Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor leszel nagy sz..ban ,ha 5betú-1szám kell neki
A sógorom vett egy motort, és én nagy könnyelműen azt mondtam, ha ez kap rendszámot, veszek rá egyedit .
Ezért kérdeztem.
Párszáz forint... fényvisszaverő kék és fehér, sima fekete és sárga fólia, szike, kis kézügyesség és az van rajt amit csak akarsz
minek úgyis felhajtod?
Köszi!
Ha ennyire occó, akkor nem is kell!
Óccó!
Mivel 3 betű és 3 szám, ezért egyénileg kiválasztott rendszámról beszélünk. Most Okt. 1.-től drágult 25.950 forinttal, így 112.450 Ft.-ba kerül.
Hali!
Egyedi rendszám 3betű-3szám, mocira mennyibe kerűl?

Köszi!
Na igen, semmiféle tanusítványom nincs róla. Csak benne az E, meg van hozzá hangtompítóm. Viszont sztem németbe adak hozzá, mert kell a TÜV vizsgánál...
"OLBERNHAU CAMPTOURIST"/CAMPING UTÁNFUTÓ/-ez szerepel a forgalmiban.
Az NDK csodálatos terméke,ráfutófékkel+egyéb luxussal
Csak hát mostanság nem járunk kempingezni.
Ma voltam müszakin autóval, és NKH-t kérdeztem ez ügyben.Vizsgáztató azt mondja öket nem zavarja a felépitménycsere,ha az alvázszám eredeti állapotban marad és a rakfelület nem nagyobb az eredeti méretnél.
Gondolom egy "Skif"-ről van szó. Végül is.....szerintem a kutya nem veszi észre és így nem is szól érte......
Üdv.Pohi!
Camping utánfutó.Levenném róla a sátras felépitményt és csavaroznék rá hagyományos rakfelületet,vagy motorszállitó sint.
A megengedett terhelést betartva használnám. F.1:500kg együttes tömeg a forgalmi szerint.
Legális?
Mire számithatok a részetekröl közúti ellenörzés esetén?
Jobbulást!
Ez van
nem -ezt akartam,hanem ezt= .
köszönöm az infókat ,széles utat jó tapadást . a lámpát meg kettévágom és beletoldok 24centit .
Nem szabályos természetesen

Irányjelző lámpára vonatkozó további műszaki feltételek

63. § (1) Járműre csak jóváhagyási jellel ellátott irányjelző lámpát szabad felszerelni.

(2) A 4,60 méternél nem hosszabb és 1,60 méternél nem szélesebb mezőgazdasági vontató és lassú jármű első és hátsó irányjelző lámpái egyesíthetők, vagy egy lámpatestbe csoportosíthatók, ha a lámpákra vonatkozó láthatósági követelmények így is teljesülnek.

(3) Az irányjelző lámpák átvilágított felületének külső széle a jármű legkülső pontjától 0,40 méternél távolabb nem lehet. A különböző oldali irányjelző lámpák átvilágított felületének a belső szélei egymáshoz

a) oldalkocsi nélküli motorkerékpár első irányjelzői esetében 0,30 méternél,

b) oldalkocsi nélküli motorkerékpár hátsó irányjelzői esetében 0,24 méternél,közelebb nem lehetnek; az oldalkocsi nélküli motorkerékpár első irányjelzői a fényszóró átvilágított felületének széléhez nem lehetnek 0,10 méternél közelebb.......stb.
köszönöm a gyors választ .nagyon jól látható még nappal is ,még annyi aggaszt,h a hátsó lámpába épített index az szabványos-e .az irányjelzők között kellene lennie valamennyi előírt távolságnak?
Ha jól látható az általuk adott jelzés akkor gondolom nem. De nem is ez a fontos, hanem, hogy a többi közlekedő észlelje.
Szia. szerinted számíthatok valami büntire a rendőrbácsiktól ezekért a cuccokért? E-betü van bennük. .
Tompítót adnak a E nélkülihez is,nincs is ezzel gond...
ezek szerint neked is illegalis a cucc "old meg"
Nekem a yoshihoz van tompítóm....és megkérdeztem anno a yoshimura-hungary-t (Én nem itt vettem), hogy benne van e az "E" betű.

Erre az volt a válasz, hogy szabványos tompítóval árulják, de az E-t nekem kell megoldanom...
... tényleg,van egyáltalán valakinek tanusítvány legal dobjához?
nyakamat rá,hogy nem sokan rendelkeznek vele
Valakinek csak-csak akad egy tanusítvány,lemásolom...
Ha van betü,meg papír,nem hiszem,hogy még ezek után rángatnának. Ma tudtam meg,hogy a legal dobok is akkor teljesítik a megengedett normát,ha bennük van a tompító,ha ezt kiveszed,máris több a decibel.
Beszélik,hogy Osztrák hatóságok erre utaznak,ha nincs tompító hívhatsz motorszállítót,mert lábon nem engednek el.
Azt akarom ezzel mondani,ha beszerzed a gravírt,egy furuját,még a vizsga is lehet megoldható.
Hát igen, de olyat honnan szerzel? Ha berendelnek vizsgára, mert hangos akkor úgyis lebuksz az NKH-nál sztem. De legalább addig nem veszik el a forgalmidat mert van E betűd

Téleg mi van akkor ha van e betű és berendelnek mert hangos viszont nincs papírod róla? De ugye készül fénykép stb. akkor a sportdobbal kell vinni vizsgára gondolom, vagy esetleg lehet a gyárival?
Lehet lessz kivitelező,ha működik jelzem!
Viszont van valami papír,tanusítvány vagy mi,olyat kellene még szerezni,és teljes az öröm.