Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félek nem értetted meg, s nem tud lapozni...Nem szégyen a lustaság.Téma lezárva.
Szerintem ne menjünk bele személyeskedésbe és sértegetésbe! Tudom, te nagyon okos vagy, ez ebből az írásodból is kiderült. Nekem nem kenyerem az az arrogáns, minősíthetetlen írásmód amit tőled idéztem és ezért nem is kívánok veled versenyezni! Félek legyőznél a rutinoddal, mert én így senkivel és senkiről nem beszélek, még akkor sem ha megbüntetnek. Ha törlöd a képed alól már szebb lesz az egész profilod, és ezzel én lezártnak is tekintettem ezt.
rekko, mivel nem követted végig a storyt, csak egy mondatba kapaszkodsz, így segítek a fejedben lévő káoszt eloszlatni...Márha ez lehetséges...Lapozz vissza vagy húsz oldalt és akkor megérted, h mi miért történt...Mondd, tudsz lapozni?

Az a mondat bent maradt.De köszönöm, h emlékeztettél, kijavítottam.Nem pofozgatom mindennap a profilképeim, elnézést érte...

Pohi meg nagy koponya, tőle érdemes kérdezni. .
Kár, h egy renitens kisebbség (és most nem a ci*ókra gondolok) miatt szív a rendes többség...
Nekem az eredeti helyén van de de van közötte egy felfogató egység(ami történetessen felhejthetóvaá teszi,ez gáz lesz vajon?
Még semmit. Csak amit itt olvastam. Hidd el lesz aki rámegy erre, főleg olyan rendőrök akik meg akartak állítani egy motorost és az egykeréken jól bemutatva elment mellettük...... Egyenlőre ez még nem hatályos, ha az lesz akkor foglalkozom vele, az még 1 hónap ha jól tudom Még akár változhat is, de kicsi az esélye...
Amit idéztem tőled azt nehéz lenne kiforgatni ugyanis ez a lényege az idézetnek! Vagy mond meg azt amit a képed alá írtál és idéztem azt, h lehet még értelmezni? Ha szerinted is durva miért hagytad a képed alatt? Mert divat a rendőrt szidni?
Feltételezés pedig az lett volna ha azt írom, h most ezt kérdezed egy rendőrtől, aztán meg lehet, h szidni fogsz egy másik rendőrt aki a szabálytalanságot felrója neked! Én nem ezt tettem!
És ha az időrendre hivatkozol akkor ezt mondhatom, egy felhajtott rendszám miatt a rendőr intézkedik veled melyre te ilyet írsz a képed alá
""A faszgeci yardoknak nem tetszett, szerintük felhajtottam...szerintem meg tövig leszophatnak ezek a férgek. "
ezután pedig információs segítséget kérsz egy rendőrtől!
Egy jó gondolat: "miért kell feltétlen ragaszkodni a rendszám eredeti helyéhez, ha annak jól látható elhelyezése (megvilágított és jól észrevehető) máshol is megoldható - ez úgy is kibukik a gyakorlatban, ha nem az - ezzel a motor csinosítását és egyedivé tételét korlátozzák"
reko, ne forgasd ki a szavaim, s az időrendet se felejtsd el...Pláne ne feltételezz rólam semmit!Asszem nem legeltettünk együtt tehenet...

Pohi köszi szépen a jótanácsot...Asszem nem rizikózom, nem ér annyit pár díszítő led...

Viszont a rendszám témánál maradva, ezt találtam a neten:

"Szigorúbban szabályozzák a rendszámmal kapcsolatos elvárásokat. (5§ / 2) Jelenleg a tábla meglétét, és láthatóságát kell biztosítani a tulajnak. Jövőre már minden elinduláskor ellenőrizni kell mindezt, leszerelni tilos (csak szakhatóság veheti le), és újdonság, hogy a gyári felfogatási ponttól eltérő helyre sem rakhatjuk fel az azonosítót. Valószínűleg így kívánják elejét venni, hogy a hátsó rugóstag mögé, a kerék mellé, vagy épp az ülés alá rögzített szerkezetek eltűnjenek az utakról."

Akkor most kezdjem visszaépíteni a régi hátulját, mert az a gyárija?Ezt a f***g*i országot .

