ÜDV!
Pohi vagy aki ilyenbe jártas szeretném a segítségét kérni. A problémám az lenne hogy tegnap haverokkal voltunk játszótér szerűn kora este volt és elég sötét hely motorokkal voltunk van jogsink sisak minden ilyesmi. nem hangoskodtunk normálisan beszélgettünk és elindultak a haverok hogy megyünk haza én kb. utánuk 2perc múlva indultam volna megfogta a válam két ember hogy hívja a rendőröket és feljelent akkor már csak én egyedül voltam ott. Megkérdeztem tőlük hogy miért is hiszen semmit nem csináltam, csináltunk. Erre adjam oda neki a jogsim és a személyim és addig nem adja vissza még a rendőrök ki nem érnek.Mondtam nekik hogy nem erre hogy köteles vagyok oda adnom. Szerencsére csörgöt a telefonom apum volt az és mondtam a 2embernek hogy apum rendőr ami nem igaz és mindjárt itt lesznek. Erre ők elindultak futólépésben utána rájuk világítottam és elkezdtek szaladni. Az egyik embert ismerem elég részeges de itt nem voltak berugva. Ez ellen mit tudok tenni pl. ha nem csörög a telefonom nem tudom hogy mit csinálnak velem. Vagy a személyimmel és jogsimmal mit akartak volna? Fel tudom jelenteni a két személyt. Vagy ez ellen szerintem kellene valamit tenni mert mi van ha meg ijedek és ott hagyom a motort vagy oda adom a papírjaim és nem adják vissza. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
UI: Ha esetleg polgárőr volt amit nem mondot akkor igazoltathatott volna.
Volt egy aranyos sztori... Mentem Győrből hazafelé a 81-esen kétcsíkos ködben kb 50-nel. Egyszer csak feltűnt a tükörben egy nagy SCANIA jel és már előzött is kb végsebességén. Mondtam is magamban, hogy siess csak barátom, nemsokára találkozunk . Na ez így is lett mert Bakonysárkány után kiintettek a Yardok igazoltatni. (hogy honnan látták, hogy jön egy kocsi vagy, hogy miért volt ez lényeges fal ködben az máig nem tiszta de nem is ez a lényeg) Ott állt kamizsonos barátunk is és épp a rendőr dorgálta, hogy miért száguldott. Erre a sofőr csak levette a szemüvegét ami akkora volt, mint egy régimódi rapülős cucc csak látszott rajta, hogy hi-tech és odaadta a rendőrnek aki felvette, belenézett, tátva maradt a szája és csak ennyi csúszott ki a fogai kerítésén: "- Bazzeg Józsi ezt nézd meg! - ezzel nincs köd!" Máig nem tudom milyen cucc volt...
Vettem egyszer egy csodaszép Ford Probe-ot. Meg is lett a véleményem egyből az előző tulajról... A Bukólámpákban két Kipolák lámpatest bújt meg 40-es bogyóizzókkal Elmentem a "lámpaboltba" vettem kemény 12.000Ft-ért két u.gy. kiskocka lámpát H4 foglalattal, E betűvel, 140/100-as izzókkal... Ennyit sajnált az ember egy akkor még millió feletti járGÁNYra?
volt egyszer egy csodaszép 83as zsigulim
frankó gömbégők voltak benne
mondjuk látni nem láttam avval semmit
tettem bele halogén foglalatot majd halogén égőt
és örültünk mert maxifényes lett az út..... pedig az a sima halogén izzó volt
most meg már az emelt fényű sem elég?
mi lesz így az emberiséggel?
Így van....SOKKAL világosabb! Jobban látható (ezáltal több minden) minden tereptárgy, út, útszéle....stb.
Nem utolsósorban a nagyobb fénynek a megvilágított sávon kívül szórt fénye is több.
Nekem is itt van az ágy alatt az Mpeg2-es dekóder. Beszéltem szervizessel át lehet -e programozni, de azt mondta, hogy a Commodore-ból cem lehet pentium 2-őt csinálni.
a régi melómban mi is berendelétünk németből egy rakat digitális adáshoz való mini tv-t, azt bazmeg bebuktuk a szabvány miatt, mert mi már eleve az újabbat vezettük be ugye asszem.
Pohi vagy aki ilyenbe jártas szeretném a segítségét kérni. A problémám az lenne hogy tegnap haverokkal voltunk játszótér szerűn kora este volt és elég sötét hely motorokkal voltunk van jogsink sisak minden ilyesmi. nem hangoskodtunk normálisan beszélgettünk és elindultak a haverok hogy megyünk haza én kb. utánuk 2perc múlva indultam volna megfogta a válam két ember hogy hívja a rendőröket és feljelent akkor már csak én egyedül voltam ott. Megkérdeztem tőlük hogy miért is hiszen semmit nem csináltam, csináltunk. Erre adjam oda neki a jogsim és a személyim és addig nem adja vissza még a rendőrök ki nem érnek.Mondtam nekik hogy nem erre hogy köteles vagyok oda adnom. Szerencsére csörgöt a telefonom apum volt az és mondtam a 2embernek hogy apum rendőr ami nem igaz és mindjárt itt lesznek. Erre ők elindultak futólépésben utána rájuk világítottam és elkezdtek szaladni. Az egyik embert ismerem elég részeges de itt nem voltak berugva. Ez ellen mit tudok tenni pl. ha nem csörög a telefonom nem tudom hogy mit csinálnak velem. Vagy a személyimmel és jogsimmal mit akartak volna? Fel tudom jelenteni a két személyt. Vagy ez ellen szerintem kellene valamit tenni mert mi van ha meg ijedek és ott hagyom a motort vagy oda adom a papírjaim és nem adják vissza. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
UI: Ha esetleg polgárőr volt amit nem mondot akkor igazoltathatott volna.
frankó gömbégők voltak benne
mondjuk látni nem láttam avval semmit
tettem bele halogén foglalatot majd halogén égőt
és örültünk mert maxifényes lett az út..... pedig az a sima halogén izzó volt
most meg már az emelt fényű sem elég?
mi lesz így az emberiséggel?
Nem utolsósorban a nagyobb fénynek a megvilágított sávon kívül szórt fénye is több.
sajnos........