Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ha a "radarat rád irányíccsák" akkor már baj van!
Nekem van detektorom,nem a gagyi féle, de sok a vakriasztás!
Bár már mentett meg párszor... Ha most vennék,tuti valami rendes blokkolót vennék!
Fogalmam nincs nálunk most a súlymérés a "STAR", meg SCS és FAMA III van nálunk, más nincs.
mit szólsz a lézer- radar detektorokhoz?

arra vagyok legfőképp kiváncsi, h oké, jelez. de van-e arra időm, h lassitsak? szal epp, h rámirányitsa a radarat már rögtön mér is vagy van kis időm?
5 fok lefelé 30 fok felfelé

Nem tudom hogyan mérik ezt helyszínen mert én ilyet nem teszek, de ha mérném akkor sík terep, vizimérték és szögmérő + fénykép.
A szépsége miatt csináltam, meg nem fordult a fejemben, h ezzel 1-3évig tartó szab.vesztésre vagyok jogosult .

Amúgy, eddig csak normális rendőrrel találkoztam az utakon(!), nem foglalkoztak vele.Ez a kettő meg richtig...
erre mondják hogy járni jár csak nem jut
Állt a nyáron egymás mellett két motor, kettőnk motorjaenyém meg az ismerősömé. Honda, és Kawa.mindkettőn gyári rendszámtáblatartó.
és tizedmilliméterre azonos a dőlésük. Tanulság: Békén kell hagyni .Ne dugd oda a segged, és nem leszel megdugva.
Érdekes dolgokat mesélsz...Nem semmi dolgok kerülnek felszínre.Lehet, h hülyeségeket írogatok, de legalább felszínre kerül a sok eltakargatott dolog .

Lehidalok, h milyen infók látnak napvilágot.

87%?Úristen, ez valós stat?Mennyien lehetnek bent, ha a maradék is terrorizálni tudja a békés többséget?

Mint kolléga simán elintéztethetted volna a gyorshajtást, nem?Előkapod az igazolványod azt helló.

Tudom, h mekkora gáz van az állami szférában...Minden befolyik a közösbe, mert megy imf hiteltörlesztésre.Ezért a Földhivatalok, Rendőrség, stb. bevételkényszerben vannak.Mint a versenyszférában.Ami agyrém.

offtopic: láttátok, h az mtv-nél 1600+ fő "dolgozik"?

Tettem egyébként jót is, vízmértékkel meg állítható szögmérővel belőttem 30fok dőlésszög alá a rendszámtáblát, most annyi a para, h ha berugózik és a kerékbe belekap azt megszívtam...
Nekem van egy javaslatom. Minden politikus feleségestől, kiáll a türelmi zónába és megkeresi a hiányzó összeget.Sőt, ha a köpködésért kérnek pénzt,akkor duplája be fog folyni.
Biztos elmondják majd a legközömbösebb utolsó hülye járőrnek is , h mostmár aztán télleg szarrá kell birságolni az összes közlekedőt, mert érdekelt vagy benne .
tudo, papíron jól néz ki, adtunk a rendőröknek sok pénzt..az, hogy ez nem fog soha befolyni, és bedől a költségvetés májusra a kutyát nem érdekli.
Mi a picsa? Igy eldöntöték ,h jövőre 17csilliárd birságot szednek be mindegy ,h kitől és hogyan.
jutalom? Én 4 éve kaptam 50.000-et.....túlórapénz? Két hete már csak külön igazgatói engedéllyel annyira nincs pénz. A bírság összege nem hozzánk folyik be, hanem a nagyba. Majd jövőre kapja a rendőrség, de azt is úgy, hogy idén befolyt 9 milliárd, jövőre beterveztek 17-et.
az általam becsukottak 90%-a roma. A börtönökben ülők 87%-a. Ne ítélj úgy, hogy nem tudod, miről beszélsz.
Én is beleszaladtam a trafiba tegnapelőtt, kocsival, 30 rongy. Szarul esik, nagyon nem hiányzott, a "kollégák" igazi paraszt módjára viselkedtek, de nem kezdek el sírni, hogy miért nem a betörőket kergetik.....az a parancs, mértek. Én meg gyorsan mentem, tény.
Azt tudtam, h az államigazgatásban ez megy, nade már a zsaruknál is?...

Nem az utca rendőrét kell szídni, emrt nekik a parancs az parancs...Dehát...Mind1...

Mindig a gyengébbel mernek csak parancsot teljesíteni?!Klasszikus téma: a cigányokat mé' nem vegzálják?Vagy a magasrangú szülők gyerkőcét?Stb...

Csak puffogok , h mindig a legkisebben verik el a port.

Szavazni meg of course el kell menni.Bár kétlem, h bármi is változna...De nem megyek bele.
meg a szopatás ha cserélni akarsz, állománygyűlés előtt tuti éjszakás leszel és 1 perc pihid sem lesz
1000 ellenőrzés minden munkádban stbstbstb
szóval...... lehet szopatni mindenkit..... még sok ész sem kell hozzá
Nem lesz túlórapénz, meg prémium! Ez NEM BKV !"Azt már nem is lehet elképzelni, hogy minden közlekedő szabályos?" Szerinted?
Ezt most nem értem, ha nem szedik be a kiadott utasítás szerinti pénzösszeget az őrsön megkorbácsolják Őket vagy mi? Azt már nem is lehet elképzelni, hogy minden közlekedő szabályos? Most nem a túlzásokra gondolok, csak úgy általában.
öccázezeré eladó a motorom
lakot területen kívül nem lesz több fotó!
100%
olyan 95 a vége jelenleg
""mert utasításra elvárják tőlük a pénz, amit be KELL szedniük.....sajnos ez van" Nem az út szélén álló rendőrt kell hülyézni. kiadják a parancsot,amit neki végre kell hajtani. Nincsen melléduma, meg kifogás. Aki volt katona, annak ezt nem kell magyarázni . Aki meg kcsög és nem, annak hiába is mondod.Jövőre még ígyebbűl lesz!Januárban már megadott összeget kell beszedniük. El kell menni szavazni, tavasszal,hogy valami változzon végre.
ott a pont Gino...
akkor egy másik igazoltattásnál ugye én átépitettem egy kicsit a gépemet és a fejidom belsötakaroi nem voltak még fent és nekem ott megy be a gyári levegöhütés csővei és nézzegeti körbe a vassamat és megkérdi ,hogy minek azok a csővek oda mondom neki hogy minek és néz hülyén de asztán nem firtatta tovább hála isten lassan ugy lesz komplet müszaki vizsgát csinálnak az ellenőrzéskor
mert utasításra elvárják tőlük a pénz, amit be KELL szedniük.....sajnos ez van
komolyan mondom amit mostanság már müvelnek az már tul van a normálisság határán aszt keresik mibe tudnak belekötni bezeg régen 94töl kb 98 ig sisak nélkül müszaki nélkül motoroztunk mégsem baszogatak ennyire bennünket vagy ha megálitottak többet nem akkarok veled találkozni meg ilyesmi (vagyis erre mi felénk) most meg szó szerint viszked a tenyerük és azon jár csak az eszük mibe tudnak bele kötni meg jól kibaszni a másikal csak aszt nem értem ,hogy mért jó ez a lelküknek