Hát ha nekem ilyen alkoholszondát építenének be az autómba Pohi Nyílván telelenne a csomagtartó józanúl felfújt lufival...
Úgyhogy akármilyen csont-hotton is el bírnám indítani...
Nem annyira rafkóssak ezek a finnek mint gondolják...
ja én is így vagyok vele hogy elviselem elég messzemenőkig ha engem zavarnak cserébe elvárom hogy legyenek velem is toleránsak ugyanennyire. azt aannyi
Nyilván a bácsi másképp mondaná, én nem ismerem az ő oldaláról, ő meg az enyémet. Fura módon mi nem jelentettük fel a szembeszomszédot, amikor nyáron hajnali hatkor bontották a tetőt a munkások, ami hangos volt, de később a meleg miatt nem lehet.
Többet nem zaklatom a hapsit, kell a fenének birság, meg feltételezem a rendőrök sem szeretnek foglalkozni ilyen piti ügyekkel.
Ne vagyok én rossz gyerek, sőt angyal vagyok
Ilyen e:
akkor menjen ki az elkerülő útra is sztrájkolni,meg mindenhová,ami behallatszik az ablakán.
hülyeség
ebben a történetben nem az a baj,hogy vki szólt,hogy zavarják,hanem az hogy nem is zavarták...
szerintem
Felénk is mondták, hogy nézzük a motorosoka meg az autósokat az elkerülőn mert ott szoktak gyorsulni (persze forgalom semmi.) Megjegyeztem, hogy inkább ott mint a belvárosban, valamint nincs a szememben sebességmérő. És ennyi......már nem is kellett arra járni.
Egyébként ilyen esetekben nem a rendőrök mennek oda maguktól ha nics ott rendzavarás, hanem a sok állampolgári bejelentés miatt küldi őket oda az ügyeletes vagy más parancsnok. Szóval az állampolgár az állampolgárnak a csesztetője a rendőrséget használva eszközül. Szerintem.
Ez is egy megoldás.
Mikor én voltam akkor csak beszélgettünk, nem volt semmi kötekedés. Központilag van kiadva hogy ki kell menniük megnézni miért vagyunk ott... nemtudni miért.
Mikor autóval voltunk akkor meg csak annyit kértek hogy a kukákra vigyázzunk.
ilyen hely nekünk is volt ahová feszt kijártak ,de minek.egyszer meguntuk és mondtuk elvtársnak ,hogy most bemegyünk 18 an a kapitányságra és megmondjuk hogy elfogadtatok fejenkét 20 rongyot amiért békénhagytok.aznap már nem jöttek....másnap sem..
Felénk is van én is szoktam ott körözni gumit takarítani bukócsőig, sajna a motorosok szétrebbennek ha meglátnak.......nem szeretnek a sas közelében lenni a kicsibék pedig nem zavarnám ám el őket
Én leírtam a jogi oldalát meg a véleményem Ha megfogadja ok. Természetesen az emberke hozzáállása sem normális a leírtak alapján, de én csak akkor mondanék róla véleményt ha az ő verzióját is hallanám az ő szájából. 2 ember konfliktusakor gondolom sejted hányszor mondták el ugyanazt.......természetesen 1x sem.
te magyarázod pohii, azt mondtam hogy ha megkérnek, mert TÉNYLEG zavarok akkor sima ügy. ŰInkáébb ot ta gond hogy nálunk túl sok az önkéntes rendőr (mondjuk másfelé is állítólag ), meg a kultúra hiánya. Én úgy vagyok hogy akármi van elsőre modnom normálisan ha az aki zavar NEM tudja hogy éppen engem mennyire zavar. Más kérdés ha valkai tudatosan paraszt, pl gumitéget hétvégén este a ház előtt na az parasztság, vagy cigit dob ki a lámpánál az ablakon, nyomorodjon meg midnen oylan rohadék is, na azt én se normálisan kérem meg. Mint csóri Tyt-ék az aldi parkolóban hogy állandóan rájukhíjják a zsarukat, hol fordulgassanak a töm körül az úton? 50-nel megtehetik éjjel napapl, nem parkoló, közút
Engem meg az ÁVÓ-zás zavar, mert általában nem megfelelő inteligenciájú emberektől hallom, akikkel ha elkezdek beszélgetni nem tudnak ész érveket logikus magyarázatokat adni, csak a médiában hallott mondatokat meg a "mónika" meg "joshi" szintet megütve szajkózzák ugyanazt....
Én is így gondoltam!
Pohi köszi neked is! Tréler nem kell itt vagyok a vizsgabázistól nem messze :)