Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. Én nem állítalak meg, mert nem vagyok egyenruhás.
2. Ha motoros rendőr akkor jó eséllyel megúszod, ha az átalakítása normális, és nem lóg minden része.
3. Keress rá a teve007 user motorjára. Na azzal még én is KPM-re zavarnálak.
4. Ha utcai rendőr állít meg, aki valmiért nem szereti a motorosokat akkor KPM.
5. Ha baleseted van, akkor a biztosító megtagadhatja a károd kifizetését, és még a biztosításod érvényessége is kétséges.

Első körben ezek jutnak eszembe róla.
Értem. És ha mondjuk megállítasz egy sztítfájterrel, ami nincs bejegyezve a forgalmiba, akkor mitérdemelezabűnös?
Na igen, erről beszéltem. Simán levágnak mindent...
Én meg olyan videókat láttam a múltkor, h hogyan vágják le 2 perc alatt az ABUS extrabrutál láncait...
Egy normális riasztó 40e...
De nem az kell bele.
ez már majdnem az
kicsit béna a manus de hasít mindent
Itt ez a rohadt videó,én szénné röhögtem magam rajta,mondjuk ez az erővágó tuti nem a 10000ft-os fajta.
http://www.almax-security-chai...
minden átalakítás, ami eltér a típusbizonyítványban leírtaktól KPM köteles.
Köszi a választ, előre is
Maci, Pohi kérdésem, az átépített motorokkal mi a helyzet? Gondolok például a sztrítfájterekre, amiknél a váz, a futómű és a blokk marad a régi, de az idom és az üléspozíció mondjuk más... ez lehet, 80-nál nem gond, de 180-nál éppen fenetuggya. Igazából a törvényi szabályozás érdekel, mert a változtatásokat hivatalosan úgy tudom, be kell jegyezni a forgalmiba. Ezt is? Kérhetik vizsgáztatáskor? Ha most nem, egyszer eljöhet az idő, h mondjuk majd a számítógép feldob egy képet, és aszongya a vizsgabiztos, vagy az úton a rendőr, h ez nem az a motor, tehát bukta?
pesti rendor ors nyerte meg a lotto 5 ost
Innen nyerte meg valaki a lottó ötöst?
Én olyat is láttam, h a semmi közepén, lakott területen kívül 40-es tábla kirakva, majd olyan 5 km-ig se feloldótábla, se kereszteződés! Ki az, aki ezt betartja? Várom jelentkezését
Olcsó, az igaz, csak úgy tudom, főbelövés jár érte. A blokkoló viszont nem tiltott
http://www.tesztmotor.hu/teszt/felszereles-egyeb-/motorz
ar-teszt.-utos-lesz.html ráadásul a vector nem is a legdrágább.
keresem de nem találom
mackós manus másfél méteres erővágóval(tuti nem kínai piacos) befogta a szem egyik felét, roppantott, majd a másik felét is befogta és roppantott
de az is biztos hogy az erővágó drágább lehetett mint a motorom
csak azért írtam hogy ne érezze magát teljesen biztonságban az ember akármilyen lánc is van a gépen
kombinált védelem mindig jó

amúgy csak láncot lehet szerezni? mert lakatom van, vagy épp a lánc a drága?
néztétek a tesztmotoron asszem a láncos-záras vágós tesztet? satuba befogva sem volt egyszerű, még flexszel sem elvágni, volt olyan tárcsazár ami olyan anyagból volt h a fűrészt meg a flexet is eltömítette fél másodperc alatt és onnan nem vágta tovább, de a rendes szemes lánccal is úgy jártak hogy a szem egyik felét nagy nehezen átvágták/ütötték/fűrészelték nem 10sec alatt, de még akkor sem tudták szétszedni, mert nem nyílt szét eléggé (túl rugalmas volt, ha szétfeszítették visszament) hogy szétakasszák a láncot.. úgyh egy jó lánc elég nagy biztosítás. plusz bele egy pageres riasztó, és máris amint elkezdik basztatni fellármázza a környéket a szirénával, téged a lakásban a pageren, és akkor húzták a másodikat a fűrészen.. én meg a ház előtt ahhoz a 30centi vastag 10méter magas lámpaoszlophoz zártam, azt se húzzák ki egykönnyen és egy iylne pageres risaztó 10-20ezer max, egy fullos lánc meg mennyi, 50 egy abus? és próbálják meg elvinni..
a legjobb védelem a saját garázs, és azon belül a horgony. Napközben parkolóház, vagy olyan hely, ahol többen tartják és van őrség, pl. Westend bejárata. Ha egyik sem megoldható akkor lánc, de vigyázzatok, mert a legtöbb közlekedési tábla kihúzható a helyéről. Ott röhögtem a múltkor a kollégám, kiláncolta, és mutattam neki, hogy mihez
Ezekben az a lényeg, hogy létezik egy tolvaj...kell neki lopni egy 600RR-t tegyük fel. Van x 600RR a közelében. Azt fogja ellopni ami a legkevésbé védett. Szóval ha a tiéden van lánc és egy másikon nincs akkor eztért megúsztad. Ha minden van lánc akkor beleeshetsz a körbe......szerintem....

A lényeg, hogy amit akarnak azt ellopnak, hacsak nem figyeled egyfolytában........előbb vagy utóbb.
Azért az nem egésszen úgy van ha ki van kötve az bizony sokat számít,a kipattanok a furgonból és bedobom hátra típusú lopások ellen,csak van egy két alapszabályPL:nem hagyom ott órákig sehol,meg forgalamas helyen szabad csak hagyni ahol jönnek mennek az emberek.
A tárcsazár tényleg nem ér semmit ugyanis tárcsazárostul dobják a furgonba
én egy sima lakatot nyomok a lánckerékbe aztán annyi a biztonságtechnika
Igen, ezek a kütyük csak az ellen védenek akik nem akarják igazán ellopni a gépet...
A bankautomatát ellopják, pedig az aztán! Bezárni, az ajtókilincsbe meg feszegetésre , 6KV-ot.
nem emlékszem hol volt egy csomó láncot vagdostak
10 másodperc felé bírta az átlag
Hűű én még nem láttam ilyet,majd rákeresek a tub-on hátha