Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a legkönnyebb
Ilyen "csalásokra" nem lehetnek ráállva,mert azt BIZONYÍTANI is kell!
bizonyíték hiányában azt el fogják dobni ha csak nem voltak ráállva 6 tanuval,de hát én meg peppe mögött mentem tésanyival ugyhogy baszhatják
Akkor marad még 2 probléma, forgalmi és az a rugdosás. A forgalmi megint egyértelmű szokott lenni, a rugdosást meg nem kell elismerni, az védhető.
engedély nélküli vezetés,forgalomból kivont jármű vezetése stb stb.kaptál okmányirodától papírt hogy ki van vonva végrehajtó által?menj be vagy telózz be reggel és kérdezd meg.kötelező volt?mert ha nem akkor az sulyosbít.csak az egy kilo.
pont ugyanezt mondtam neki én is... mostanában erre vannak ráállva felénk ...az e féle csalásokra... és az nm lehet h ck azért adták ki 2 évre a jogsi érvényességet, mert szemüveges?
Nem tom Joe, de geci ideges vagyok, elhiheted... ez most kurvára hiányzott évvégére... Kiváncsi vagyok mi lesz ebből...
A tököm nézegette a jogsit. 2012ig jó-10 évre kaptam az A kategóriát.
A hátoldalon valóban 2004 van, de ezt eddig sosem figyeltem. Egyszer egy rendőr megállitott pár éve Fváron. Ő akkor lekérdezte, és azt mondta, hogy adminisztrációs hiba történt, és nem veszi figyelembe...
Ha drága lesz igy jártam. Nem neked kell kifizetned, hanem nekem.
ja.mert volt 300 e.-kár az autóján mert a csajának a faszija szarrá rugdosta,nem volt cascoja és valakire rá kell verni.....
Sajnos az tényleg lejárt....
Azon meg ne csodálkozz hogy eddig nem tűnt föl nekik,ennyit tudnak! (tisztelet a kivételnek!)
Ez szép.....de azért ha tényleg ennyire gázosak a papírjaid tovább sem engedhettek volna.......lejárt jogsi és bevont forgalmival szerintem nem lehet közlekedni, ha továbbengedtek akkor ők is hunyók......bűzlik az egész, ha tényleg nem rugdaltad meg a kocsiját akkor lehet, hogy valamilyen okból megrendezett dolog volt.....
hát akkor ez cumi, kicsit drága lecke volt, h megnézd a jelmagyarázatot a jogsin...a kategória érvényessége hátul van...
vazzeg 5 éve lejárt jogsival futkosol?
A motorkerékpár kategória vonalában meddig szól az érvényesség?
A hátoldalon, nem az elején.....

Teljesítményadó csekkeket kapsz az önkormányzattól?
Ha igen, akkor nincs kivonva.....mert ha ki van, nem küldenek.
Jogsim eleje: 2012ig érvényes.
Hátul: 2004ig ... na ez mondjuk gáz.
Forgalmiban nincs semmi kivonásra utaló pecsét, és értesitésem sincs arról, hogy ki lenne vonva valamiért is.
Egyszer volt arról szó, hogy az apeh különböző "okok" miatt rátenyerel a motorra, de az el lett intézve.
A rendőr szerint február óta ki van vonva... azóta kb 4szer állitottak meg. Ezt soha semmelyik rendőrnek nem tünt volna fel, meg a jogsim sem?
Azt kell aláírni hogy nem ismered el!
Mármint ha igazad van!
Jól rád ijesztettek..... bevisznek, elveszik a motort....

Be van írva valami kivonás a forgalmidba van nincs?
Érvényes a jogsid vagy nem?
Nem elvileg, hanem gyakorlatilag számít mindkettő....
Megrugdaltad az autóját,menet közbe 130-nál? Miért tetted volna?Ez nekem magas Pontosan,ezt neki kell bizonyítani,hogy ez történt!
azt se tudja hol kell megnézni....
és ki van vonva?és érvénytelen a jogsid?
lakott területen kívül van
A forgalomból kivonásról sem, és a jogsim elvi érvénytelenségéről sem tudtam.
És aláirtam a feljelentő papirt, mert aztmondta a rendőr, ha nem irom alá, bevisznek, a motort, meg le kell foglalják...
Csak vigyázz, nehogy levegyék a táblát addigra.....mert ha akkor 70-es volt az a szakasz, ha leveszik a táblát, akkor 50-es, nem?
öööö minap ugyanezt mondtam medvének......nem fogom bizonygatni hogy ahol letraffiztak 69 cel ott 70 nel lehet menni...