Tökmindeggy,ha eggyárban van akkor inkább az abus ha olcsóbb megveheted a vectort is,vagy amelyiknek hosszabb a lánca,ugyanis mindkét zárhoz aksis flex kell,annak meg mindeggy.
Vágozni meg szétverni eggyiket sem lehet
Persze, megértem.....
Szorítok nektek, hogy sikerüljön a tervetek!
Valamire én is emlékszem, amit hallottam....hogy annyira megcsavarják, hogy szinte már "munkagép" a szabálytalan helyen, leállósávon, hídon..stb. álló rendőrautó...
Ez mondjuk több, mint nevetséges!
De ha már ennyire "okosak", akkor csak a jármű minősül munkagépnek..a mellette álló 3 lábú?
Az meg az úttesten szándékosan elhelyezett közúti akadály akkor, nem?
Mert amíg mérést végeznek, a műszert hordozó gépjármű jogilag nem gépjármű hanem kameratartó így oda teszik ahova csak akarják. Nem ez az egzakt szöveg ugyebár hanem ezt jelenti.
Hát most nincs lelki erőm kikeresni megint. Volt erről cikk is. Magasabb körök is kivesézték. El vagyok fáradva mint állat....dolgozok 12 órában majd irány az építkezés minden szabad nap, mert itt a hideg gyorsan kell haladnunk.......Remélem november közepén költözhetünk.....munka még marad, de fenét érdekli, ha már bent lakok jobban esik tenni venni a ház körül.
Most hirdettek akciót...be kell jelenteni az illetékes kapitányságon, kivizsgálják és ha nem jó kicseréltetik a közúttal....vagy legalább is megpróbálják.
ilyen felénk is van csak kicsiben
60as tábla útkereszt majd a lakott terület
majd 20 éves vezetéssel egyszer sem tévesztettem (és még máshol sem)
sehol nincs leírva hogy a megengedett sebességél lehet csak közlekedni
no de mindegy mindenki úgy megy ahogy akar
Ha azt írtad volna, h a legszabályosabb dolog betartani a szabályokat akkor egyetértenék veled.
De ez a mondatod
"legegyszerűbb, legolcsóbb az hogy nézni kell a sebességmérő eszközt és betartani a szabályokat."
baromság!
Miért látom így? Mert az, h legolcsóbb lenne az nem igaz, és a legegyszerűbb dolognak sem mondható! Ahol lakom ott ugyanis a lakott területre lépés előtt 500 méteren belül a következővel kell szembenézned!
90 majd 70, 60 50-es tábla ( ez kb. olyan sűrűségben, mint ahogy kimondanád ) ezt követően egy útkereszteződés mely ezeket feloldja és mivel még nem léptél be a városba ismét mehetsz 90-el de még addig sem míg felgyorsulhatnál mert amint kb nyolcvannál tarthatnál egy hetvenes tábla és 50 méterre tőle a lakott terület tábla. Tehát egyszerű? Baromság! Ha hibázol olcsó? Szintén baromság!
Hidd el ha egy törvénytisztelő állampolgár ezekbe csak véletlen becsúszik és csak a minimum 3x30 ezres bünti után is ezt igazságtalannak fogja érezni és lehet nyomni az ilyen uncsi dumát majd neki, h "betartani a szabályokat"
Nem találtam témához illő topicot,ezért itt kezdem az eszmecserét....
ABUS vs VECTOR ...de ha van még név,jöhet!
Ki melyiket használja...ha használja,mit tud róluk,melyik a jobb?
12792-es hozzászólásomba bemásoltam egy cikket, pont ezt a témát feszegeti. Hoffi-t nagy humoristának tartottam talán most előszőr nem bánom, hogy nem élhette meg, hogy vannak nála nagyobb tehetségek mint ez a Fülöp Gergely vagy ki a búbánatos f@szom. Kimagyárzzák vazze, olyan orbitális marhaságokkal, hogy a rendőrautó ha mér nem is autó tán csak munkagép
Meg, hogy nem is szabálytalanul parkol, ez csak laikusok számára tünhet annak... érdemes elolvasnod...
igaz volt másfél méteres a vágóka, de kb fél percig tartott
Vágozni meg szétverni eggyiket sem lehet
Szorítok nektek, hogy sikerüljön a tervetek!
Valamire én is emlékszem, amit hallottam....hogy annyira megcsavarják, hogy szinte már "munkagép" a szabálytalan helyen, leállósávon, hídon..stb. álló rendőrautó...
Ez mondjuk több, mint nevetséges!
De ha már ennyire "okosak", akkor csak a jármű minősül munkagépnek..a mellette álló 3 lábú?
Az meg az úttesten szándékosan elhelyezett közúti akadály akkor, nem?
Na de a hídon is megállhat? "civil" autóként....semmit nem használva?
felét sem rakják majd vissza
60as tábla útkereszt majd a lakott terület
majd 20 éves vezetéssel egyszer sem tévesztettem (és még máshol sem)
sehol nincs leírva hogy a megengedett sebességél lehet csak közlekedni
no de mindegy mindenki úgy megy ahogy akar
De ez a mondatod
"legegyszerűbb, legolcsóbb az hogy nézni kell a sebességmérő eszközt és betartani a szabályokat."
baromság!
Miért látom így? Mert az, h legolcsóbb lenne az nem igaz, és a legegyszerűbb dolognak sem mondható! Ahol lakom ott ugyanis a lakott területre lépés előtt 500 méteren belül a következővel kell szembenézned!
90 majd 70, 60 50-es tábla ( ez kb. olyan sűrűségben, mint ahogy kimondanád ) ezt követően egy útkereszteződés mely ezeket feloldja és mivel még nem léptél be a városba ismét mehetsz 90-el de még addig sem míg felgyorsulhatnál mert amint kb nyolcvannál tarthatnál egy hetvenes tábla és 50 méterre tőle a lakott terület tábla. Tehát egyszerű? Baromság! Ha hibázol olcsó? Szintén baromság!
Hidd el ha egy törvénytisztelő állampolgár ezekbe csak véletlen becsúszik és csak a minimum 3x30 ezres bünti után is ezt igazságtalannak fogja érezni és lehet nyomni az ilyen uncsi dumát majd neki, h "betartani a szabályokat"
Viszont tuti, h az elhárítófegyverre kiadott lóvém vissza fog jönni. Eddig legalább 3x30 ezret hagyott a zsebemben.
ABUS vs VECTOR ...de ha van még név,jöhet!
Ki melyiket használja...ha használja,mit tud róluk,melyik a jobb?
Meg, hogy nem is szabálytalanul parkol, ez csak laikusok számára tünhet annak... érdemes elolvasnod...