Szevasztok!
Lehet nem ide való a téma,de ez a leglátogatottabb fórum,talán sokan hozzá tudtok szólni,segíteni!
A hétvégén a jó időt kihasználva, gondoltam megmozgatom a gépet,sztem nem csak én voltam vele így!A lényeg,már hazafelé tartottam mikor egy kanyarban(kb70-80-al mentem amit nyáron kb120-al szoktam bevenni)láttam,hogy a tirpákja a szántóföldről felhordta a sarat és szépen ott is hagyta.Amíg lehetett fékeztem,de a hátulja szépen elindult,ugyhogy az árokba szépen beleengedtem a gépet.Szerencsére eléggé le tudtam lassítani,nagybaj nem lett.A moci az oldalára dölt lett egy-két karc rajta.A mögöttem lévő autós segítet kikecmeregni az árokból.Mit ne mondjak eléggé tele lett a gatya.A szépsége az egésznek,hogy a szántóföld sarkában,gondolom a tulaj az egészet végignézte a Pick up-jából,és szépen elslisszant.Mire kikászálódtam,már nem láttam merre ment!Ja és nem is sár volt az úton hanem tehénszar!
Kérdésem:ilyenkor utólag felelősségre vonható-e a földtulajdonos?!
Volt-e már valaki ilyen helyzetben?
Előre is köszi a segítséget,véleményt!
Csipogni meg brekegni nekem is szokott a mozgásérzékelős ajtónyitóval felszerelt benzinkutak, stb. magasságában is.
Lentebb már leírták, hogy a lézerDETEKTOR funkciónak nincs jelentősége - 0,2 sec alatt be leszel mérve . Egyébként igazad van.
ideiglenes kivonás lehet hosszú időre?
egyik ismerős külföldre megy dolgozni, olyan 3-5 évig
hogy érdemes ilyenkor kivonatni forgalomból a gépjárművet?
köszi!
mondjuk votmá oylan is hogy oktogonnál reggel fél8kor suliba menet meglátott a nyominger szembe haladva velem, satufék, 4sávot átfordul és lemeszelt egyből
ja, nekem is van simán klözlekedős vidim.. meg ginonak is. persze ha egy fekete gixerezren ülsz fekete cuccban, és még gőzölög a gumid, akkor lehet elgondolkodik a rend éber őre hogy hmm,, lehet nem fogasztási versenyben van..
Ezt pl. a napfényes Ukrajnában tudnád sikerrel használni (kocsiban nekem is van, nekem már behozta az árát), ugyanis nálunk leginkább K sávban mérnek kézi radarokkal.
A még működő magyar radarok tudomásom szerint Ku sávban működnek, "az ellen nem véd". Laser ellen meg blokkoló kell, az nem sokat ér, ha szól, hogy RADAR ALERT, mert olyankor már rég be lettél mérve
van nekem egy ilyenem:
ér ez valamit? amerikából kaptam, meg van egy másik is, szintén cobra de annak nem tudom a típusát, majd előkeresem teszek fel róla képet. Használható még, egyáltalán mit tudnak ezek. Ha valakinek van valami infója azt megköszönöm
Én se viccből ácsoltam a lézerblokkolóra két 10mm-es 250.000Cd-s LED fényágyút! 90-100-tól a sípolás hallhatatlan, a beépített fényeket meg körberöhögi egy zárlatos szentjánosbogár is.
Az enyémet észreveszem tűző napsütésben is. Mondjuk a blokkoló teszi a dolgát akkor is ha nem látjuk/halljuk de attól még szeretem tudni, hogy mi van. Radar ellen nem szerelkezek fel ugyanis azt csak jelezni lehet ráadásul zömmel csak dobozokban van, járműbe szerelve már csak a kevésbé frekventált szegényebb őrsök használják összesen 4-5db-ot az országban. A mérődoboz ellen meg a legjobb védekezés ha tájékozódsz a hollétükről.
Ja és igen. A Lézert JELZŐ készülékek szart se érnek, ha rád céloznak a lézerrel, 0,2sec múlva meg vagy mérve (vagy szénné égtél ha kísérleti teljesítménylézer volt )
Off: Biri! Állati a fényágyú, este megvolt a próbakör vele csak a kezem letört mire belőttem az ideális magasságot. (nem kis nőgyógyász-mutatvány a lámpaállító csavart tekerni)
Még nincs Cam csak jövőre .A balesetről tudtam,hogy bizonyíték lehet ,viszont ha csak gyanusít gyors hajtással,akkor sem nézhet bele .?Ez a személyes szöveg ,ez jól hangzik!Tehát fent lehet a motoron .Az hogy a km órát nem veszi nem érdekel,nem a GhóstRidert akarom móresre tanítani csupán bizonyos közlekedési szitukat szeretnék +örökíteni.Gyors válaszod+köszönöm .
Nekem is fent van, és ha jól sejtem pohinak is.
Egyrészt ne állítsd úgy, hogy látszódjon a km órád.
Ahhoz, hogy elvegye, belenézzen gyanú kell. Legalább bcs gyanúja, szerintem. Úgyhogy ha bele szeretne nézni akkor azt kell mondani, hogy személyes tartalmú felvételeket tartalmaz........miért, volt már rá példa, hogy bele akartak nézni?
