Srácok, tegnap haver jött haza Balatonról az M0-on, este 19:50 környékén sötétben, és rendszám nélkül bemérte őt a traffipax, ami tudjátok, ki van az út fölé függesztve. Aki arra járt már, tudja, hogy melyikről beszélek. 132-vel ment 80as korlátozásnál egy Honda CBR125R-rel.
Amúgy az a leggecibb az egészben, hogy itt a 47esen senkit nem veszélyeztet a gyorshajtó. Fasza 4 sáv van, a szembe irány szalagkorláttal elválasztva, kevés bekötőút. Akár 400al is mehetnél minden probléma nélkül.
Nem, de pont ezt ecseteltem.... Ezeket a mozgó valamiket jóval nehezebb kiszúrni, mint az álló mérést, ergo ha elszaporodnak, jóval több pénzt kaszálnak...
Csodálatos... Fogadni mernék, hogy jövőre ezek még jobban el fognak szaporodni, mint az elbújós-kint felejtett 30-as táblánál mérős esetek, ha valóban 16 milliárdnyi bírságot kell beszednie a rendőrségnek a jelenlegi 8milliárd helyett...
"bármelyik állampolgár is feltartóztathat a rendőrök kiérkezéséig"
ez érdekes, mivel ez személyi szabadságjogok megsértése (a feltartóztatás - nem hagyod menni útjára).
Ilyenért itt minket basznának meg rendesen. Jó világ lehet ott arra felétek.
Én ma is motorral....
És feltűnően segítőkészen húzódnak az autók joobra!
Mondjuk a reggeli sötében mégjobban látszik a lámpám fénye....mint nappal.
De tényleg, még mindig figyelnek -egy részük- az autósok a motorosokra. Pedig már gondolhatnák azt is, hogy ilyenkor már nincsenek....
Különösen, hogy a magyar KRESZ és társai a tiltásra épülnek, nem ?
( tehát nem kell hogy megengedjen valamit, elég ha nem tiltja.)
A 'sokköcsögmotoros' autozz.blog -on egészen odaáig elmentek, hogy újraértelmezték az Ensz/Egb -t miszerint a " gázkisüléses...csak automatikus szintszabályzóval és lámpamosó berendezéssel együtt alkalmazható a járművekben. Kivétel ez alól a motorkerékpárok."
Ebből rögtön kilogikázták, hogy ha a motor a kivétel, akkor abba EGYÁLTALÁN NEM LEHET.
Én a kamaraerdőbe jártam mikor még kis köcsög voltam szimóval meg ilyenek bunkert építettünk befűtöttünk stikában cigiztünk.
Aztán késöbb a lakótelepen bandáztumk mindíg,és mind luksógorok voltunk körforgában duktuk a csajokat
ja ilyesmin én is filóztam, nagyim pl esőben sötét éjjel elemlámpával körözgető péket kikerült simán, mondván ő ilynekor aztán nem áll meg.. ha utánadmennek max elmész a legközelebbi rendőrörsre.. kövessenek odáig ha akarnak, ott meg már max a sünök basznak meg
Valószínűleg túlbuzgó részeges polgárőrök voltak. Ha csináltál valamit (szabálysértés, bűncselekmény) akkor a polgárőr és bármelyik állampolgár is feltartóztathat a rendőrök kiérkezéséig, de az okmányaidhoz egyéb tulajdonodhoz semmi közük.
Gondolom hangosak voltatok (lehet észre sem vettétek).....próbáljatok meg lakóházaktól távolabb lévő helyen "bandázni" a haverokkal....
gondolom fiatalka harcos vagyol........
nos. erre való valami szép csillogó-villogó vascső
én etz teleszkópszárat hordtam suttyókoromban
szép, elegáns, és a hátsó fogakat is eléri
Szerintetek kiderítik, hogy az a haverom volt?