Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hun lakozik maga?járok eleget ríccságra pl.
igy kezdődik...valahogy tagadni kell
Dehogy azért.... ....sok a tennivaló, nincs időm gép előtt ülni.
.....ez van...talán jövő hét utáni kedden leszek arra felétek.....időjárásfüggő, hogy mocival vagy nélküle....majd kereslek
8 azaz nyolc napon belül az illetékes rkp-nál jelents be ,hogy tárgyalás tartását kéred.ott kb simán elsikálhatod a dolgot
+t
esetleg azért mert miután kulcscsontöréssel a forgalom közepén vergődött és mire észbe kapott 2 autós meg 3 járókelő kihívta a mentőt....
Sajnos nem ő nyerte.Pedig szüksége lenne rá.Meg nekünk is.
tőlem is egyből kérdezték a balesetin mi történt
elestem földúton
több kérdésük nem volt
a lapon is az van motorkerékpár vezető sérülése, összeütközés nélkül
Hú,de amatőr vagy! Ménem azt mondtad az orvosnak,hogy krosszpályán estél el?Annak a közúti súlyos sérüléssel járó balesetet jelenteni kell,amaz meg sportbaleset lett volna,azt nem jelentik.Mivel,helyszinen nem volt rendőr,senki nem tanúskodott,hogy ott volt,kárt másnak nem okoztál,mondhattad volna simán,nem lett volna semmi bajod,Így meg,má nincs visszafele.Ínnye,van még mit tanyúni
Tuti, azért van eltűnve a Pohi mester...
na skacok innen nyerte meg valaki a lottót?
pohi!
kibontottam az összes pin-lockot/5db/,mindegyikben benne volt a cucc.erre az esélyed igy 16.67% volt szóval kámon másiké
Úgy elvágná mint a szart. 1 van kva nagy erőkar, 2 annyira rideg, h az miat törik. Amiket ezek vagdosnak, sztem azok is azért törnek így szét. Lehet látni mekkorát pattan, meg szikrázik...
Angliában...
a határozat jogerőre emelkedése a kézbesítés napján kezdődik, ezért küldik tértivevénnyel. Ha viszont háromszor nem tudja kézbesíteni a posta, akkor kézbesítettnek tekintik.
hát igen, én is így vok vele, csodálkoznak, hogy miért áll az ember így a rendőrséghez, vagy akármilyen bürökrációs dologhoz, ez is milyen már, hogy szeptember 14.-én hoznak egy ítéletet, s egy hónap múlva kapom meg, Németországból csomagot kapok meg ennyi idő alatt...
Magyarország, én így szeretlek. Ehhez képest Romániában hasonló szituációban, sült román rendőrtől tolmács útján megkérdem, hogy lesz-e valami szankció, mert elesett az ismerősöm, ő meg csak néz rám bután, hogy van elég baja a srácnak, annyi hogy vért vesznek tőle, ha nem ivott, akkor semmi büntetés nem lesz, és nem is lett...
most már így utólag mindegy, de valamit kellett volna vetíteni hogy egy teszkós szatyor miatt csúsztál meg és padkáztál
nekem mindig azt tanították ha 10x is megvan a bizonyíték akkor sem bevallani.......
Az egésszel csak annyi a bajom, hogy elég bajt okoztam én így magamnak is, s még úgy mond úgy érzem le is akarnak húzni, mert ha mondjuk balesetet okozok, vagy csúcsidőben, de este 10 órakor történt. S ez a gáz, illetve, hogy van 30 napom rá befizetni, miután jogerőre lép. Na szeptember 14.-i a levél, s a mai napon kaptam meg, most ezt direkt csinálják így? - vagy a levél átvétele után van 30 napom? illetve fellebezni (8nap) ?
janesz87@hotmail.com
Ez már teljesen mindegy, már az is szabályszegés, ha valaki nem ura a járművének és felborul vele.
mondjuk önszántadból nem kellene elárulni hogy szeged a szabályokat....
e-mail?