Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert 10 éve ástam
Vigyázz el ne hízd magadat !
Miért nem kérdeztél B+.20 m 10mm-es betonvas leásva,pl:vizvezetékárok, vagy a kábel mellé.
árammal mekkorát coptam anno......
földnek a rudat úgy vertem le hogy ástam egy 1,5 méteres lyukat abba toltam le a a vasrudat, aztán ki kellett venni mert valamiért nem tetszett az átvevőnek.......
1 napig ástam kifelé
Hát csak szeretnék....csúszott pár dolog. De vasárnap már végre bent lesz az áram, jövő héten hétvégén meg a fűtés.....sztán már csak pár apróság lesz hátra.....szerintem december elején már ott lakhatunk. Még megrendelés alatt van pár bútor, háztartási gépek...ilyesmi. Jó lesz kicsit pihizni,,,,,,egész decemberben szabin leszek mivel év közben ez nem jött össze a sok rendezvény meg a meló miatt.
Beköltöztél?
Psst! Áz nem álámínium More!Dikk!
Már nem holnaptól
Szia POHI! Harangoznak még Szécsényben?
Holnap viszem leadni az alumííííniumot
Olyanok mint a jó ribanc! Mindenre hajlandók
vazzeg ma láttam sünöket mérni egy dzsipóban....
minden előfordul..... végén valami kiherélt trakeszban mérődnek
Méé? Van nekijjek olanjuk?! Látókörük?
Ja az más Az kívűl van az APEH látókörén is...
Bodzázunk B+.
És akkor mikor kerestek pénzt?
Vagy senki sem bűnözik...
Mindenki dolgozik aztán alszik
Érdekes lenne a köridő gyalogosan az áruház és otthon között.
Itt mi van? Mindenkit lecsuktak gyorshajtásért a sünöket meg zsb-zésért...
azért, mert ha új autót veszel akkor a vásárlás dátuma a kezdő időpont, ha használtat, és a kereskedő ideiglnenesen kivonatta, majd amikor megvette visszahelyezte akkortól te fizetsz, ha közben évforduló volt.
Amúgy én sem kaptam még semmit a motorra sem, a kocsira sem, de a mieink mindig év végén küldik ki.
akkor autóvételnél minek szopattak vele mindig? annál mindig küldték......
jövőre fogod kapni. ha használtat vásárolsz, akkor az fozeti az éves díjat, akinél jan.1 -én volt.
júniusban vettem egy motort, és még nem jött a teljesítményadós csekk
nem mintha hiányozna, de most ilyenkor mi van?
re