Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia lenne egy kérdésem ha forgalombói ideiglenesen kivont motorral elkapnak mit lehet kapni érte?
Én még nem olvastam a módosításokat Ejj ráérünk arra még
'..A KRESZ engedi..' - ha jól látom, januártól már nem engedi

„(4) Autópálya és autóút úttestjén – a forgalmi okból szükséges megállást kivéve – megállni tilos. Tilos a leállósávon megállni vagy várakozni, kivéve ha....

...e) a jármű a megkülönböztető jelzést adó berendezését működtetik"
amúgy én már kezdek ettől a sok szartól megcsömörleni
eladom a házat veszek egy használt jurtát aztán odafekszek a hivatal elé segíjé
furamód a fizetésemből le tudnak mindent vonni, de 2 hónapja vagyok betegbe de még 1 garast sem utaltak, pedig 2 hetente küldve van a papír
bezzeg a varjak napra pontosan megkapnak mindent.......
Ennyi eszük van....no komment
Répanadrág?Legalább nem fogsz reklamálni annyira, mikor meg sexel valami szabálysértés miatt !
"női répa szabás"
Új titkosszolgálati módszer
Melegfelvonuláson el tudtok vegyülni.

Bocs Pohi
A piacon lehet kapni 4000 Ft-ért olyan farmert aminek jó a szabása és tartja a színét, majd mindent magára adó kolléga ilyet hord. A cég meg adott drága Mustang farmereket, amik kopnak, női répa szabásúak és kényelmetlenebbek mint a korábban rendszeresített szövet nadrágok.........persze annak aki a beszerzést intézte megérte biztos meg még jó pár embernek. A közbeszerzés nem, hogy korrupció csökkentő, hanem korrupció növelő........szerintem.
amúgy meg jó sz@rok a yard farmerok fél évente lehet festetni....... hiába drága
ez mindenhol így van
gyengébb becopik..........
nejnek új cipő kell nekem benzin........
zokniban lehet sétálni, benzin nélkül meg nem megy a motor
szóval ha megszorítás van, akkor nincs cipő
és akinek nem jut cipő ennek nem örül
Nem is azért írtam.
Na igen...de én nem mondok semmit
A rendőrség olyan, mint a BKV, csak onnan nem szivárog ki semmi
Szerző: zero
- 2009.11.27. 09:11
Megosztás |

Olvasói levél következik:

"Olvastam a legutóbbi munkájukat, melyben a rendőrségi láthatósági mellény áráról írnak. Közbeszerzés, mi?
Lenne egy kérdésem. Miért, az emberek mit gondoltak, mi van a rendőrségnél? Mivel a rendőrség állami cég, kinek a vezetői kissé más jellegű befolyással rendelkeznek, mint a BKV vezetősége, így soha nem fog az egyszerű nép mindent megtudni arról, hogy mit meg nem enged magának a mai magyar rendőri vezetés.

Feltennék néhány kérdést, ami talán sugalmazhatja egy állampolgárnak, hogy mi folyhat a rendőri vezetőknél.
Önök szerint van papírra pénz, egy egyszerű kapitányságon? Sok helyen kilométer stop van, mivel nincs pénz a benzinre. Miért is? Tudja valaki, hogy mennyit keres egy főkapitány? Tudja valaki, hogy mennyibe került egy VW CC Passat? Tudja valaki, hogy honnan van pénze egy főkapitánynak ilyen kocsira? Alapítványon keresztül? Minek neki, hiszen lefóliázva parkolnak a szolgálati (főkapitányi autók). Ha jó az információm 4 autó és 2 motor áll rendelkezésére a nap 24 órájában, amik persze nam Lada, vagy Dacia típusúak. Aztán mondhatnánk nagyobb vezetőt, aki A6-os (nem 1998-as évjáratú) Audival furikázik.

Szóval erre van pénz a, a benzinre nincs? A gazdasági tótumfaktum a jardnál egy nyugalmazott manus. Egy nyugalmazott pasas dönt arról, hogy mikor, mire legyen pénz. Megjegyzem ez a személy is kapott nem kevés juttatást a rendőrségtől. Igen, neki is jár szolgálati kocsi, sőt jobb mint a főkapitánynak.

Jut eszembe közbeszerzés. Volt egyszer egy olyan pletyka, hogy anno a 90-es években egy osztrák fegyvergyártó cég szinte fillérekért adott volna szolgálati célra marok lőfegyvereket. Volt még más pályázó is, egy magyar cég. Ez a magyar cég, legalább dupla áron adta a fegyvereit. (Nem, nem az osztrák nyert). Azóta ez a magyar cég csődbe ment. Szegények. Megjegyzem annak a bizonyos osztrák cégnek a fegyvereit világszinten elismerik. A magyar cucc meg rozsdásodik, de ez csak egy kis kitérő volt.

Láthatóság egyenlő biztonság. Biztonságról jut eszembe. Mennyi pénzbe kerül egy jó minőségű lövedék álló mellény? Csak azért, mert a rendőrség 160.000 Ft-ért vásárol meg 1, azaz egy darab ilyen mellényt. (Nem ennyi pénzbe kerül egy ilyen mellény.) Persze nem egy rendőrnek lesz új lövedék álló mellénye. Már az szép summa valakinek, ha 5000 rendőrt felszerelnek vele.

