Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen lenne....hát bakker nemvolt csak fehérbe
Na látod, mennyit okosodtál?
Miért , fehéret vettél? Ugyanaz van pirosban is!
diódát nem kell, mert az maga a led, ellenállást viszont kötni kell az áramkörrbe mert az nincs a lámpába
Gondolom természetesen a búrán belülre gondolta.
akkor most fujjam le pirosra ? omfg
A működéshez be kell építeni egy stabilizátort, mert a led érzékeny a túlfeszültségre.
Alkalmazkodik a KRESZ a szokásokhoz vagy mifene? Ha ez így megy tovább még a végén a járdákat is jó helyre teszik.
Hátsó lámpa fehérben? felejtsd el. Csak a hátrameneti lámpa adhat ki fehér fényt hátrafelé . Maradj a pirosnál.
Egy a lényeg. vannak ma már olyan nagyfényerejű LED-ek , ezek fényereje bőven elég . Előny: A harmatgyenge világítótekercset nem terheli, mert az áramfelvétele 1/10-e az izzónak, több áram marad az első lámpának.
Na, januártól lehet használni a buszsávot, illetve legálisan előre lehet csorogni a sorok között motorral! Érdemes elolvasni: http://href.hu/x/aoxw
valahogy sejtettem

énis hallottam már eztis hogy mivel gyári állapot szerint van rajta féklámpa, ezért a gyári állapotnak megkell felelni a világításnak is.

viszont láttam már nem 1 olyat amit ilyennel használnak, és nemtudok róla h baja lett belőle
A Simson is segédmotor, és van rajta féklámpa , és irányjlző.
sziasztok. lenne 1 kérdésem : segédmotorra rakok ledes hátsó lámpát, mégpedig fehéret. segédmotornál elvileg úgy van (tudomásom szerint) hogy nem kötelező a féklámpa, csak a helyzetjelző. erről ti mit tudtok ? kötözködnének a zsernyákok?:D
"Csak semmi sex" Meeer ijjenek vagytok , semminek sem nézitek a "jó" oldalát!
...én rk-sat kérnék ha lehet
Csak semmi sex . Egyszerűen forgalmi el, kamurendszám el és viszont látás, meg egy feljelentés természetesen .
Ha utoléred... De akkor lesz ám fülön fogás, földön húzás meg zsanettügy
Ha az említett összeget kiperkálod, minden további nélkül! Aszem ZX-12-nek már láttam ZXR-es rendszámot, illetve egy R1-nek YZF-est
Lehet motorra nem U-val kezdődő rendszámot is kérni?
Igazit akart
Amíg nem találkozunk csak addig
A veszek rá egyedit azt is jelentheti az esetedben hogy bemész a Homasitába vagy valami autós boltba és veszel neki egy ilyen giccses ("fékút vége")vagy valami hasonló feliratú vackot,ugyanis gondolom abban nem eggyeztetek meg hogy az hatóság álltal kiadott rendszámtábla kell legyen
Nem kell neki ő mondta
Én még nem láttam motoron, de az is kivitelezhető sztem. Az egyedileg előállított rendszámtábla - ennél a betűk száma 4 vagy 5 lehet - ennek a díja emelkedett leginkább:
kerek 99 ezer forinttal. Az új díj 435 ezer forint.