10-15 év alatt tudtam elvégezni.
Büszke vagyok arra is, hogy írni és olvasni ugyan nem tudok és a szókincsem is csak pár tucat keverék-szóból áll, mégis vállalkozói bizonyítványom van a hatóságoktól.
Büszke vagyok arra is, hogy bár a Kresz-könyvet elolvasni sem tudom és autóvezetést sem oktattak nekem soha, analfabéta létemre, mégis "szereztem" magamnak jogosítványt.
Kizárólag csak nagy-Mercivel meg nagy-BMW-vel járok a segílyért, mégis minden magyar, tőlem félti a szaros kis vagyonkáját.
Büszke vagyok, hogy minden szobrot, fémet és kábelt ellopok, mégsem találnak meg a rendőrök, pedig amikor leégetem a vezetékekről a szigetelést, kilométerekről is látni lehet a fekete füstjét.
Büszke vagyok arra is, hogy Miskolcon az Avas lakótelepről már minden létező ajtót, ablakot, liftajtót eladtam, a lakásokat lelaktam, minden parkettát, linóleumot és korlátot szétszedtem, elvittem. Mégsem értik meg a magyarok, hogy miért mégis a folyosóra meg a liftbe járunk szarni....
Nem értem, hogy miért van az, hogy bár minden gazda az "én kertemet" műveli, mégis árammal védekeznek, amikor a termésért megyek.
Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar törvényalkotók az -íróasztaluk mellől- engem védenek, nem pedig a tulajdonost.
Büszke vagyok arra is, hogy amíg Amerikában bárkinek -aki büntetlen előéletű- lehet fegyvere, addig Magyarországon, csak nekünk, a bűnözőknek lehet !
Büszke vagyok arra is, hogy bár minden magyar felfegyverzett bűnözőt jól ismer a hatóság, mégis a kisnyugdíjast motozzák meg, hogy nincs-e titokban tojás nála.
Büszke vagyok arra is, hogy beszerelheted a legdrágább riasztót az autódba, én mégis be tudom dobni az ablakát egy féltéglával.
Büszkén, a világ létező legprimitívebb nyelvét beszélem, de mégis értitek, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy: "ázs összes rohádék mázsár ázs mind rásszistá".
Büszke vagyok arra is, hogy ha külföldre megyek lopni, rabolni, akkor egész Európa tudja, hogy megint egy magyar volt a tettes !
Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar politikusok és bíróságok összekeverik az igazságszolgáltatást a rasszizmussal.
Ha kimondom a "varázs-szót" rájuk, hogy rasszisták, akkor nem mernek megbüntetni.
Ha a tárgyalótermet megtölti a haragos famíliám, a bíró összeszarja magát és rögtön felment minden vádpont alól, pedig hát még meg se vertük...
Büszkén, kizárólag falkában, negyvened magammal és öt-tíz autóval járok késekkel és szamurájkardokkal állig felfegyverkezve, mégis a magyart Suzukist basztatja a rendőr az égőkészlete miatt.
Büszke vagyok arra is, hogy ha véletlenül BKV-val közlekedek, az ellenőr hozzám sem mer szólni. Ha meg mer, akkor egyszerűen kidobom a járműből, mert megtámadott.
Büszke vagyok, hogy ha megtetszik a lakásod, vagy a házad, ötvenen körbeállunk és te "önként" aláírod, hogy nekem eladtad és a pínzt átvetted.
A korrupt közjegyző, meg a tetű ügyvéd ezt nyomban hitelesíti is. Téged, meg a rendőrök lecsuknak, ha a lakásmaffiát mered felemlegetni.
Büszke vagyok arra, hogy a magyar nők a legszebbek és akármelyiket haza is vihetem, megbecsteleníthetem, széttrancsírozhatom, még sem mernek megtalálni a rendőrök, még ha az ajtóig vezetnek is a vérnyomok.
Büszke vagyok arra is, hogy nyugodtan büntetlenül megölhetem, majd meggyalázhatom a tisztességben megöregedett 80éves nénikéket a saját portájukon, hogy azután röhögve elvigyem a két üveg lekvárjukat.
Büszke vagyok, mert bárkit büntetlenül kirabolhatok és megölhetek, mivel a kisebbségi képviselők, megvédenek majd az áldozattól !
Még azt is bebizonyítják, hogy az áldozat támadta meg az állig felfegyverkezett 400 tagú famíliámat és még mielőtt öngyilkos lett és hátba szúrta, meg fejbe rugdosta saját magát, még előtte gyorsan szétverte a saját Suzukiját is a bent ülő kislányai szeme láttára.
Büszkén gondolok anyámra, az összes apámra és a több-tucat nagyapámra.
Büszke vagyok a meghatározhatatlan létszámú, de hasonló vezetéknevű féltestvéreimre, akiknek a keresztnevei, mind a Dallas-ból való.
Büszke vagyok arra is, hogy már majd' mindegyik kiskorú féltestvéremet felcsináltam és ezt ki is jelentem délutánonként a Maónikasóóban. (Ami a neten visszanézhető!)
Büszke vagyok arra is, hogy a csóró magyar családok nem mernek szegénységükben gyereket vállalni, de az enyéimet mégis kénytelenek eltartani !
Büszke vagyok arra, is hogy ha a magyar kisvállalkozó nem adja önként oda az államnak minden pénzét, akkor egyszerűen kifacsarja belőle az APEH és átutal belőle néhány milliárdot nekünk is, minden évben.
Büszke vagyok arra is, hogy minket még soha nem vett észre az APEH, bármennyire is megpróbáljuk a létező legrikítóbbra festeni a házainkat.
Büszke vagyok arra is, hogy nem mer észrevenni a rendőrség sem (vagy pedig összeszarták magukat és bezárkóztak a siófoki rendőr őrsön), amikor pl. fényes nappal, vagy 300-an erőt demonstrálva és felfegyverkezve, végig vonultunk Siófok főutcáján, mert nem fizettek eleget az éttermesek, hogy megvédjük őket, saját magunktól.
Büszke vagyok arra is, hogy ez még a You-Tube-on is megnézhető.
Büszke vagyok arra is, hogy az egyetlen "ellenfelet", a Magyar Gárdát, sikerült betiltatni a korrupt magyar bírósággal, hogy ne tudják megvédeni tőlünk majd a vidéki lakosságot.
...hja és arra is büszke vagyok, hogy akár mit is követünk el, a rendőr, vagy a félhülye riporter a Kék fényben, vagy a Híradóban, mindig "úriembernek" titulál minket !
Azért mégiscsak másképpen hangzik, hogy pl. a nyugdíjas néninek erőszak közben kinyomta a szemeit és levágta a lábait az "úriember" ! ...
(...akinek a származását nem mondhatjuk be, csak annyit lehet tudni, hogy a botokkal felfegyverkezett nagy létszámú és analfabéta "úriemberekből" álló családja, elzavarta a kiérkező rendőröket...)
Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.
Enyingen, Olaszliszkán a nyócker.-ben és már a fél országban is mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai.
Magyarország, én így szeretlek és benépesítelek!......"
Valóban úgy írt. Igazad van. De úgy gondolom hirtelen haragból tette. Azóta javította. Megérdemel még 1 esélyt.
Hogy miért szóltam? Mert undorító stílusban írtál, és bántotta a szemem ennyi! És azért abba ne legyél biztos, h mert rád hagyom akkor attól te vagy az okos, intelligens és bölcs ember!
De miért is szóltál hozzám azzal a post-tal?Látod, ha hallgatsz, bölcs maradtál volna.Nem értem az ilyen embereket...Spórold meg az energiád legközelebb.