1. Én nem állítalak meg, mert nem vagyok egyenruhás.
2. Ha motoros rendőr akkor jó eséllyel megúszod, ha az átalakítása normális, és nem lóg minden része.
3. Keress rá a teve007 user motorjára. Na azzal még én is KPM-re zavarnálak.
4. Ha utcai rendőr állít meg, aki valmiért nem szereti a motorosokat akkor KPM.
5. Ha baleseted van, akkor a biztosító megtagadhatja a károd kifizetését, és még a biztosításod érvényessége is kétséges.
Én meg olyan videókat láttam a múltkor, h hogyan vágják le 2 perc alatt az ABUS extrabrutál láncait...
Egy normális riasztó 40e...
De nem az kell bele.
Maci, Pohi kérdésem, az átépített motorokkal mi a helyzet? Gondolok például a sztrítfájterekre, amiknél a váz, a futómű és a blokk marad a régi, de az idom és az üléspozíció mondjuk más... ez lehet, 80-nál nem gond, de 180-nál éppen fenetuggya. Igazából a törvényi szabályozás érdekel, mert a változtatásokat hivatalosan úgy tudom, be kell jegyezni a forgalmiba. Ezt is? Kérhetik vizsgáztatáskor? Ha most nem, egyszer eljöhet az idő, h mondjuk majd a számítógép feldob egy képet, és aszongya a vizsgabiztos, vagy az úton a rendőr, h ez nem az a motor, tehát bukta?
Én olyat is láttam, h a semmi közepén, lakott területen kívül 40-es tábla kirakva, majd olyan 5 km-ig se feloldótábla, se kereszteződés! Ki az, aki ezt betartja? Várom jelentkezését
keresem de nem találom
mackós manus másfél méteres erővágóval(tuti nem kínai piacos) befogta a szem egyik felét, roppantott, majd a másik felét is befogta és roppantott
de az is biztos hogy az erővágó drágább lehetett mint a motorom
csak azért írtam hogy ne érezze magát teljesen biztonságban az ember akármilyen lánc is van a gépen
kombinált védelem mindig jó
amúgy csak láncot lehet szerezni? mert lakatom van, vagy épp a lánc a drága?
néztétek a tesztmotoron asszem a láncos-záras vágós tesztet? satuba befogva sem volt egyszerű, még flexszel sem elvágni, volt olyan tárcsazár ami olyan anyagból volt h a fűrészt meg a flexet is eltömítette fél másodperc alatt és onnan nem vágta tovább, de a rendes szemes lánccal is úgy jártak hogy a szem egyik felét nagy nehezen átvágták/ütötték/fűrészelték nem 10sec alatt, de még akkor sem tudták szétszedni, mert nem nyílt szét eléggé (túl rugalmas volt, ha szétfeszítették visszament) hogy szétakasszák a láncot.. úgyh egy jó lánc elég nagy biztosítás. plusz bele egy pageres riasztó, és máris amint elkezdik basztatni fellármázza a környéket a szirénával, téged a lakásban a pageren, és akkor húzták a másodikat a fűrészen.. én meg a ház előtt ahhoz a 30centi vastag 10méter magas lámpaoszlophoz zártam, azt se húzzák ki egykönnyen és egy iylne pageres risaztó 10-20ezer max, egy fullos lánc meg mennyi, 50 egy abus? és próbálják meg elvinni..
a legjobb védelem a saját garázs, és azon belül a horgony. Napközben parkolóház, vagy olyan hely, ahol többen tartják és van őrség, pl. Westend bejárata. Ha egyik sem megoldható akkor lánc, de vigyázzatok, mert a legtöbb közlekedési tábla kihúzható a helyéről. Ott röhögtem a múltkor a kollégám, kiláncolta, és mutattam neki, hogy mihez
Ezekben az a lényeg, hogy létezik egy tolvaj...kell neki lopni egy 600RR-t tegyük fel. Van x 600RR a közelében. Azt fogja ellopni ami a legkevésbé védett. Szóval ha a tiéden van lánc és egy másikon nincs akkor eztért megúsztad. Ha minden van lánc akkor beleeshetsz a körbe......szerintem....
A lényeg, hogy amit akarnak azt ellopnak, hacsak nem figyeled egyfolytában........előbb vagy utóbb.
Azért az nem egésszen úgy van ha ki van kötve az bizony sokat számít,a kipattanok a furgonból és bedobom hátra típusú lopások ellen,csak van egy két alapszabályPL:nem hagyom ott órákig sehol,meg forgalamas helyen szabad csak hagyni ahol jönnek mennek az emberek.
A tárcsazár tényleg nem ér semmit ugyanis tárcsazárostul dobják a furgonba
2. Ha motoros rendőr akkor jó eséllyel megúszod, ha az átalakítása normális, és nem lóg minden része.
3. Keress rá a teve007 user motorjára. Na azzal még én is KPM-re zavarnálak.
4. Ha utcai rendőr állít meg, aki valmiért nem szereti a motorosokat akkor KPM.
5. Ha baleseted van, akkor a biztosító megtagadhatja a károd kifizetését, és még a biztosításod érvényessége is kétséges.
Első körben ezek jutnak eszembe róla.