Ja, nincs pénz. Egy alap dolog. Bár tudná egy egyszerű ember, hogy egy éves lövészeten, egy egyszerű rendőr (nem kommandós, vagy más bevetési zsaru) mennyit lő. Illetve, hogy miért nincs minden rendszeresített fegyverhez kellő mennyiségű lőszer?

Miért mehet egy Skoda Oktavia csak 90.000 km-t, utánna azt miért veszik el? Megjegyzem az elmúlt 4 évben már nem egyszer módosítottak az egyenruhákon, amiket inkább a tervezőknek kéne hordaniuk, hogy tudják mit műveltek. Miért kerül egy alap rendőri farmer 12.000 Ft-ba? Miért nem lehet az évek óta, jól működő nyugati mintákat lemásolni? Baseball sapka? Mi ez Pacific Blue? Tekintély egyenlő a nullával. Pl.: az amcsi zsaruknál (mert mindenki rájuk hivatkozik ) csak a biciklis és a mesterlövész zsaruk hordanak baseball sapkát, senki más. Na persze ez államonként változhat.

Amiket megemlítettem az csak a jéghegy csúcsa. Ebben az országban mindenki, de mindenki lop, szóval nem tudom, hogy miért lepődünk meg egy egyszerű láthatósági mellényre kiírt pályázaton? Hozzánemértő emberek vannak a rendőri vezetésben, akik elfogadják a tudatlan tanácsadók ötleteit, mivel senki nem tudja, hogy mit is kéne csinálni.
Jaj és a legszebb, Önök szerint mennyi szolgálat idő elteltével, és milyen iskolai végzettség után lehet valaki kerületi rendőrkapitány? Igen, valami olyasmi. Na most az egyik budapesti kerületnek a kapitánya a rendőrtiszti főiskola elvégzését követő fél éven belül kapitány lett, megjegyzem még nem volt 23 éves, de a vezetékneve Salgó. (BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányság.) (Salgó László főhadnagyot idén nevezték ki.)
Szánalmas. Ja és a hibás rendőri vezetés miatt olyan a vélemény az egész cégről, amilyen. Nincs pénz semmire, csak arra, hogy a vezetők is úgy pózolhassanak, mint a politikusaink.

A fentieket összegezve ne lepődjenek meg egy ilyen közbeszerzési pályázaton, amit egy Bencze Noémi intézett. Igen, ő is hozzáértő."

BKV éves költségvetése: 120 milliárd (12 ezer ember)
Rendőrség éves költségvetése: 189 milliárd (43 ezer ember)
Valószínű , hogy elterelés a népnék ne a valós dolgokkal foglalkozzanak.
Ez van.....sajnos itt valamiért nem érdek, hogy egyes csoportok agresszivitását, lopási kényszerét elnyomjuk....
Lemaradtam....végre volt 2 nap pihim.....nameg a holdudvar nem éppen elérhető a prérin súlymérés közben . Mikor meg beesek túlórában akkor már inkább a gyors tusolás és haza húzás érdekel legjobban.
Hát lenne tippem hogy melyik etnikai népcsoport művelte, de nem akarok rááászíístának tűnni :)
Amúgy szerintem a világon nincs lehangolóbb magyarországban, minthogy egy rendőr meséli szomorúan, hogy ellopták a kórházból a berendezést. Nekem ez kicsit gáz. Félre ne értsd, szerintem a rendőrök közt Te egy ritka emberi kincs vagy, csak akkor is sajnálom hogy ide fajultunk :(
olvass holdudvart. Már az van.....autók leállítása, telefonok kikapcsolása, áram lekapcsolása.....
Szerintem átesnek a ló túlsó oldalára. Eddig alap dolgok megvoltak, és megvolt a bevétel is. Most alap dolgok is hiányoznak, de a bevételt még tovább kívánják növelni. Ez megy egy darabig aztán összeomlik a rendszer és a rendőrségen is "gazdasági válság" lesz.
Nálunk az új Kórházból eltüntek a csaptelepek, radiátor, stb. Pedig ott voltak.....
Szerintem a szabály lényege, hogy azért ne álljon ott meg tébláboljon senki, mert mások 130-al szétcsapják ha odakeverednek. Aki a leállósávban lévő bármely dolognak nekicsapódik az a szallagkorlátnak is nekicsapódna. %-os arányban rosszabbul jön ki az álló autós mint a haladó......

De tökmindegy. Én idén nem mérek sebességet, ha mérek is jövőre, nem a leálló sávon fogok és nem is ott szoktam....
Figyelmeztetésben részesítettek...
ha úgy érted, hogy a felsőbb vezetői réteg, vagy belső ember lopja el a lóvét, mielőtt odakerült volna, azt teljesen értem :)
A KRESZ szerint szabályos. Az meg, hogy téged elzavar onnan az is.....persze a körülmények mindíg mások....ha a gyermeked ki akarná hányni magát az elfogadható kategória és gondolom nem büntettek meg csak arrébb tessékeltek.
Ellopják? Kik? Tök egyszerűen nincs lóvé ilyenekre, mint Nálatok. Bocs ha félreértettem, "Korán" van még :)