Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plsu a bérbeadós cég hogy ki után hogy smit fizet az csak akkor derül ki ha valami van most hogy biztosítózok ne tudjátok mg hányszor van hogy kiderül hogy nem is fizették utána a tb-t, meg nem volt nyp-ba beléptetve sem.. úgyis spórólnak annyit hogy ha bünti van akkor nem para vagy nem is fizetik ki. a csóri meg csak pislog hogy nincs pénz a nyugdíjszámlán. ciki.
azér modnom, ha nicns svindli már minnyá nem oylan érdekes
mi vagyunk a cégnél cirka 50en
ebből a saját 10 ember, a többi bérelt
saját kap hivatalosan 90nettót, a béreltek minimálbérrel 120at
ismerem az egyik bérbeadós ügyintézőt attól vannak az adatok
220 pénzért bérlik az embereket (kicsivel több mint a mi bruttónk+adók) de ebből 10 pénz vissza van osztva az ügyvezetőnek
szóval miért is divatos a dolgozó bérlés?
ráadásul ez egy állami cég kft-jének a kft-je
szóval nem egyszerű.....
egyszerűen nem értem baszod hogy mitől érné meg akkor a kölcsönző cégnek kiadni embert ha még oclsóbban adja mint a másik helyen a foglalkoztatás léenne.. itt valaki vagy svindlizik vagy szarul jár..
Én ideális esetet vettem alapul, nem azt, h ki kinek a kije...Így természetesen szó sincs árversenyről...

Nem akarok vitatkozni, de állandó munkánál térül meg a leghamarabb a kiszervezés , felvéte, ha rendes áralkut kötött a cég, és nem apuka lánya a kölcsönzőcég feje...

A köztévénél nem nyereséget kell termelni.Elvben igaz lenne, de.Pazarolni ész nélkül, mint régen, 90 előtt?Az a gazdasági konstrukció megbukott.Nem kell szociális alapon többezer embert foglalkoztatni, lásd BKV, MÁV...Akkor ha nem kell nyereséget termelni, miért kényszerítik a földhivatalokat, rendőröket, stb. pénztermelésre/minél több beszedésére?

Mind1, nagyon elmentünk a témától .
a köztévénél meg nyílván nem nyereséget kell termelni, mint ahogy a tömegközlekedésnél sem.. ezek is (a kívánt népcsoport behelyettesíthető, aki zsidókra gondol az náci csakmondom) agymosások, amikkel a még drágább manővereket magyarázzák. a nagymamaám meg tapsol hogy na, akkor mostantől még az is jó lesz
jóbarátokban gábor
ha állandóan van munka akkor hogy lehet olcsóbb? minden kiszervezésnél ugyanúgy kifizeted amibe a munka kerül PLUSZ a másik cég nyereségét. Ezt lehet gazdasági meg istentudja milyen agymosott maszlaggal megmagyarázni, akkor is így van. És most nem arra gondolok hogy havi 2hónapra kell csak oylan szakember vagy nemszakember, hanem rengeteg cég hosszútávra bérel munkaerőt.. ja, hogy ha mögénézünk kiderül hogy av ezérigazgató lányáé a kölcsönzőcég? mint asszonyéknál?
Bear, s meg sem próbáltad?Mondjuk ez szép dolog, h ilyen is történik, de vajon hány esetben sikálják el, magasrangú rendőröknél?

Tudod esetleg a fórumnevét az mtv-snek?

Kétszer annyi percnyi anyagot vettek fel mint a kereskedelmi tévék.A többsége az anyagoknak, viszont soha nem emgy le adásba...Ez szerintem pazarlás.Ha így nézzük a kétszer annyi munkához tényleg kell ennyi ember.De a hatékonyság?Azzal mi lesz?

Outsourcing olcsóbb sokszor...
engem boxkesztyű miatt is engedtek má el meg mikor a BRSZKI-nél versenyeztem azt is szerették.
most lehet úgyis mondnai hogy 1600+ fő, és mind saját alklmazott a takaírótól az igazgatóig, vagy kipasszolhatnák a melót munkaerőkölcsönzésre, ahol kifizetik a bérnyi pénzt, plusz a kölcsönző nyereségét is, és akkor jobb lenen hogy hát csak 200an dolgoznak itt.. persze muhaha. amúgy van MTV-s itt a fórumon, és látástól vakulásig dolgozik, állandóan bennvan napokat, biztos me annyi felesleges ember van
nem lehet elintézni, még magunknak sem.
a monnyuk nem lehet rossz móka annak lenni..
az R rendszám VPOP-s....
A lovasrendőrnek a tüntető tömegbe vágtázni, szemet kilőni, félholtra verni, azonositó számot leszedni, ez mind jogszerü volt, akkor lesötétitett civilótóból geciskedni hogyne volna az

Tudomásom szerint ez a megoldás nem felel meg az előírt műszaki feltételeknek.
Amikor a KPM. vagy az igazoltató rendőr lekapartatja igazoltatáskor a fóliát nembeszélve a műszaki vizsgáról,akkor ők sem vehetnének rész a közlekedésben ilyen járművel.
Igen nekik lehet!
Jó a kérdés!
A tökig lesötétitett fehér octavia-ra gondolsz?
Egyébként,biztos erre is van "magyarázat" nekik miért szabad...
Azé mert csak!
meg megkülönböztető jelzés nélkül mehet buszsávban?
Kérdeznék:
A rendőrség által használt "civil" ill. "R"-es rendszámú gépjárműveknek van-e mentességük a civil járművekre vonatkozó követelmények alól?
Pl:Rendőrség által használt járművek vezető és utasoldali ablakának fóliával történő teljes lesötétítése.
Tudomásom szerint a gyárilag szinezett oldalablakra semmilyen fóliát nem szabad felhelyezni,kivétel a hátsó ajtók ablakai.
Egy sima kis kyo is elég. Télleg sok a vakriasztás bankok-benzinkutak smarketek előtt, de jómessziről kiszúrja a trafiskocsit, meg a fixeket is.
Bel 945I
Azt már nem is az enkáhá csinálja ? Eddig a poliszt csak aszisztálni láttam ilyen méréseknél.
elnézést a hibákért

szabad kérdeznem milyened van?

meg ugygondolom, h a vakriasztás nem ojn kellemes de azért nemkell fizetni inkább azt tartom szemelőtt, h mindent jelezzen, és legfőképp időben!
utánnaolvasgattam, h magyarországon miket használnak (sajnos ettől nemjutok előbbre), meg azt is, hogy mi hogy működik, csak arra nem találtam választ: ha te fogod a radrt, az "üvegen lévő kis pontot" az alanyra irányítod akkor abban a pillanatban kiirja a sebességét vagy kell neki 1-2 másodeprc?