Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi
Itt vagy?
Lehetne egy fontos kérdésem?
Nem neked válaszoltam korábban, ha rákattintasz az előzmény gombra akkor meglátod. A felhajtható sisak azért felhajtható, hogy felhajtsd amikor neked jól esik. A szemedtől, a bogaraktól és a sebességtől függ mennyire bírod ezt kihasználni....
jó de abban a percben érkezett szinte mikor feltettem a kérdést

holnap csinálhatom az áramkört Neki, meg a felfogatását is megcsinálom rendesen.

tiszta fasza 7 centi az egész 3-4 méterről nemis látszik h van rajta lámpa
Nem éééétem.
legközelebb előbb szerelj aztán kérdezz
Sziasztok!
Szerintetek nyitható állú sisakot menet közben szabad nyitva használni?
azthittem sima fehér leddel szerelték....
A Devla ütögesse a tkömet az álladhoz, átbsztál? A nemigondozóba kezeljenek hetekig.
Jaja,igaz.Kösz!
kimentem, kifúrtam a csavarok helyét, felraktam... mivel még nemtökéletes neki az áramkör épp h megpróbáltam.

pirosan világítnak a ledek, 2 helyzetjelző, 6 a féklámpa.

szóval nincs gond
Az nem....azon nincs rendszám csak a többi adat...
Kösz tsanyi!
Gondolom a törzsköny is cserés így...
Lentebb már elmondta az illetékes. Egy országban élsz, ahol törvények és rendeletek vannak. Többek között ezek írják elő, hogy fehéren csak a tolatólámpa világíthat, a Te vasadon meg szerintem nincsen rükverc hátra pirosan világító helyzetjelző, és lényegesen erősebben világító , szintén piros féklámpa kell, pont.
miért?
Felejtsd el.
pirosan nem világít, féklámpa, e11.
Ha pirosan világít, és van benne 'E' jelzés, ill. féklámpa , akkor nyugodtan mehet.
Ha ezek közül bármelyik hiányzik, akkor is felrakhatod, csak magaddal b@szol ki, nem mással.
okmányiroda....rögtön kapsz másikat egy új forgalmival együtt némi készpénz ellenében.....
Helló!
Légyszi segítsetek:elvesztettem a rendszámom elég forgalmas úton,kerestük,de nincs.Mi a teendőm?Elég az okmányirodában rendeznem vagy a rendőrségen is be kell jelenteni?
Köszi
érzéseim szerint marad fehér. ne kötekedjenek másnak is elviselik a környéken akkor Nekem se baszakodjanak
Ki fog színtelenedni,valami nitrolakkot keress.
nemlehet leszedni a búrát, legalábbis eddig még úgy látszik.
akkor már inkább alkoholos fílc, és kivűlre, nem ?
bemázolod vörös körömlakkal, belül, és mehet! Átlátszóval !
ezt eddig is tudtam

csak érdekelt h a drága látós bűnözőket nemüldözős, hanemcsak utcánigazoltatósésbaszlatós rend Őreink általi kritériumoknak megfel-e de úgyláccik nem.