Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

előző hszt vonom, megnéztem a képidet! tényleg látszik minden... gecik voltak!
Lenne egy kérdésem! Lámpás kereszteződésekbe épitet trafi, illetve piroson átmenés figyelésröl valaki tud valamit, vagy haloot olyanrol aki látta hogy halloták hogy valaki ezért kapott már csekket?

másik. zs2 a rendszámod állásra arra gondolsz hogy az ülésed alatt van? (már ahogy a prof képeiden elnézem) Mert nem beszóni akarok, hisz az én rendszámom is megvan hajtvfa, szigoruan csak a dizájn miatt, és akárhonan leolvasható (de igyis votl már belle bajom) de amikor az emberünk berakja a lengővilla és a kerék közötti öszeéréshez a rendszámot, azt ha megállitjákl biztos hogy megbüntetik! És erre szerintem az ülésalatti is vonatkozik. Ha csak dizájn miatt csináltad máskor ne állj meg! Ha meg azért csináltad mert nem állsz meg akkor msot se álltál volna meg. Feljelentésröl meg annyit h pl ha hajtva van, a rendszám, akkor a helyszinen orvosolható problémákért nem büntethet meg max wau wauznod kell és ugrálni mint egy nyuszi majd közbe viszahajtani a rendszámot, és cserébe nem kapsz csekket!

Am eddig a legjobb egy supermotos votl akinek egy madzagva kötve lobogott hátra a nyakába a rendszám! :D na azt se sok trafi kapja le vagy ha igen, az indulhat egy fotopályázaton!végül is ha megáll látszik a rendszám! :)
Tehát, hiába mondtam nekik, h ez nincs felhajtva (mutattam az undertail rendszámtábla "fülét") és, h ha lejjebb hajtom, akkor a csodás magyar útjainkon berúgózva simán visszahajlítja nekem a kerék a rendszámtáblám és az bizony drága lenne...

Két képet csináltam.Egyet oldalról, egyet hátulról, alacsonyan.
éps ha az uccsó kérdésedet megkérded, akko aztán fel vannak háborodva mint a kurvaisten. fasszopók. (ja bocs, -és most képzeljétek ezt el kis tájszólással- háá, de nemtunk mitteni, ez a paracs, mi legszisebben azokat néznénk, há mink nem félünk tőlük ám, meg pénzt se kapunk/nak(a vezetőink) )
A péntek 13 nekem nagyon bejött.Konkrétan 10k helyszíni bírságba fájt ez a gurulás...

Semmi másba nem tudtak belekötni, mint a rendszámtábla állásába.Két gyógyegér volt akit nem tudtam meggyőzni sem megkenni.

Ilyenkor mit lehet tenni?Ti mit tennétek?

Nekem a 10k helyszínit vagy a feljelentést ajánlották fel...Mivel nem tudom, h utóbbi mivel jár, így az előbbit "hoztam el".

Nincs jobb dolguk ezeknek a férgeknek!

S nem vicces érzés, mikor szirénázva villantanak le...Cigány fémgyűjtőket szakadt platóssal mé nem csesztetik ezek a férgek?
És az autóval közlekedőknek?
1 motorosnak.?
Sziasztok csak 1 kerdes ezen az oldalon miert csesztetik az autosokat.en nemet o.ban elek itt mas a kozlekedesi moral,de kb.18O-al varosan belul (ez ma tortent) miert kell menni?ß
Oksa:blaszlo80@mailbox.hu a címem.Előre is köszönöm a válaszod
Szia!

Válaszolnék, de nem adja be az e-mail címed....csak azt, hogy "László"....oda meg nem tud levelet küldeni a rendszer ugye....
Pohi!
Írnék neked egy rövid pü-t mélben.Kéne egy kis szakmai segítség.
"nekem volt félév is meg egy év is, de sosem vizsgáztam újra" Láccik láccik !
Én is úgy tudom, hogy javító-nevelő tanfolyamra és új vizsgára csak akkor kell menni ha a határozatban kikötik. Javítsanak ki a kedves szervek ha tévednék.
nekem volt félév is meg egy év is, de sosem vizsgáztam újra
Én is így tudom.
Nem kell újravizsgázni? Úgy emlékszem félévnél hosszabb eltiltás, = újravizsga! Jendőj bácsik válaszoljatok!
Sziasztok! 1 hónapja kb elkaptak a rendőrök, mert jogsi nélkül vezettem. Megbüntettek 62.000 forintra és 1 évre eltiltottak a vezetéstől is. Én kicsit túlzásnak tartom ezt a büntetést, de mind1. Amúgy a jogsiból már csak az eü hiányzott. Azt akarom kérdezni, hogy 1 év múlva előröl el kell kezdenem mindent? Vagy megkaphatom a jogsimat most csak nem használhatom?
Amíg az orvosi, addig.
faternak is azt adtak
augusztusban volt aztán februárig lett érvényes
dec28án jár le azért kérdezem....
Én nemrég csináltam az orvosit, azzal új jogsit kapsz, tudod a kártya-formájút. De egyelőre ne foglalkozz a jogsival mee menni sem tudsz beee !
jogsi hosszabbítás hogy megy?
egy időben az volt hogy születésnapig lesz az érvényessége (faternak pár éve így volt)
nekem december végén jár le, ha idén csináltatom akkor 2019 7 hóig, ha januárban akkor 2020 7 hóig lesz érvényes?

vagy ez már megszűnt? aztán addig a dátumig lesz érvényes amikor csinálták?
Vigyázni kell Bakonygyepes korzetében , nagyon cseles zsaruk vannak arrafelé!
Cs. mindenkinek
Ma vidáman autóztam a 8-ason Ajka felé és a lesötétített astrás barátaink ujabb trükköt eszeltek ki( félreáltak a leálósávaban ,aztán úgy parkoltak hogy közben ment a világítás és jobra irányjeleztek)
A dolog annyira jól sikerült hogy engem mikor lasítottam ész nélkül ledudáltak és vagy 3-man életre halálra lelőztek hát lehet csekk lesz nekik a vége
mélyre kellett...... talajvíz vagy 5 méternél van
Mindig ez a kapkodás!