Más az, ha baleseted van. Akkor bizonyítékként használhatják ellened, de akkor is csak ahhoz a balesethez. Szerintem.
Sziasztok lenne itt 1-2 kérdésem az itt jelenlévő nagy tiszteletű rendőr urakhoz. Ha a motor tankján bekapcsolt állapotban kamera van amit igazoltatáskor ugyi szemet szurhat a rend őreinek,ők foglalkoznak ezzel ,tehát :1Fent lehet a motoron ?2ellenőrizhetik a felvételt ami ugyi mutatja esetleg szerény sebességemet ?3 ha a motor oldalára van felszerelve és bele-bele néznek akkor ugye csak az tat láthatják,hogy ugye inkább csak én előztem ill esetleg letoltam az útról 1Veyront na jó akkor 1M5-Schnitzert(volt rá példa) ugye ezt elég nehéz kihazudni ?szó-szó tehát S.ggbe K.rhatnak ezért? Jövőre szeretnék Camot használni ezért van buta kérdésem, válaszotokat előre is köszönöm és ne kíméljetek csak az igazat!
Lehet nem ide való a téma,de ez a leglátogatottabb fórum,talán sokan hozzá tudtok szólni,segíteni!
A hétvégén a jó időt kihasználva, gondoltam megmozgatom a gépet,sztem nem csak én voltam vele így!A lényeg,már hazafelé tartottam mikor egy kanyarban(kb70-80-al mentem amit nyáron kb120-al szoktam bevenni)láttam,hogy a tirpákja a szántóföldről felhordta a sarat és szépen ott is hagyta.Amíg lehetett fékeztem,de a hátulja szépen elindult,ugyhogy az árokba szépen beleengedtem a gépet.Szerencsére eléggé le tudtam lassítani,nagybaj nem lett.A moci az oldalára dölt lett egy-két karc rajta.A mögöttem lévő autós segítet kikecmeregni az árokból.Mit ne mondjak eléggé tele lett a gatya.A szépsége az egésznek,hogy a szántóföld sarkában,gondolom a tulaj az egészet végignézte a Pick up-jából,és szépen elslisszant.Mire kikászálódtam,már nem láttam merre ment!Ja és nem is sár volt az úton hanem tehénszar!
Kérdésem:ilyenkor utólag felelősségre vonható-e a földtulajdonos?!
Volt-e már valaki ilyen helyzetben?
Előre is köszi a segítséget,véleményt!
akkor csak véglegesen lehet kivonatni, majd miután kell, vinni nkh műszakira? új rendszám új forgalmi stb?
Lentebb már leírták, hogy a lézerDETEKTOR funkciónak nincs jelentősége - 0,2 sec alatt be leszel mérve . Egyébként igazad van.
egyik ismerős külföldre megy dolgozni, olyan 3-5 évig
hogy érdemes ilyenkor kivonatni forgalomból a gépjárművet?
köszi!
ha aszondja hogy radar alert akkor bemértek? mert néha cispog meg brekeg
A még működő magyar radarok tudomásom szerint Ku sávban működnek, "az ellen nem véd". Laser ellen meg blokkoló kell, az nem sokat ér, ha szól, hogy RADAR ALERT, mert olyankor már rég be lettél mérve
van nekem egy ilyenem:
ér ez valamit? amerikából kaptam, meg van egy másik is, szintén cobra de annak nem tudom a típusát, majd előkeresem teszek fel róla képet. Használható még, egyáltalán mit tudnak ezek. Ha valakinek van valami infója azt megköszönöm
Az enyémet észreveszem tűző napsütésben is. Mondjuk a blokkoló teszi a dolgát akkor is ha nem látjuk/halljuk de attól még szeretem tudni, hogy mi van. Radar ellen nem szerelkezek fel ugyanis azt csak jelezni lehet ráadásul zömmel csak dobozokban van, járműbe szerelve már csak a kevésbé frekventált szegényebb őrsök használják összesen 4-5db-ot az országban. A mérődoboz ellen meg a legjobb védekezés ha tájékozódsz a hollétükről.
Ja és igen. A Lézert JELZŐ készülékek szart se érnek, ha rád céloznak a lézerrel, 0,2sec múlva meg vagy mérve (vagy szénné égtél ha kísérleti teljesítménylézer volt )
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Off: Biri! Állati a fényágyú, este megvolt a próbakör vele csak a kezem letört mire belőttem az ideális magasságot. (nem kis nőgyógyász-mutatvány a lámpaállító csavart tekerni)
Olyan nincs, hogy szabálysértés gyanúja
Egyrészt ne állítsd úgy, hogy látszódjon a km órád.
Ahhoz, hogy elvegye, belenézzen gyanú kell. Legalább bcs gyanúja, szerintem. Úgyhogy ha bele szeretne nézni akkor azt kell mondani, hogy személyes tartalmú felvételeket tartalmaz........miért, volt már rá példa, hogy bele akartak nézni?
Más az, ha baleseted van. Akkor bizonyítékként használhatják ellened, de akkor is csak ahhoz a balesethez. Szerintem.