Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok, tegnap haver jött haza Balatonról az M0-on, este 19:50 környékén sötétben, és rendszám nélkül bemérte őt a traffipax, ami tudjátok, ki van az út fölé függesztve. Aki arra járt már, tudja, hogy melyikről beszélek. 132-vel ment 80as korlátozásnál egy Honda CBR125R-rel.

Szerintetek kiderítik, hogy az a haverom volt?
Amúgy az a leggecibb az egészben, hogy itt a 47esen senkit nem veszélyeztet a gyorshajtó. Fasza 4 sáv van, a szembe irány szalagkorláttal elválasztva, kevés bekötőút. Akár 400al is mehetnél minden probléma nélkül.
Nem, de pont ezt ecseteltem.... Ezeket a mozgó valamiket jóval nehezebb kiszúrni, mint az álló mérést, ergo ha elszaporodnak, jóval több pénzt kaszálnak...
Jövőre?
Szerinted a követekező rablóbanda lemond majd a tuti pénzről?
Csodálatos... Fogadni mernék, hogy jövőre ezek még jobban el fognak szaporodni, mint az elbújós-kint felejtett 30-as táblánál mérős esetek, ha valóban 16 milliárdnyi bírságot kell beszednie a rendőrségnek a jelenlegi 8milliárd helyett...
"bármelyik állampolgár is feltartóztathat a rendőrök kiérkezéséig"

ez érdekes, mivel ez személyi szabadságjogok megsértése (a feltartóztatás - nem hagyod menni útjára).
Ilyenért itt minket basznának meg rendesen. Jó világ lehet ott arra felétek.
bátyámat kocsival ugyanilyen mozgó mérős faszságból mérték le nemrég kocsival, ugyanitt a 47esen. 90helyett 137 - 60ruppó. jelöletlen rendőrautó volt
Nem az.És sokszor jelzés nélküli kocsiból mérnek.
Hallani épp hallottam, de azt mondták, ez csak városi legenda. Ezek szerint mégsem...
Amikor mozgó járműből mérnek.
Ne mond hogy nem hallottál még róla
Mozgó ellenőrzés? Az meg milyen?
Én ma is motorral....
És feltűnően segítőkészen húzódnak az autók joobra!
Mondjuk a reggeli sötében mégjobban látszik a lámpám fénye....mint nappal.
De tényleg, még mindig figyelnek -egy részük- az autósok a motorosokra. Pedig már gondolhatnák azt is, hogy ilyenkor már nincsenek....
A zautósok hülyék, monnyanak le!
Ja, hogy én is azzal jöttem dolgozni? Há' hülye vagyok? Lemondok...
Különösen, hogy a magyar KRESZ és társai a tiltásra épülnek, nem ?
( tehát nem kell hogy megengedjen valamit, elég ha nem tiltja.)

A 'sokköcsögmotoros' autozz.blog -on egészen odaáig elmentek, hogy újraértelmezték az Ensz/Egb -t miszerint a " gázkisüléses...csak automatikus szintszabályzóval és lámpamosó berendezéssel együtt alkalmazható a járművekben. Kivétel ez alól a motorkerékpárok."

Ebből rögtön kilogikázták, hogy ha a motor a kivétel, akkor abba EGYÁLTALÁN NEM LEHET.
Vagy elmegyek a "felvonulásra", ott majd visszanyomják.Szia Matska !
Én a kamaraerdőbe jártam mikor még kis köcsög voltam szimóval meg ilyenek bunkert építettünk befűtöttünk stikában cigiztünk.
Aztán késöbb a lakótelepen bandáztumk mindíg,és mind luksógorok voltunk körforgában duktuk a csajokat
NA, ez a feltartóztatás mindig is kérdéseket vetett fel bennem..
ja ilyesmin én is filóztam, nagyim pl esőben sötét éjjel elemlámpával körözgető péket kikerült simán, mondván ő ilynekor aztán nem áll meg.. ha utánadmennek max elmész a legközelebbi rendőrörsre.. kövessenek odáig ha akarnak, ott meg már max a sünök basznak meg
Valószínűleg túlbuzgó részeges polgárőrök voltak. Ha csináltál valamit (szabálysértés, bűncselekmény) akkor a polgárőr és bármelyik állampolgár is feltartóztathat a rendőrök kiérkezéséig, de az okmányaidhoz egyéb tulajdonodhoz semmi közük.

Gondolom hangosak voltatok (lehet észre sem vettétek).....próbáljatok meg lakóházaktól távolabb lévő helyen "bandázni" a haverokkal....
ha jogsi van akkor lehet 14 minimum
nekem megmaradt minden fog

az ember vagy szopat, vagy szopik.......
ennyi
ha polgárőr igazoltatni akar,akkor küldd el az apja faszára ,és mondd meg,h az ügyvéded jelenléte nélkül nem vagy hajlandó semmit mondani .
ja.egy 13 éves majd kivesz egy vascsövet.max az ő fogait verik ki
gondolom fiatalka harcos vagyol........
nos. erre való valami szép csillogó-villogó vascső
én etz teleszkópszárat hordtam suttyókoromban
szép, elegáns, és a hátsó fogakat is eléri
Az arcukat fel kell dagasztani!