Pohi erről hallottál már valamit?
Én is valami hasonlót képzeltem :)Aggteleki túrán az AR125 is hasonlóan festett,csomag lógott mindenhonnan.
hát mi azért megvoltunk pakkolva! nem biztuk a véletlenre hazai bor meg pálesz mindnekinél volt ez elég sok helyet elvett, de ház valamit valamiért
Nah akkor holnap rohangálás mindenhova,nekem is horvátország lenne az első célpont :).Nem voltam még külföldön és a tengert szeretnémmár látni motorral meg azért könnyeben megy nyaralni az ember.
ezért írtam h max1.5 hónap!
más részt meg ha ilyenek h azt hiszik else kezdheted 21 elött akkor kétlem h 5 nap alt lesz jogsi! de legyen igazad
nem kell oda 1,5 hónap
szülinap után nekem 11nap és kézben volt a jogsi
autó&motor egyszerre
keresz előtte megvolt
mondjuk régen nem szaroltak sokat:
a motort akkor láttam először amikor vizsgázni mentem, autóval se hinném hogy 5 óránál többet vezettem volna
kresz 100% h elkezdheted elötte is! eü nem kell újra csinálni! a többi meg tényleg max 1.5 hónap! én aususztés végén mentem horvátba és 1500 km bele ment! ne viccelj augusztustól okt közepe végéig minimum lehet menni az alatt lehet bele tenni km hidd el
B-s jogsim már van,2éves múlt,eü-t is újra kell csinálnom?Remélem nem...motorrólleszállva biztos más elsősegélyt kell adnom mint kocsiból kiszállva vagy nem tudom mire alapozzák ezt a dolgot odafenn.Az a baj, hogy itt Veszprémben a kreszt sem engedik előbb,az autós iskola a közl.hatósághoz küldött, hogy ezt kérdezzem meg azért és ott mondták,hogy motornál csak 21.év után lehet kreszt is kezdeni,csak ezzel az a baj, hogy ha júni 12.én nekiállok tegyük fel,min 2-2,5 hét a kresz,tegyük fel rögtök tudok vizsgázni is,(akk még lehet eü is? legyen 1 hét)már július,még akkor a vezetés,meg vizsgák lesz augusztus mire levizsgázok,1-1,5 hét mire a kezemben a kártya.
augusztus közepén meg már nem nagyon lehet hova ugrálni,max kisebb baráti túrákra.Ezért vacakolok vele ennyit sajnos,csak pénzzel is meg vagyok lőve szóval szép az élet.
ahogy leírtam vezetni kell keveseb órát mint ha simán mennél de mind a kettőből kell vizsgázni de ha iylen közel állsz a 21 évhez akkor érdemes megvárni sztemvagy a kresz meg egészségügyit lenyomhatod addig és utána max 1.5 hónap és meg van a jogsid
Szóval,a korlátozott után még kell menni rutinon és városban is,mindkettőből vizsga.Nem CSAK egy városi vizsga ahogy hallottam hanem vezetgetni is kell.
én azt csináltam h 19 évesen le raktam a korlátozottat és és utána csak minimális órát kel menni és vizsgázni rutinon és városba is. pénz asszem ugyan ott jössz ki
Valamit majd akkor kezdek ezzel,de elhajtottak ahogy illik, hogy ezt csak autónál lehet.
A lányom elkezdhette Bp.-n gond nélkül fél évvel előtte a motort.....lehet felétek máshogy értelmezik ezt.....
Motornál nincs ez sajna,Veszprémben a közl.hatóság is azt mondta, hogy korlátlant csak akkor kezdhetek ha megvan a 21.Kreszt sem lehet előbb eza baj,a vezetés meglenne hamar az nem gáz.
A betöltött életév előtt fél évvel el lehet kezdeni a tanfolyamot és a kreszt-műszakit meg lehet csinálni csak a vezetés vizsgákkal kell bevárni az életév betöltését.....azt pedig 2 hét alatt le lehet zavarni egy jó iskolánál és gyorsítottan a visegrádi utcában pár nap alatt meg van a jogsi is...
Szia,
egy kérdésem lenne hozzás,hátha tudsz segíten.Az a helyzet, hogy 2010.júni 12.-én töltöm a 21et,de a gpz meg itt áll már.Minél hamarabb szeretnék menni vele és azon gondolkodtam, hogy ha most nekiugrok gyorsan az A korlátozottnak,megcsinálom,még nem használom a gpz-t,és majd akkor ha megvan a 21. életév azaz júni 12 utánna nekem elég lenne egíy egy forgalmi vizsgát tennem Akorlátlan kategóriában,vagy valamennyi tanóra is kell esetleg előről mindent?Minél hamarabb szeretném ha meglenne,mert a nyarat nem szeretném tanulással tölteni azért, hogy mire megvan az eredménye már csak a tél előtti búcsúgurulásokra mehessek.

Ádám
Szia!
30ezerre megmértek a biztonsági öv miatt,ez mindenkinek ennyi most,vagy pofára megy?
Nem csak nálunk fordulnak meg a körforgalomban, máshol cifrább dolgok is megtörténnek.